Accesorii Hecht

Accesorii HECHT

 

Pamantul este una dintre cele mai importante resurse ale oamenilor de pretutindeni, iar prelucrarea si cultivarea acestuia reprezinta activitati ancestrala si deosebit de satisfacatoare. Astazi, procedurile agricole sunt mult mai performante datorita tehnologiei care inoveaza periodic atat in privinta produselor gama de utilaje, cat si a celor din gama de accesorii HECHT. Brand-ul ceh HECHT este un jucator redutabil pe piata europeana, devenind in ultimul deceniu unul dintre furnizorii preferati de companiile romanesti.

 

Este mult mai simplu cand ai totul la indemana

 

Investitiile inteligente trebuie sa se faca atat in utilajele de mari dimensiuni, cat si in accesoriile ceva mai mici, care permit functionarea eficienta a celor dintai.

 

Accesorii precum rotile, plugurile, semanatoarele sau remorcile vin in completarea multor utilaje mai mari. Este esential sa investim in acele acele accesorii care se potrivesc perfect si confera randament maxim activitatilor agricole sau de ingrijire a gradinii.

 

Motosapele si motocultoarele sunt principalele utilaje care merita sa fie completate cu accesorii performante. Accesoriile HECHT disponibile in cadrul magazinului nostru indeplinesc cele mai inalte standarde ale calitatii din gama produselor de bricolaj.

 

Compania HECHT este lider detasat pe piata ceho-slovaca a produselor pentru gradina, dar si un jucator important pe piata Uniunii Europene. Succesul in vanzari si cifra de afaceri foarte mare se datoreaza produselor de calitate foarte inalta si experientei intregii echipe din spatele brandului.

 

Comapania HECHT se pozitioneaza puternic si pe piata din Romania, fiind unul dintre partenerii nostri care pun accent pe produse de calitate, intelegand necesitatile agricultorilor sau persoanelor pasionate de gradinarit. Produsele HECHT sunt gandite sa satisfaca necesitatile celor care cauta accesorii pentru gradina. De asemenea, calitatea este completata de preturi corecte si accesibile.

 

Daca v-ati hotarat sa achizitionati anumite produse din aceasta gama, va prezentam cateva din accesoriile HECHT cumparate si utilizate cu succes de numerosi clienti fideli magazinului Agromoto.ro.

 

  • Semanatoare - Semanatoarele au un obiectiv flexibil, deci pot fi atasate mai multor tipuri de utilaje. Gama de semanatoare functioneaza chiar si pe 3 randuri simultan, reusind raspandirea in mod uniform a semintelor intr-un mod inteligent si intr-un timp foarte scurt;
  • Roti - Va stam la dispozitie cu roti atat metalice, cat si de cauciuc. Acestea se gasesc la diferite dimensiuni si functioneaza foarte bine pe mai multe tipuri de teren. Caracteristica principala adesea nevazuta a rotilor HECHT este reprezentata de calitatea lor, iar astfel va puteti bucura foarte multa vreme de ele.
  • Remorci - Remorcile HECHT, desi uneori de dimensiuni mai mici, pot transporta cantitati considerabile, de cateva sute de kilograme. La ce folosesc? De cele mai multe ori, sunt folosite pentru tranportul materialelor de ingrasamant, a plantelor si a recoltelor.

 

Pot fi folosite, practic, in orice activitate de gradinarit si nu numai, fiind foarte simplu de manevrat. Si in acest caz, calitatea materialelor din care sunt confectionate este o caracteristica foarte importanta.

 

  • Pluguri - Atat pentru arat, cat si pentru cultivarea cartofului si a altor tuberculi, plugurile sunt un element esential pentru orice agricultor. Reglabile sau nu, cu gheare sau fara, pentru arat sau scos cartofii, plugurile HECHT sunt accesorii de incredere, permitand o munca rapida si eficienta. Plugurile sunt usor de montat si folosit de incepatori, dar suficient de performante pentru agricultorii profesionisti, cu pretentii agricole ceva mai mari.

 

Daca te-am convins, descopera beneficiile accesoriilor HECHT din magazinul nostru, Agromoto.ro si comanda chiar acum produsele necesare pentru activitatile tale.

 

Citeste mai mult > Ascunde descriere

7 Articole

pe pagina
Setati ascendent

7 Articole

pe pagina
Setati ascendent
Ion danut
Consultant vanzari