Betoniere

Unde gasesti betoniere ideale pentru constructii

Betonierele de calitate inalta nu sunt capriciu ingineresc si nici un utilaj auxiliar, ci mai degraba o necesitate pe orice santier de constructii dotat corespunzator.

Desi aparent au o configuratie foarte simpla, betonierele performante sunt concepute astfel incat rezistenta lor este mult mai ridicata decat in cazul unor betoniere standard.

Pentru o constructie solida se tine cont de foarte multi factori, insa betonierele au un rol bine definit in atingerea acestor standarde de calitate ale industriei moderne.

In cadrul unui proiect de constructii de calitate, este necesar ca toate etapele sa fie parcurse cu atentie, iar materialele si utilajele folosite sa fie unele de top.

Cum functioneaza o betoniera de constructii?

Betoniera are 3 componente majore:

 • Cuva pentru beton
 • Suportul pentru cuva
 • Motorul

Functionarea unei betonierei se poate defini cu precizie: substantele pentru producerea betonului sunt amestecate de cuva care se roteste continuu pe suport, cu ajutorul motorului care o actioneaza.

Pentru a ilustra mai bine benrficiile cu care vine o betoniera de top, va prezentam principalele avantaje pe care o betoniera de calitate superioara le prezinta. Acestea sunt:

 1. Durabilitate deosebita a partilor componenteaceste materiale garanteaza faptul ca betoniera va functiona la aceeasi capacitate pentru multi ani;
 2. Materialele rezistentein cazul betonierelor de top, nu doar cuva este conceputa conform standardelor de rezistenta, ci si suportul; motorul este de asemenea unul performant si cu putere mare;
 3. Design inteligentconfiguratia unei betoniere superioare este mult mai ergonomica decat cea a utilajelor clasice; acest lucru sporeste confortul si rapiditatea utilizarii;
 4. Viteza ridicata – motorul puternic permite o amestecare mult mai rapida si eficienta a substantelor ce trebuie omogenizate;

Inainte de cumpararea unei betoniere trebuie sa tineti cont si de datele tehnice ale acestia. Este important sa faceti in prealabil acest lucru deoarece betonierele de pe piata pot avea motoare cu putere diferita si cuve cu capacitate mai mica sau mai mare. Important este sa o alegeti pe cea mai potrivita preferintelor personale si in special nivelului la care realizati activitatile de constructie.

Indiferent de dimensiune si capacitate, betonierele noastre sunt la fel de durabile si performante. Puteti comanda betonierele noastre direct prin Agromoto.ro, iar noi va garantam ca acestea intrunesc toate avantajele si standardele de calitate enumerate.

Un alt beneficiu al produselor noastre se refera la preturile corecte si competitive pe care le practicam. Va asiguram ca eficienta accesoriilor, utilajelor si tuturor produselor oferite de noi amortizeaza fiecare investitie prin durabilitate, astfel ca pe termen lung putem vorbi de o economie de bani.

Poate ca betonierele nu au accesorii si functii foarte multe, precun alt utilaje de pe piata, insa acesta nu este deloc un lucru rau.

Compozitia lor standard este optima pentru indeplinirea eficienta a activitatilor de constructive. Ceeea ce diferentiaza betonierele noastre de altele disponibile este durabilitatea lor extinsa si disponibilitatea de a opera la capacitate ridicata pentru un tinp indelungat.

Asistenta specializata, promotiile, posibilitatea returnarii si gama foarte variata de produse sunt principalele beneficii care va asteapta pe Agromoto.ro! Contactati-ne cu incredere pentru orice informatie suplimentara.

 

 

 

Citeste mai mult > Ascunde descriere

Articolele 1-16 din 31

Pagina
pe pagina
Setati ascendent
 1. Betoniera electrica HECHT 2141 650W 140 L 51.5 kg
  BETONIERA HECHT 2141 650W 140 L 51.5 kg
  Pret special 1.099,00 Lei Pret standard 1.239,00 Lei
 2. Betoniera Breckner Germany BT 260 motor 1100 W cuva 260 l
  Betoniera Breckner Germany BT 260 motor 1100 W cuva 260 l
  Pret special 1.649,00 Lei Pret standard 1.699,00 Lei
 3. Betoniera Breckner Germany BT 180 motor 800 W cuva 180 l
  Betoniera Breckner Germany BT 180 motor 800 W cuva 180 l
  Pret special 1.029,00 Lei Pret standard 1.049,00 Lei
 4. Betoniera Breckner Germany BT 140 motor 550 W cuva 140 l
  Betoniera Breckner Germany BT 140 motor 550 W cuva 140 l
  Pret special 929,00 Lei Pret standard 949,00 Lei

Articolele 1-16 din 31

Pagina
pe pagina
Setati ascendent
Ion danut
Consultant vanzari