Atomizoare Pulverizatoare


Atomizoare pulverizatoare sunt utilaje ce se folosesc in scopul tratamentului plantelor si a copacilor, utilizand produse de uz fitosanitar. Atomizoarele sunt indispensabile muncii pe care o desfasori in campurile de flori, livezi, culturi viticole, pepiniere sau sere.

Firma noastra iti pune la dispozitie atomizoare pulverizatoare de calitate superioara, la preturi deosebit de avantajoase pentru tine. Iti recomandam sa apelezi cu incredere la produsele comercializate de noi prin intermediul magazinului online, Motosape-motocoase.ro.

 

Atomizoare pulverizatoare – de ce sa folosesti aceste echipamente?

Cu ajutorul aparatelor de stropit clasice realizezi tratamente ale plantelor cu picaturi neuniforme, de dimensiuni mari, stropirea, in acest caz, nefiind eficienta. Greutatea mare a stropilor face ca acestia  sa nu ajunga pe frunze ci sa cada pe pamant.

Atomizoare pulverizatoare sunt echipamente destinate tratamentelor fitosanitare pentru vii, livezi si sere de dimensiuni mici si medii. Pot fi dotate cu deflectoare pentru repartizarea cat mai corecta si uniforma a substantelor pulverizate.

Atomizoare pulverizatoare sunt echipate cu o turbina care realizeaza un volum mare de aer ce este transmis, printr-o conducta, la duza de evacuare. Datorita vitezei mari a curentului de aer creat de turbina (100 m/s), solutia  este nebulizata in picaturi cu o dimensiune medie de 90-100 microni (un micron are 0,001 milimetri) si suflata spre culturi, pomi.

Atomizoare pulverizatoare iti permit sa obtii un tratament cu o mare acoperire de suprafata, datorita dimensiunii mici si uniforme a picaturilor, combinata cu actiunea aerului. Folosind viteza mare a curentului de aer vei obtine o acoperire completa si uniforma de aproximativ de 98%  a frunzei pana la o distanta de 10 -12 metri.

 

Atomizoare pulverizatoare – alcatuire

Atomizoarele pulverizatoare sunt actionate de un motor termic, in 2 timpi. Combustibilul folosit pentru alimentare este un amestec benzina-ulei. Pornirea motorului se realizeaza cu ajutorul unui demaror manual. Racirea motorului se face cu ajutorul aerului, iar evacuarea gazelor arse se realizeaza cu ajutorul unei tobe de esapament silentioasa.  Motoarele pot avea puteri de 1.4 pana la 4 CP, cu un consum optim de numai 0.5 l/h.

Atomizoarele pulverizatoare fiind purtate pe spate sunt gandite astfel incat sa se reduca socurile ce sunt transmite la pornirea motoarelor si care solicita muschii si articulatiile utilizatorului.  Un element de amortizare se afla in manerul de pornire, care se dilata in functie de forta de tractiune, realizand astfel o pornire uniforma, fara varfuri de forte de soc. Sistemul anti-vibratii protejeaza in mod eficient musculatura spatelui. Acest sistem este realizat cu ajutorul unor tampoane din cauciuc ce reduc transmiterea vibratiilor de la motor. In acest mod la maner se simt putine vibratii, ceea ce face lucrul confortabil.

Manerul atomizorului este multifunctional, iar elementele de comanda ale motorului sunt amplasate in el. Ventilul pentru imprastierea continutului il poti controla cu o singura mana. Acest fapt are ca efect imprastierea eficienta, fara pierderi, a substantei pulverizate.

Apeland la atomizoarele pulverizatoare pe care ti le punem la dispozitie vei avea garantia achizitionarii unui utilaj de buna calitate, la un pret deosebit de avantajos. Cu ajutorul acestui produs suntem siguri ca iti vei usura in mod considerabil munca si vei fi incantat de achizitia facuta.

 

Atomizoare pulverizatoare – accesorii

Si pentru ca dorim sa-ti faci treaba cat mai bine si mai usor, iti punem la dispozitie si accesorii pentru atomizoarele pulverizatoare: lance pentru pulverizatoare, tija mitraliera pentru trunchiurile inalte si tija cu pistol turbo.

Un accesoriu deosebit de cautat este lancea pentru pulverizatoare. Aceasta are 5 diuze care te ajuta sa faci o pulverizare mai precisa. Fa o comanda rapida, online sau telefonic, si vei beneficia de cel mai bun pret!

Citeste mai mult > Ascunde descriere

Articolele 1-16 din 55

Pagina
pe pagina
Setati ascendent

Articolele 1-16 din 55

Pagina
pe pagina
Setati ascendent
Ion danut
Consultant vanzari