Accesorii Pubert

Accesorii Pubert

Pubert este un lider mondial in oferirea de unelte agricole precum motosapele si motocultoarele dotate corespunzator cu accesorii Pubert. Indiferent ca esti gradinar amator sau profesionist si indiferent de nevoile tale, motouneltele Pubert iti vor satisface necesitatile. 

Motosapele si motocultoarele Pubert afana solul exact la adancimea potrivita, utilizand pluguri reversibile, rarita si lumina, solul devenind perfect aerat si curatat de muschi sau buruieni. Aceste accesorii Pubert isi vor dovedi din plin atat eficienta, cat si numeroasele avantaje precum calitatea, durabilitatea si preturile convenabile.

 

Accesorii Pubert, accesorii pentru motosape si motocultoare cu vechime 

Pentru cei care nu stiu cine este Pubert, trebuie amintit faptul ca aceasta companie exista pe piata inca din anul 1840 si a fost infiintata in Franta, in mica localitate Chantonnay. Sediul companiei se afla in Franta inca de la inceputuri, timp in care s-au perindat la conducerea companiei Pubert 6 generatii ale familiei, dovedind ca si aceasta este tot una dintre acele afaceri prospere de familie. 

In prima jumatate a secolului XIX, familia Pubert a inventat motosapa reversibila, iar dupa anul 1960, compania Pubert s-a axat in special pe realizarea de unelte agricole mecanizate. Abia in anul 1976 compania a scos pe piata prima motosapa motorizata. 

Daca in anul 1984 compania Pubert a fost considerata ca fiind unii dintre cei mai mici producatori din Franta, in anul 2000 compania a devenit cel mai mare producator european, pentru ca in 2005 sa devina lider mondial in producerea de motosape si motocultoare.

 

Printre produsele de top pe care Pubert le comercializeaza se numara:

 

-          Motosapele – Pubert este producator mondial la acest capitol;

-          Motounelte;

-          Scarificatoare;

-          Accesorii pentru motosape precum plugurile si raritele.

 

Si sa nu uitam ca Pubert este un furnizor mondial al celebrelor marci Honda, Staub si Husqvarna. Iar in ceea ce priveste calitatea motosapelor Pubert, acestea sunt mai mult decat ce-ti trebuie, avand puterea de a rezista chiar si timp de 24 de ore de functionare continua.

 

Top 3 accesorii Pubert

 

Pentru accesorii Pubert originale, calitative si la preturi care sa-ti atraga atentia, Agromoto.ro este magazinul ideal. Printre accesoriile Pubert pe care le comercializeaza acest magazin online se numara:

 

  1. Cultivator sau prasitoare Pubert. Acest cultivator este special creat pentru a prasi cat mai bine spatiile dintre randuri si pentru a avea grija, totodata, de integritatea acestora. Este ideal pentru motosapele Pubert. Latimea de lucru reglabila, cele 3 cutite si o greutate de maxim 10 kg, face din cultivatoarele Pubert o alegere potrivita pentru orice gradinar. Nu uita sa achizitionezi si roti de fier pentru ca treaba sa mearga… ca pe roate!
  2. Set pentru arat marca Pubert. Acest set de arat este foarte util pentru orice motosapa sau motocultor. Contine roti pneumatice, greutati specifice pentru roti si o contragreutate frontala.
  3. Adaptor pentru pluguri Pubert. Adaptorul pentru pluguri marca Pubert este mai mult decat indispensabil deoarece el te va ajuta sa atasezi anexele de plugul pentru bilonare sau de plugul pentru scosul cartofilor.

Deci, daca ai o motosapa sau un motocultor marca Pubert cumpara-i accesoriile potrivite, tot Pubert, de la Agromoto.ro.

                                       

Citeste mai mult > Ascunde descriere

2 Articole

pe pagina
Setati ascendent

2 Articole

pe pagina
Setati ascendent
Ion danut
Consultant vanzari