Catalog

Producator v
Combustibil v
Sistem pornire v
H refulare max v
Diametru absorbtie v
Diametru refulare v
Tip pompa v


Newsletter

Motopompe

Exista 107 produse.
Motopompe

Motopompe fiabile la preturi avantajoase!

 

Din cadrul magazinului online agromoto.ro, puteti achizitiona usor si rapid produse fiabile, care au o durata indelungata de exploatare. Dintre acestea amintim: diverse modele de motopompe, motosape, motocultoare, pompe de suprafata, pompe submersibile, hidrofoare si multe altele- toate regasindu-se la preturi avantajoase.


Caracteristici motopompe

Modelele de motopompe pe care le punem la dispozitia voastra sunt recunoscute pentru consumul mic de combustibil si turatiile joase, dar si pentru performanta lor. Utilizarea este una eficienta, fiind ideale pentru mai multe activitati din agricultura sau constructii, precum: irigarea prin aspersie, inundare sau picurare, umplerea bazinelor de fantani, lacuri, canale, evacuarea apelor de drenaj din subsoluri, pivnite, canale, etc. Aceste echipamente sunt ideale pentru utilizarea in acele locuri in care nu exista nicio sursa de curent, ele functionand pe baza de benzina sau pe motorina.

In functie de model, motopompele au diferite dimensiuni, greutati si caracteristici, astfel ca pentru a face alegerea corespunzatoare in cunostinta de cauza, va invitam sa accesati pagina noastra de internet. Aici veti descoperi mai multe informatii despre putere motor, combustibilul folosit de acestea, tipul sistemului de pornire, debitul, absorbtia, refulare H max., diametru absorbtie, diametru refulare, greutate, etc., astfel incat sa puteti face achizitia care sa corespunda cerintelor si necesitatilor fiecaruia dintre voi.


Avantaje motopompe

Motopompele furnizate prin intermediul magazinului nostru online, prezinta o serie de avantaje importante, precum:

 • sunt usor de pornit, de manevrat si de utilizat

 • au o rezistenta sporita

 • sunt puternice

 • sunt fabricate in acord cu cele mai inalte standarde de calitate din materiale deosebite

 • sunt usor de transportat

 • sunt rezistente la coroziune, abraziune si uzura

 • sunt fiabile

 • au o durata mare de viata

 • functionare silentioasa

 • ofera posibilitatea de a face verificari si curatari rapide

 • etanseitate maxima a racordurilor


Comandati motopompe de pe agromoto.ro!

Daca sunteti in cautarea unor motopompe pentru irigare sau pentru activitatile din domeniul constructiilor, va recomandam sa alegeti cu incredere colaborarea cu societatea CM Tina care va pune la dispozitie posibilitatea de a comanda o gama bogata si diversificata de produse de calitate superioara, ce apartin unor producatori renumiti in domeniul de specialitate.

In ceea ce priveste motopompele oferite spre vanzare, acestea sunt recomandate chiar si pentru suprafete dificile astfel ca veti obtine rezultate de exceptie, care vor satisface chiar si cele mai exigente cerinte.


Despre agromoto.ro

Agromoto.ro este un magazin online ce apartine companiei CM Tina din Dolj, din cadrul caruia puteti comanda prin intermediul a catorva click-uri utilaje diverse la un raport avantajos calitate-pret. Dintre acestea amintim: motopompe, utilaje pentru tractor, generatoare de caldura, drujbe, freze de zapada, motoburghie, masini de maturat, motosape, aparate de sudura, compresoare de aer, taietoare fier/beton si multe altele.

Motivele pentru care merita sa ne alegeti ca si furnizor al produselor mentionate, dar si a celorlalte care nu au fost enumerate, dar care se regasesc in stocul nostru, sunt numeroase. Echipa noastra va intampina cu servicii de reparatii pentru produsele achizitionate, cu servicii de consultanta gratuita, servicii de montare si testare a utilajelor, etc. De asemenea, pentru orice tip de echipament comandat, veti beneficia de o perioada de garantie. In cazul in care doriti sa renuntati la produsul achizitionat, o puteti face fara invocarea unui motiv.

produse pe pagina

produse pe pagina