Mori si tocatori furaje

Mori si tocatori furaje cu numeroase avantaje

Cresterea animalelor presupune atentie regulata la nevoile acestora, dintre care sanatatea, confortul si hrana ocupa primele 3 locuri. Nu toti agricultorii prefera sau considera rentabil sa le dea animalelor mancare gata procesata din diverse magazine.

Procesarea furajelor in mod autonom reprezinta o metoda ieftina, sigura si usoara de a pregati mancarea pentru animale.

Ajutorul din partea morilor si tocatorilor de furaje faciliteaza desfasurarea acestor procese cu un efort minim din partea celui ce le manevreaza. Pe langa furajele pentru animale, aceste echipamente vin in sprijinul alimentatiei umane prin producerea fainii pentru consum propriu.

Avantajele utilizarii propriilor mori si tocatori pentru furaje

Trebuie sa cunoasteti ca morile si tocatorile ofera in mod principal 3 beneficii utilizatorului:

  • Munca se executa mult mai eficient si intr-un timp scurtaceste echipamente functioneaza astfel incat sa puteti toca si marunti cantitati mari intr-un timp relativ scurt;
  • Efortul fizic este foarte redusfiind totusi vorba de o munca automatizata, efortul fizic din partea gospodarului este unul minim;
  • Ofera independenta fata de produsele gata procesate din comert – nu mai trebuie sa cheltuiti bani pe furajele si fainile gata procesate pe care le gasiti in magazine;

 

Morile si tocatoarele Agromoto.ro, precum si accesoriile lor, reprezinta o oferta atent realizata, cu accentual pus pe calitatea produselor, preturi competitive si satisfacerea cerintelor venite din partea clientilor.

Agricultorii sau crescatorii profesionisti cunosc avantajele unor mori si tocatori de inalta calitate, motiv pentru care nu vor investi ieftine si nesustenabile.

Produsele de proasta calitate se strica repede, nu produc aceleasi rezultate si trebuie intretinute foarte des, iar asta sterge automat “avantajul” unei investitii initiale ceva mai mici.

Morile si tocatoarele de furaje oferite de noi sunt ideale atat pentru adevaratii profesionisti, cat si pentru utilizatorii casnici care doresc un plus de confort, eficienta si economie in gospodariile proprii.

 

Este foarte important pentru noi ca magazinul online Agromoto.ro sa ofere numai produse ce pot fi utilizate usor de catre clientii nostri. Toate produsele noastre au un grad inalt de ergonomie si manevrabilitate, pastrandu-si totusi caracterul profesional. Morile si tocatorile pentru furaje oferite de noi au o calitate superioara fata de multe alte astfel de echipamente aflate pe piata de profil.

Principalele motive pentru care sa achizitionati morile si tocatoarele furnizate de noi sunt:

 

  • Folosesc optim si economic curentul electric: facturile vor fi mai mici decat in cazul altor mori si tocatoare;
  • Macina, maruntesc si toaca aproape orice material de origine vegetala, de la cereale si legume pana la fan sau buruieni;
  • Modul de utilizare se invata foarte rapid si usor;
  • Nu se incing peste limita;
  • Au o rezistenta mare sustinuta de materialele de calitate din care sunt facute;
  • Sunt mult mai silentioase decat morile si tocatoarele generice, deci nu produc un zgomot infernal;
  • Componentele de tocare si macinare sunt ascutite si rezistente la utilizari intense si repetate;

 

 

Plaseaza comanda acum

Pentru produse de top la preturi competitive va recomandam calduros sa consultati oferta Agromoto.ro. Pentru orice intrebare sau nelamurire legata de produsele noastre, va stam la dispozitie cu asistenta tehnica specializata de fiecare data cand aveti nevoie!

 

 

Citeste mai mult > Ascunde descriere

14 Articole

pe pagina
Setati ascendent

14 Articole

pe pagina
Setati ascendent
Ion danut
Consultant vanzari