Drujbe cu acumulator

Drujbele cu acumulator – portabilitate, performanta si consum scazut – oferta Agromoto.ro

In domenii precum cele forestiere, de gradina, de constructii sau in fabrici, utilajele utilizate joaca un rol important in atingerea succesului si obtinerea unor rezultate excelente. Drujbele si fiestraiele reprezinta un astfel de exemplu, fiind considerate de cele mai multe ori chiar obligatorii pentru a putea desfasura ca la carte diverse activitati.

Este important ca drujbele utilizate sa nu consume foarte mult comubustibil sau energie, insa o caracteristica de maxima importanta o reprezinta si ergonomia lor. Munca este drastic usurata si eficientizata atunci cand aceste echipamente pot fi utilizate punctual si confortabil.

Agromoto.ro ofera drujbe profesionale cu acumulator marca STIHL, HECHT si Redback

Una dintre promisiunile pe care ni le-am facut inca de la punerea bazelor acestui magazin a fost sa oferim mereu numai produse de inalta calitate, de la branduri renumite, de care stim personal ca ofera un randament ridicat orice activitate de gradina, casa, constructie si asa mai departe.

Drujbele sunt indispensabile in multe activitati realizate atat de profesionisti cat si de amatori. Asadar, calitatea trebuie sa fie completata de ergonomie, deci de un grad inalt de manevrabilitate.

Pare o intrebare neimportanta, insa este util sa privim din ansamblu utilitatea drujbei: Ce taiem cu o drujba?

 • Crengi
 • Tufe
 • Copaci
 • Scanduri
 • Lemne pentru constructii
 • Lemne pentru foc
 • Lemne pentru activitati artistice
 • Etc.

 

Oricare activitate necesita o drujba de calitate pentru a putea fi dusa la capat cu efort minim si rezultate maxime.

Desi drujbele pot fi de mai multe feluri, o crestere constanta s-a observat pe piata drujbelor electrice si cu acumulator. In general, drujbele electrice sunt recomandate celor care nu desfasoara activitati de mare amploare sau care isi doresc o greutate mai mica a acesteia si economie de bani.

Drujbele cu acumulator, in schimb, sunt caracterizate de un nivel foarte mare de manevrabilitate.

Produsele comercializate si pe Agropro.ro intrunesc o serie de avantaje care va vor convinge cu siguranta de utilitatea lor, asa cum i-au convins si pe multi alti clienti. Beneficiile sunt urmatoarele:

 

 

 

 • Un nivel calitativ inalt – brandurile comercializate de noi sunt cunoscute pentru durabilitatea echipamentelor produse, iar drujbele cu acumulator nu fac exceptie de la regula
 • Manevrabilitate superioara – lipsa cablurilor sau a altor atasamente face din drujba cu acumulator un produs extrem de usor de manevrat si transportat, iar acumulatorul ajuta si in cazul in care sursele de electricitate nu sunt apropiate sau apar pene de curent
 • Sunt durabile – portabilitatea drujbelor cu acumulator nu trebuie sa va sugereze in vreun fel ca acestea sunt mai putin rezistente. Numele Hecht, Stihl sau Redback sunt suficiente pentru a va asigura ca drujbele cu acumulator functioneaza la o putere mare si au o durata foarte lunga de viata

 

Asa cum am mentionat deja, magazinul nostru, Agromoto.ro, va pune la dispozitie un set de drujbe cu acumulator de la branduri cunoscute, ideale pentru orice munca in constructii, curti sau gradini.

Ne mandrim si cu servicii si avantaje extra, printre care regasim:

 • O gama foarte variata de masini, utilaje, accesorii si ustensile pentru casa, gradina si nu numai
 • Asistenta tehnica din partea specialistilor ori de cate ori aveti nevoie
 • Posibilitatea returnarii produselor de care nu sunteti multumiti
 • Livrare rapida la usa dumneavoastra

 

Plasati orice comanda cu maxima incredere!

 

Citeste mai mult > Ascunde descriere

Articolele 1-16 din 28

Pagina
pe pagina
Setati ascendent
 1. Ferastrau Stihl cu acumulator GTA 26, 10cm
  Ferastrau Stihl cu acumulator GTA 26, 10cm
  Pret special 693,90 Lei Pret standard 771,00 Lei

Articolele 1-16 din 28

Pagina
pe pagina
Setati ascendent
Ion danut
Consultant vanzari