Roboti de tuns gazon

Roboti de tuns gazonul 

Nimic nu e mai frumos in curtea unei case decat un gazon perfect. Magazinul nostru, Agromoto.ro te ajuta la atingerea acestui ideal prin produse de intretinere a gazonului care ating un nou nivel de performanta. 

Roboti de tuns gazonul - Combinatia dintre eficienta maxima si efort minim 

Pentru a ne bucura de frumusetea unui gazon, trebuie sa ne ocupam ocazional de intretinerea lui, prin fertilizare si udare. Atunci cand gazonul se dezvolta sanatos, este obligatoriu sa ne ocupam de tunderea lui, pentru a-i pastra aspectul estetic si ingrijit. Motocoasele si masinile de tuns gazonul constituie un ajutor imens si chiar indispensabil pentru cei care doresc un gazon perfect 7 zile din 7. Evolutia tehnologica a dus la realizarea unui nou tip de dispozitiv, care elimina aproape total efortul mecanic si timpul pierdut cu tunderea gazonului. 

Ingrijirea gazonului se face pana la firul ierbii 

Robotul de gazon este o masina automatizata care tunde gazonul folosindu-se de niste senzori speciali, nevoia de interventie a omului fiind redusa aproape la zero. 

Avantajele robotilor pentru peluza de la Agromoto.ro: 

 • Peluza este tunsa la perfectie, procesul fiind automatizat, iar robotul functionand foarte inteligent;
 • Nu mai trebuie sa depuneti efort pentru a ghida manual o masina de tuns gazonul sau de a utiliza o motocoasa atunci cand stilul de viata nu va permite asta;
 • Senzorii cu care este echipat robotul asigura o tundere fara probleme, deci nu este nevoie sa supravegheati aparatul in timpul functionarii;
 • Robotul lucreaza rapid si eficient pentru ca nu trece prin aceleasi locuri de doua ori, ci actioneaza doar acolo unde nu a tuns iarba depaseste limita admisa de tehnologia integrata in modul de actiune al robotilor de gazon.

Modul de functionare e cat se poate de interesant si apreciat de utilizatori. Automatizarea se bazeaza pe utilizarea unor senzori speciali care inlocuiesc atentia pe care o acorda omul in cazul utilizarii masinilor de tuns peluza obisnuite. Printre senzorii incorporati amintim:

 • Senzorul de rasturnare - Robotul de gazon poate cu usurinta sa evite obstacolele, insa daca totusi acesta se rastoarna sub influenta anumitor factori externi, senzorii se activeaza si robotul isi opreste toate functiile;
 • Senzorul de atingere - Functia lor este simpla. Atunci cand omul atinge manerele, robotul se opreste si poate fi manevrat fara nicio problema;
 • Senzorul de obstacole - Atunci cand robotul atinge anumite obiecte inconjuratoare sau chiar garduri si pereti, senzorul de obstacole face ca acesta sa se intoarca si sa isi continue lucrul in sens invers;
 • Senzorul de iarba – Ultimul, dar probabil si cel mai important, senzorul de iarba are capacitatea de a masura caracteristici precum inaltimea si densitatea ierbii. Asta ii permite, asa cum am mentionat anterior, sa evite trecerea prin acelasi loc de doua ori si sa isi adapteze activitatea in functie de particularitatile ierbii. 

Asta nu e tot! Robotul de gazon dispune de functii suplimentare

 Conditiile de vreme nu reprezinta un impediment in calea robotului. In acelasi timp, acesta poate functiona la fel de bine si in pante si are functii personalizabile, in functie de preferinte sau de particularitatile gazonului.

 Ca un bonus, robotii de gazon sunt foarte usor de folosit si produc mult mai putin zgomot decat o fac masinile de tuns iarba.

Nu sunteti convins de utilitatea robotului de gazon sau considerati ca inca nu aveti suficiente informatii? Va stam la dispozitie cu servicii de asistenta tehnica specializata. 

Citeste mai mult > Ascunde descriere

Articolele 1-16 din 29

Pagina
pe pagina
Setati ascendent
 1. Robot tuns iarba Stihl RMI 422.2 latime lucru 20 cm
  Robot tuns iarba Stihl RMI 422.2 latime lucru 20 cm
  Pret special 4.312,00 Lei Pret standard 4.900,00 Lei
 2. Robot de tuns iarba STIHL RMI 632.0 latime de lucru 28cm
  Robot de tuns iarba STIHL RMI 632.0 latime de lucru 28cm
  Pret special 6.952,00 Lei Pret standard 7.900,01 Lei

Articolele 1-16 din 29

Pagina
pe pagina
Setati ascendent
Ion danut
Consultant vanzari