Accesorii Progarden

Accesorii Progarden

 

Prelucrarea pamantului reprezinta pentru tine o etapa mult prea costisitoare si consumatoare de timp? Esti in cautarea unor metode prin care sa eficientizezi munca agricola? Agromoto.ro iti vine in sprijin cu o gama diversificata de accesorii Progarden, deosebit de practice in prelucararea tuturor tipurilor de sol, fie ca este vorba de cele uscate, ori de cele umede.

 

Gama de accesorii Progarden se remarca printr-o constructie de calitate, un design modern, dar si prin tehnologii inovatoare cu ajutorul carora munca dificila de camp se transforma intr-o activitate placuta, rapida si eficienta!

 

Comercializam accesorii Progarden pentru utilizatorii casnici care doresc intretinerea gradinilor de legume, dar si pentru fermierii care au de prelucrat hectare intregi de culturi agricole. Indiferent de dimensiunea gradinilor, accesoriile Progarden sunt concepute astfel incat sa raspunda cu succes tuturor exigentelor in materie de utilitate, calitate, rezistenta si pret.

 

Plug cartofi, plug arat, roti metalice, roti metalice pentru motocultoare, cositoare, toate acestea, dar si multe accesorii Progarden le gasesti doar pe Agromoto.ro, magazinul online dedicat pasionatilor  de gradinarit si agricultura.

 

Site-ul nostru nu iti ofera doar accesorii de calitate, ci si preturi avantajoase, cu mult mai mici fata de cele practicate de magazinele de profil sau distribuitorii specializati. Mai mult, noi iti oferim posibilitatea unor cumparaturi rapide, prin intermediul unui singur click.

 

Pentru gradini de top, alege accesorii de top: accesorii Progarden!

 

Accesorii Progarden - Niciodata nu a fost mai simplu!

 

Plugurile se numara printre cele mai importante elemente in ceea ce inseamna munca agricola, fiind destinate pentru executarea araturii. Aratura consta in taierea si deplasarea laterala a brazdei concomitent cu rasturanarea si maruntirea acesteia.

 

Pentru culturi de calitate, plugul trebuie sa indeplineasca anumite cerinte, printre care: sa respecte adamcimea prescrisa, dar si sa execute lucrari precise si uniforme. Mai mult, un plug trebuie sa lase in urma sa un sol cat mai bine maruntit, iar capetele parcelei sa fie complet arate, lipsite de gresuri.

 

Plugurile se clasifica in functie de destinatie (universale sau speciale), de felul tractiunii (cu tractiune animala sau mecanica)si dupa sensul de rasturnare a brazdei (cu un sens de rasturnare sau reversibile-cu doua sensuri de rasturnare).

 

De asemenea, pentru ca un motocultor sa se poata deplasa cat mai usor pana in locul in care urmeaza sa isi desfasoare activitatea, acesta trebuie accesorizat cu roti speciale. Aceste roti speciale sunt confectionate din metal, ideale pentru echilibru optim pe terenturi accidentate, dar si pentru o deplasare rapida pe soluri umede sau uscate.

 

Accesorii Progarden, doar de pe site-ul nostru! Iti oferim preturi atractive si garantie la orice accesoriu comandat

 

Agromoto.ro iti pune la dispozitie o gama extinsa de accesorii Progarden, de ultima generatie, ideale oricaror tipuri de activitati agricole, fie ca este vorba de terenturi de mici dimensiuni, ori de cele vaste.

 

Noi iti oferim accesoriile ideale pentru a obtine performanta in prelucrarea pamantului si deci, in obtinerea unor culturi de calitate! In plus, prin utilizarea accesoriilor Progarden obtii si timpi de lucru redusi considerabil deoarece accesoriile sunt special create pentru o utilizare usoara si confortabila, lipsita de efort.

 

In functie de necesitati, poti opta pentru plug cartofi, plug arat, roti metalice sau cositoare, toate marca Progarden, o marca nelispista din echipamentul dedicat profesionistilor. Odata comandat produsul, acesta va fi livrat in amabalajul original impreuna cu garantia si manualul de utilizare! Spor la cumparaturi!

 

Citeste mai mult > Ascunde descriere

13 Articole

pe pagina
Setati ascendent

13 Articole

pe pagina
Setati ascendent
Ion danut
Consultant vanzari