Accesorii Acumulator, incarcator scule

Accesorii pentru produsele cu acumulator – calitate si siguranta in oferta Agromoto.ro

 

Utilizarea produselor de gradinarit electrice, cu acumulator, se face deja de multa vreme. Totusi, in ultimii ani vanzarea produselor cu acumulator s-a bucurat de o crestere constanta pe piata din variate motive:

 • Sunt mai silentioase
 • Sunt foarte usor de folosit si au o greutate redusa
 • Contribuie la protejarea mediului ridicandu-se la standardele ecologice
 • Sunt moderne si inteligente

 

Pe cand lucrul in gradina este pentru unii oameni o activitate facuta strict din necesitate, pentru altii munca terenului reprezinta un adevarat hobby. Utilizarea unor masini, utilaje si accesorii de calitate contribuie la acest lucru deoarece ele eficientizeaza munca, reduc efortul depus de agricultor, iar timpul de lucru devine unul mult mai scurt

Este evident ca piata evolueaza in continuu iar noile tehnologii nu inceteaza sa apara. In acelasi timp, industria impune anumite standarde de calitate si siguranta la care trebuie sa se ridice produsele pentru a fi intr-adevar considerate eficiente.

Produsele cu acumulator oferite pe Agromoto.ro se ridica la cele mai inalte standarde de calitate, iar accesoriile necesare pentru acestea sunt cel putin la acelasi nivel. Oferta noastra avantajoasa sustine cu usurinta utilitatea trecerii de la produse pe baza de carburant la unele electrice daca nu erati suficient de convinsi.

Asadar, produsele electrice cu acumulator ofera 5 mari avantaje pentru care tot mai multi oameni le cumpara si utilizeaza:

 • Economia de combustibil
 • Silentiozitatea sporita
 • Manevrarea usoara si fara probleme datorita designului ergonomic
 • Greutatea mult mai mica a acestora
 • Intretinerea, depozitarea si curatarea se fac foarte usor

 

Produsele cu acumulator pot fi considerate o simpla alternativa la cele pe baza de carburant, insa cele de calitate inalta, asa cum oferim si noi, reprezinta practic un nou nivel de eficienta in activitatile agricole.

Pentru ca produsele electrice cu acumulator sa functioneze ca la carte si sa atinga promisiunile de calitate este esential ca accesoriile folosite sa fie unele adecvate si rezistente.

 

Calitatea, siguranta si durabilitatea sunt cele 3 caracteristici pe care toate produsele oferite de Agromoto.ro le intrunesc. Pe langa masinile si produsele cu acumulator oferite, accesoriile puse la vanzare in magazinul nostru sunt urmatoarele:

 

 • Centuri de sustinere pentru acumulatori
 • Burghie de gheata si de pamant
 • Acumulatori Litiu-Ion
 • Incarcatoare pentru acumulatori
 • Clesti de conectare pentru acumulatori auto
 • Palete pentru amestecator

 

Toate accesoriile oferite prezint un nivel inalt de compatibilitate la masinile si utilajele cu acumulator pe care le folositi. Incarcatoarele si acumulatorii, spre exemplu, sunt de calitate inalta, deci incarcarea se face foarte rapid.

 

Daca sunteti hotarati sa faceti trecerea de la produse cu combustibil la cele electrice, in special cu acumulator, noi va sustinem cu oferta noastra. La un moment dat se va face o trecere totala de la combustibilii fosili la energia electrica, deci daca dumneavoastra faceti deja asta inseamna ca sunteti cu un pas in fata.

 

Magazinul online Agromoto.ro va pune la dispozitie produse de top la preturi cu adevarat competitive. Fie ca doriti un produs cu acumulator, un accesoriu sau orice alt produs utilizat la munca in gradina si curte, in oferta noastra puteti gasi tot ce aveti nevoie.

Pentru orice nelamurire sau informatie suplimentara nu ezitati sa ne contactati. Oferim asistenta specializata pentru a fi siguri ca toti clientii sunt informati corespunzator si ca fac alegerile potrivite.

 

Citeste mai mult > Ascunde descriere

Articolele 1-16 din 32

Pagina
pe pagina
Setati ascendent
 1. Genta METABO pentru scule cu acumulatori
  Genta METABO pentru scule cu acumulatori
  Pret special 154,00 Lei Pret standard 187,00 Lei
 2. Metabo SET ACUMULATORI + INCARCATOR
  Metabo SET ACUMULATORI + INCARCATOR
  Pret special 1.047,00 Lei Pret standard 1.248,00 Lei

Articolele 1-16 din 32

Pagina
pe pagina
Setati ascendent
Ion danut
Consultant vanzari