>
0Item(s)0,00 Lei

Nu aveți nici un produs în coș.

Date de inregistrare

SC EURODINAMIC SRL
RO16023680
J16/1969/2003

Adresa sediu social : Str. Morii, nr 28 , Loc Breasta, Jud . DOLJ
TEL: 0374.430.461

Furnizăm utilaje agricole de nouă generație

SC EURODINAMIC SRL este principalul furnizor de motoutilaje de grădină și fermă din Dolj și Olt, inclusiv principal distribuitor al produselor germane STIHL. Am debutat compania în 2003 și ne mândrim cu o experiență vastă în domeniul tehnologiei pentru agricultură. Punem la dispoziția clienților o gamă completă de motoutilaje, piese de schimb și service atestat.

Cu sediul în județul Dolj, compania noastră își desfășoară activitatea în 6 puncte de vânzare și un depozit, inclusiv o serie de magazine online dedicate comerțului electronic pentru fermieri moderni.

De asemenea, suntem prezenți în catalogul licitațiilor publice – SEAP.

Un partener dinamic într-un domeniu dinamic

Suntem pasionați de utilajele agricole, astfel că din anul 2003 suntem alături de clienți cu cele mai bune utilaje și oferim un mod mai simplu și mai rapid de a duce la capăt toate activitățile dedicate domeniului agricol.

Am fondat SC EURODINAMIC SRL ca rezultat al acestei pasiuni, iar primele utilaje pe care le-am prezentat și vândut clienților noștri au fost motosapele și motocoasele, într-un spațiu de doar 20 mp. În tot acest timp ne-am dezvoltat continuu, iar în prezent suntem bucuroși că vă putem oferi o gamă foarte variată de produse, atât în mediul online, cât și fizic, prin intermediul magazinelor noastre.

Service autorizat. Piese și accesorii complete

Suntem o companie full-service, vindem utilaje de mare performanță și oferim servicii de întreținere, reparații și montaj de piese de schimb. Aceste servicii sunt efectuate de echipe calificate, astfel produsele își vor menține nivelul de calitate de la început.

Venim în întâmpinarea clienților cu diverse accesorii, consumabile, dar și cu piese de schimb pentru utilajele existente.

Producatori

Comercializăm utilaje de top care sporesc producția în agricultură

Credem în agricultura tradițională, muncită “cu suflet” și în ajutorul tehnologic al utilajelor moderne pentru rezultate de toată mândria.

Tehnologie harnică pentru fermieri pragmatici

Suntem o echipă de profesioniști în utilaje de agricultură, administrăm un magazin online de mari proporții și suntem prezenți în 5 magazine fizice în sudul României.

Avem o experiență vastă în tehnologie pentru fermieri și suntem capabili să găsim cele mai bune variante pentru orice tip de solicitare.

Cunoaștem toate datele tehnice despre produsele noastre și oferim consultanță specializată și service complet pentru toate utilajele comercializate.

Oferim garanție completă

La orice utilaj cumparat de pe website-ul nostru aveți o garanție de 24 luni în cazul persoanelor fizice și 12 luni în cazul persoanelor juridice. Toate produsele vin însoțite de certificat de garanție, carte tehnică în limba română și factură pentru contabilitate.

Reprezentăm mărci de renume în tehnologia agricolă

Colaborăm cu cei mai cunoscuți producători de utilaje din lume: STIHL, MAKITA, BCS, HONDA, BRIGGS & STRATTON, SUBARU, KOHLER, PUBERT, MASALTA, STAGER, KIPOR, TEXAS, MARUYAMA, LOMBARDINI, BSR, ROTAKT, HECHT, PROWELD, BOSCH.

Asigurăm montaj și probe pentru utilajele comercializate

Se întâmplă de multe ori să primiți un utilaj acasă și să aveți dificultăți în a monta utilajul sau diverse probleme în funcționarea acestuia. Dacă ați comercializat de la noi, aveți posibilitatea să primiți utilajul complet montat și probat.

Noi montăm utilajul, facem plinurile de ulei, punem benzină, iar dumneavoastră vă bucurați de produs fără probleme. În cazul în care optați pentru o astfel de livrare nu uitați să menționați acest lucru consultantului nostru de vânzări.

Asigurăm service dedicat

Pentru toate utilajele comercializate de la noi, vă oferim service de calitate și piese de schimb originale pentru perioada de garanție sau postgaranție. Tot personalul de service este specializat și atestat în intervenții tehnice pentru utilajele comercializate.

