Suflante si aspiratoare frunze

Suflante si aspiratoare frunze 

Caracterul avantajos al suflantelor si aspiratoarelor de frunze 

Adesea ne place sa acordam o atentie sporita curateniei, pentru a ne simti confortabil si pentru a trai intr-un mediu salubru. Ei bine, interiorul casei nu este singurul loc unde exista nevoia de ordine si curatenie. Gradinile si curtile merita acelasi tratament pentru a avea o dezvoltare sanatoasa si pentru a arata bine pentru noi si pentru cei din jur. 

Cea mai intalnita problema in majoritatea curtilor o reprezinta acumularea de frunze cazute. Strangerea lor prin metode clasice poate sa ocupe foarte mult timp, iar multi dintre noi nu ne permitem sa pierdem ore pretioase cu asta. 

Solutia Agromoto.ro: Suflantele si aspiratoarele frunze de inalta calitate si usor de folosit de catre oricine 

Pentru rezolvarea acestei probleme, oamenii folosesc aspiratoare si suflante speciale pentru frunze. Pe scurt, acestea au un sistem bine pus la punct pentru a inlatura frunzele cat mai rapid, iar design-ul lor este unul inteligent, fiind deosebit de usor de folosit de oricine. 

Momentele de relaxare in curte sau gradina sunt si ele mult mai intense atunci cand privelistea este una curata, fara frunze si alte resturi vegetale acumulate pe suprafata lor. Suflantele si aspiratoarele pentru frunze sunt doar cateva din accesoriile necesare intretinerii unei gradini de vis, insa reprezinta si ele un element foarte important in ecuatie.

 Accesoriile potrivite, asemenea suflantelor si aspiratoarelor de frunze, iti asigura o curte de nota 10 atunci cand vrei sa petreci timp valoros de unul singur sau impreuna cu prietenii ori familia. Nimic nu e mai frumos decat o curte curata, unde poti sa te intinzi pe o patura, poti organiza un picnic sau te poti distra cu cei mici. Toate astea se rezolva cu o doza de determinare si cu accesoriile potrivite.

 

Avantajele detinerii unor suflante sau aspiratoare pentru frunze in arsenalul tau sunt urmatoarele: 

 • Frunzele sunt inlaturate eficient, aceste accesorii utilizand forta aerului prin suflarea si respectiv aspirarea lui
 • Timpul de lucru este redus drastic, in special fata de greblat sau de culegerea manuala a frunzelor;
 • Utilizarea aparatelor nu presupune un efort foarte mare, deci nu vei mai obosi aplecandu-te sa strangi frunzele de unul singur;
 • Se pot folosi oricand, fiind usor de manevrat, pus in functiune si depozitat, deci gradinile si curtile pot arata mereu foarte bine.

 

Cum iti rezolva suflantele problemele din registrul intretinerii unei gradini 

Suflantele se potrivesc foarte bine oricarei gradini sau curti. Aerul este suflat cu volum si viteza prestabilite, echilibrate astfel incat inlaturarea frunzelor sa se faca foarte repede. Suflantele moderne produc foarte putin zgomot, deci se pot folosi fara a deranja vecinii sau trecatorii. Pe langa asta, au o greutate foarte mica si se pot manevra de catre oricine.

 

Aspiratoare  - Principiu clasic de functionare, la fel de util si in gradini 

Aspiratoarele pentru frunze colecteaza resturile vegetale asa cum un aspirator clasic colecteaza praful si murdaria din interior. Simple sau multifunctionale, aspiratoarele pentru frunze sunt usor de manevrat, iar utilizarea lor este cat se poate de intuitiva. 

Pe Agromoto.ro punem mereu la dispozitia clientilor o serie de produse de top, printre care se numara atat suflante si aspiratoare mici si electrice, cat si variante mai mari, mai puternice, care functioneaza cu benzina. Stam mereu la dispozitia voastra cu asistenta tehnica, produse performante, posibilitatea de retur si diverse modalitati de plata. Contacteaza-ne cu incredere!

 

Citeste mai mult > Ascunde descriere

Articolele 1-16 din 49

Pagina
pe pagina
Setati ascendent
 1. Suflanta electrica STIHL BGE 81
  Suflanta electrica STIHL BGE 81 putere 1.4kW debit 750m3/h
  Pret special 492,00 Lei Pret standard 559,00 Lei
 2. Suflanta STIHL BG 86
  Suflanta STIHL BG 86 putere 0.8kW debit 755mc/h
  Pret special 1.435,00 Lei Pret standard 1.631,00 Lei
 3. Aspirator cu tocator STIHL SH 56
  Aspirator cu tocator STIHL SH 56 putere 0.7kW debit 730mc/h
  Pret special 1.346,00 Lei Pret standard 1.529,00 Lei
 4. Suflanta STIHL BG 56 putere 1cp greutate 4.1 kg
  Suflanta STIHL BG 56 putere 1cp greutate 4.1 kg
  Pret special 1.166,00 Lei Pret standard 1.325,01 Lei
 5. Suflanta Stihl BGA 57 Set 36V
  Suflanta Stihl BGA 57 Set 36V
  Pret special 1.143,00 Lei Pret standard 1.299,00 Lei

Articolele 1-16 din 49

Pagina
pe pagina
Setati ascendent
Ion danut
Consultant vanzari