Masini de tuns gazonul cu accumulator

Masini de tuns gazonul sau roboti? Agromoto.ro le ofera ambele variante la acelasi nivel calitativ inalt!

 

Gradinile, curtile si terenurile nu raman aspectuoase de la sine. Este nevoie de interventia regulata a omului pentru a avea intr-adevar spatii verzi mereu ingrijite si estetice. Pe langa intretinerea eventualelor plante, arbusti sau copaci, gazonul are un rol decisiv in obtinerea unei curti de invidiat.

Pentru simplificarea muncii de intretinere, masinile de tuns gazonul Agromoto.ro sunt un ajutor de nadjede!

Masinile de tuns iarba cu acumulator prezinta doua avantaje principale:

  • Efort minim
  • Confort maxim

Vorbim despre masini cu acumulator deoarece acestea functioneaza evident pe baza de energie electrica, iar pe piata ultimilor ani, produsele cu acumulator sunt la mare cautare datorita consumului redus si a confortului cu care acestea sunt manevrate.

O masina de tuns iarba cu acumulator este intr-adevar eficienta si este un utilaj de nadejde pentru orice peisagist amator sau profesionist, insa lipsa timpului liber si nevoia de confort au dus la aparitia unei noi solutii pentru intretinerea gazonului: robotii de gazon.

Din nou, alegerea se face in functie de preferintele personale si de particularitatile spatiilor verzi. Indiferent daca veti achizitiona masini de tuns iarba clasice sau modernii roboti, performanta va fi una ridicata atata timp cat calitatea lor este una inalta.

Masinile si robotii electrici ofera avantaje de ordin functional, financiar si ergonomic!

Agromoto.ro poate satisface amebele nevoi, punand la dispozitie atat masini de tuns iarba cu acumulator, cat si roboti moderni pentru tunderea gazonului cu zero efort. Produsele magazinului nostru apartin unor branduri precum VIKING, REDBACK sau HECHT, deci puteti avea incredere in durabilitatea lor.

Va vom prezenta principalele caracteristici si avantaje ale celor doua tipuri de utilaje pentru a va oferi o imagine de ansamblu mult mai buna.

Puteti alege intre urmatoarele:

1.Masina de tuns gazonul simpla (cu acumulator)

Manevrarea unei astfel de masini permite taierea ierbii la dimensiuni presetate. Modul de functionare al unei masini de tuns gazonul fara motor este foarte simplu (lamele actionate odata cu rotile), insa majoritatea aleg masini cu acumulator datorita avantajelor pe care acestea le prezinta.

O masina de tuns iarba cu acumulator este usor de intretinut, este mult mai ieftin sa o utilizam pentru ca nu foloseste carburant si are si o putere mare de taiere fara a produce zgomot in exces!

2.Robot de tuns gazonul

Robotii de tuns gazonul castiga tot mai mult teren in industrie. Principalul avantaj al acestor roboti este ca acestia se folosesc de o serie de senzori si reusesc sa tunda singuri o suprafata, fara a fi nevoie sa ii manevram sau actionam noi insine. Desi sunt compacti, robotii sunt foarte inteligenti, stiu sa evite obstacolele si nu vor trece in acelasi loc de doua ori.

Robotii de tuns gazonul ne ofera inapoi timpul liber pierdut cu intretinerea gazonului prin alte mijloace! In timp ce robotul isi face treaba, noi ne putem vedea de alte lucruri fara sa trebuiasca sa il verificam constant.

 

Masini cu acumulator sau roboti, alegerea este a dumneavoastra. Important este sa alegeti mereu calitatea pentru a va putea bucura pentru mult timp de produsele achizitionate. Pe Agromoto.ro oferim produse care ating cele mai inalte standarde de calitate.

Pentru orice nelamurire sau intrebare, ne puteti contacta cu incredere! Oferim atat preturi competitive si livrare rapida, cat si asistenta specializata ori de cate ori este nevoie!

 

 

Citeste mai mult > Ascunde descriere

10 Articole

pe pagina
Setati ascendent

10 Articole

pe pagina
Setati ascendent
Ion danut
Consultant vanzari