Consultanță gratuită și atoatecuprinzătoare

Vă oferim consultanță gratuită în alegerea produsului în funcție de necesarul tehnologic pentru scopurile de lucru.

Misiunea noastră este să vă oferim o soluție viabilă și durabilă în materie de utilaje de agricultură. Este important pentru noi ca utilajul achiziționat să se potrivească perfect nevoilor dumneavoastră. De aceea primele întrebări puse clienților noștri sunt: “la ce folosiți utilajul?” sau “ce suprafață de teren aveți?“.

Împreună găsim soluția potrivită și ne asigurăm că ați făcut investiția corectă.

Avem politică de retur

Conform legislației în vigoare, renunțarea la cumpărare este aplicabilă doar clienților persoane fizice.

Astfel, consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului.

Renunțarea la cumpărare în termen de 10 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier.
Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 30 de zile de la retur.

Dacă produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca nou, ne rezervăm dreptul de a solicita o taxă pentru readucerea în stadiul inițial (dacă este posibil) sau pentru a acoperi diferența de preț rezultată din vânzarea produsului ca second-hand sau, la opțiunea clientului, îi vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.
Acestă clauză se aplică conform O.G. 130/2000, în cazul achiziționării de produse din acest website folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicându-se definițiile cuprinse în O.G. 130/2000 art. 2 lit. E.

Echipa

Ai intrebari? Contacteaza-l pe Danut

ION DANUT

Consultant Vânzări

0374.430.461

[email protected]

Lucrez în această companie din anul 2013 și am început consultanța de vânzări în unul dintre magazinele fizice Eurodinamic (reprezentanță STIHL). Pot spune că am o mare experiență în domeniul motoutilajelor pentru grădinărit, inclusiv în domeniul construcțiilor și sunt pasionat de reparații motoare termice.
Sunt disponibil pentru furnizarea oricărui tip de informație și vă asigur că pot fi de ajutor în realizarea alegerii ideale pentru proiecte de fermă și grădinărit.

Ai intrebari? Contacteaza-l pe Danut 0374.430.461

Ai intrebari? Contacteza-l pe Marius

Voica Marius

Consultant Vânzări

0374.430.461

[email protected]

M-am alăturat echipei de vânzări online în anul 2014 și sunt specializat în domeniul utilajelor pentru grădinărit, echipamente zootehnice, agricultură. Apelați cu încredere si împreună putem descoperi utilajele perfecte pentru necesarul dvs. Sunt un om care dorește să dezvolte o colaborare pe termen lung cu clienții, bazată pe seriozitate și încredere.

Ai intrebari? Contacteza-l pe Marius 0374.430.461

Ai intrebari? Contacteza-l pe Alexandru

LĂCUSTEANU ALEXANDRU

Responsabil Vânzări online și specialist IT

0374.430.461

[email protected]

Sunt dedicat activităților și filosofiei Eurodinamic de peste 5 ani și mă puteți contacta dacă aveți probleme speciale, nemulțumiri ce țin de produse sau echipa noastră. Știu că nu suntem perfecți, există posibilitatea să greșim uneori, dar vă asigur că un feedback pozitiv sau negativ ne ajută să ne îmbunătățim serviciile și să vă câștigăm încrederea.

Ai intrebari? Contacteza-l pe Alexandru 0374.430.461

Testimoniale

Oferta buna pentru motocultoare si consilieri de vanzare informati m-au ajutat sa gasesc produsul de care aveam nevoie. Am deja o varsta si am nevoie sa ma pot baza pe tehnologia noua. Multumesc si recomand!

Ovidiu Pecican

Am cumparat un generator de curent monofazat. Functioneaza impecabil, se mentine in stare foarte buna desi e folosit des si mult, recomand cu caldura.

Adriana Ghelmez

Produse si servicii de calitate! Am fost in magazin si am primit atentie si informatiile pe care le cautam ca sa cumpar un motocositor bun la pretul corect. Nota maxima!

Doru Ionel

Livrare rapida si produse care corespund cu informatia din descriere. Foarte bun magazin de specialitate pentru tot ce inseamna moto-sape moto-coase.

Liviu Dinca

Aboneaza-te la newsletter
Află de reducerile cu timp limitat!
Ofertele noastre pot include, printre altele: vouchere cadou, oferte la diverse produse, articole din domeniu, invitații la evenimente și noutăți din domeniul tehnologiei pentru agricultură.