Utilaje pentru constructii

Utilaje pentru constructii

 Utilaje constructii

Ramura care face parte din tehnica si care se ocupa cu tot ceea ce inseamna proiectare, executie, intretinere si exploatare a diferite structuri sau lucrari de infrastructura se numeste constructii. Pentru ca lucrarile de constructii sa se desfasoare in cele mai bune conditii este nevoie si de utilaje constructii.

Daca vrei sa cumperi utilaje de constructii de cea mai buna calitate, la cele mai bune preturi, nu ezita sa ne vizitezi magazinul online, Motosape-motocoase.ro, si sa beneficiezi de articole de exceptie, apartinand unor marci renumite in domeniul constructiilor.

 

Clasificare utilaje constructii

In ceea ce priveste constructiile, fie ca este vorba despre amenajari interioare sau exterioare, despre lucrari de finisaje sau despre ridicare de constructii civile sau industriale, utilajele joaca un rol deosebit de important, asta pe langa mana de lucru si priceperea muncitorilor.

Printre cele mai cautate si mai utilizate utilaje de constructii trebuie sa amintim:

-          Excavatoare;

-          Incarcatoare frontale;

-          Buldozere;

-          Buldoexcavatoare;

-          Gredere;

-          Dumpere rigide sau articulate;

-          Cilindrii compactori;

-          Stivuitoare;

-          Foreze;

-          Macarale;

-          Tractoare;

-          Compresoare de aer;

-          Taietoare fier/beton.

 

Utilaje constructii – compresoare de aer

Compresoarele de aer pe care ti le punem la dispozitie prin intermediul magazinului nostru online, Motosape-motocoase.ro, se impart in 2 mari categorii:

 1. Compresoare cu actionare directa. Acestea sunt compresoare de aer si apartin celebrei marci Stager. Atat greutatea, cat si puterea, debitul de aer, presiunea si capacitatea rezervorului difera de la un model la altul. Cert este ca la noi gasesti cele mai bune preturi, calitate 100% garantata si 2 ani de garantie pentru fiecare produs cumparat.
 2. Compresoare cu actionare prin curea. Sunt tot compresoare de aer, deosebit de rezistente, moderne, fiind un ajutor de nadejde in domeniul constructiilor. Modelele comercializate de noi apartin marcii Stager, au preturi avantajoase pentru aceasta categorie si cate 2 ani de garantie.

 

O alta clasificare a compresoarelor de aer suna astfel:

-          Compresoare cu piston. Acestea se utilizeaza pentru diverse aplicatii profesionale sau pentru operatii minore de intretinere. Compresoarele cu piston pot actiona cu brio scule pneumatice precum pistoale de capsat, pistoale de pulverizat sau pistoale aerografe, sau le poti utiliza pentru suflat, umflat anvelope sau in constructii.

-          Compresoare cu surub. Compresorul cu surub este de fapt un tip de compresor de gaz. Acesta utilizeaza mecanisme de deplasare pozitiva. Se utilizeaza cu succes pentru aplicatii industriale sau in constructii, deoarece are o putere deosebit de mare.

 

Utilaje constructii – taietoare fier/beton

Taietoarele fier/beton sunt echipamente deosebit de utilizate in constructii. Ele se mai numesc si masini de debitat cu disc cu frictiune si apartin celebrei marci STIHL.

Cu ce sunt mai deosebite aceste masini? Conving cumparatorii prin fiabilitatea lor deosebita, timpul de functionare care poate fi foarte lung, dar si prin faptul ca nu au nevoie de intretinere speciala, nu se strica decat foarte rar, deci au nevoie de foarte putin service.

Printre alte avantaje trebuie sa amintim si de randamentul de taiere, confortul din timpul utilizarii lor, cat si varietatea de modele pe care marca STIHL ti le pune la dispozitie prin intermediul magazinului nostru online, Motosape-motocoase.ro.

In plus, STIHL iti ofera si toate accesoriile necesare pentru taietoarele fier/beton, de la carucioare ghidaj si racorduri pentru apa pana la limitator pentru adancimea de taiere.

Citeste mai mult > Ascunde descriere

Produse

Articolele 1-16 din 1052

pe pagina
Setati ascendent
 1. Generator curent monofazat MEDIA LINE MLG 3500/1 + CADOU Lanterna
  Generator curent monofazat MEDIA LINE MLG 3500/1 3kW + CADOU Lanterna
  Rating:
  100%
  Pret special 970,00 Lei Pret standard 1.100,00 Lei

Articolele 1-16 din 1052

pe pagina
Setati ascendent
Ion danut
Consultant vanzari