Freze de zapada

Freze de zapada sunt utilaje care dezapezesc trotuarele si sunt foarte utile pentru toti cei care vor sa-si faca viata mai usoara, fara a mai folosi lopata. Oamenii le folosesc adesea pentru ca sunt ergonomice, dar si usor de utilizat. Ele au un nivel redus de zgomot, greutate mica si sunt indicate  pentru lucrarile de curatire a zapezii de pe suprafete mici si mari.

Caracteristici freze de zapada

Frezele de zapada pot fi echipate cu motor electric sau motor termic. Ele sunt utilaje de dimensiuni mici, iar unele modele sunt actionate pe senile.

Aceste senile sunt realizate dintr-o banda continua de material plastic, banda ce este infasurata peste rotile vehiculului situate pe aceeasi parte. Cu ajutorul acestor senile se obtine o suprafata mai larga de contact cu terenul si o tractiune mai mare decat a rotilor obisnuite, in timpul deplasarii, in special in plan inclinat.

Freze de zapada – tipuri

Frezele de zapada se impart in mai multe categorii: in functie de sistemul de tractiune, de sistemul de expulzare a zapezii (una sau doua trepte), de combustibil sau in functie de vitezele de inaintare.

-          Freza de zapada cu actionare prin impingere - este un utilaj simplu ce poate fi echipat cu motor electric sau termic, actionarea lui realizandu-se prin impingere. Acest tip de utilaj este indicat pentru cei care au de dat zapada de pe suprafete mici, din jurul casei.

-          Freza de zapada cu tractiune pe roti - este un utilaj care se misca cu ajutorul rotilor speciale, are motor in 4 timpi si o cutie de viteze care poate fi cu mai multe trepte.

-          Freza de zapada cu tractiune pe senile - este realizata la fel ca si frezele de zapada  pe roti, diferenta fiind sistemul de tractiune  cu senile, care te ajuta sa lucrezi si pe suprafete inclinate sau acoperite cu gheata.

Freze de zapada – de ce sa alegi astfel de utilaje?

-          Deplasarea cu ajutorul senilelor iti garanteaza o utilizare eficienta chiar in cazul in care exista un volum mare de zapada ce trebuie mutat;

-          Freza de zapada este alegerea  inteleapta a proprietarilor de locuinte si a micilor intreprinzatori;

-          Freza de zapada curata zapada de pe trotuare si cai de acces cu o rata de pana la 2000 m³  pe ora;

-          Frezele de zapada sunt legendare pentru fiabilitatea si performanta lor superioara;

-          Freza de zapada reprezinta alegerea echipelor de interventie pe timp de iarna, echipe care dezapezesc drumuri publice, cai de acces comerciale si zone rezidentiale;

-          Freza este un utilaj de dimensiuni reduse, potrivita pentru suprafete mari, cat si alei mici, elimina rapid zapada, chiar si in conditii de ger puternic;

-          Confortul asigurat utilizatorului prin intermediul pornirii electrice, al manerelor incalzite si al sistemului de iluminare cu LED o fac alegerea cea mai potrivita;

-          Au inglobat un sistem de oprire urgenta, modul de actionare a frezei si carcasa de protectie te feresc de orice manevra gresita;

-          Profilul dantelat al frezei si forma sa elicoidala asigura o functionare perfecta si o alimentare fluida;

-          Patinele de reglare a inaltimii de actionare a frezei asigura o functionare ireprosabila copiind terenul;

-          Este posibil reglajul unghiului vertical/axial.

 

Freze de zapada - Accesorii freze de zapada

Dintre accesoriile folosite la frezele de zapada si pe care noi le comercializam cu succes in magazinul nostru online, Motosape-motocoase.ro, trebuie sa amintim de farul cu LED-uri.

Farul cu LED-uri se poate atasa pe coarnele frezei de zapada si este prevazut cu acumulatori interni. Acest far  are inclus si un adaptor pentru o priza de 230V.

Nu te indoi de calitatea accesoriilor pe care ti le punem la dispozitie si fa o comanda rapida! Vei simti diferenta!

Citeste mai mult > Ascunde descriere

Articolele 1-16 din 111

pe pagina
Setati ascendent

Articolele 1-16 din 111

pe pagina
Setati ascendent
Ion danut
Consultant vanzari