Newsletter

Motocultor BCS 728 Power Safe HONDA 9 CP cu freza de 66 cm

 • Putere motor HONDA - 9 CP
 • Latime   de lucru 66 cm
 • Adancime de lucru reglabila : 10-20 cm
 • Viteze - 3 inainte /  3 inapoi
 • UTILAJ PROFESIONAL FABRICAT DE BCS ITALIA

Detalii

BCS728FR66

Comanda telefonic:

0768.743.575   0374.430.461

12 215,00 lei
TVA Inclus

» Adaugă la lista de dorințe

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

 • Gama de motocultoare BCS este o gama complet profesionala in a caror fabricare s-au utilizat doar piese de inalta calitate si s-au folosit cele mai fiabile motoare. Modelul BCS 728 Power Safe  satisface atat necesitatile amatorilor cat si a profesionistilor, care au de lucrat  parcele , de pana la 3 Ha. Motoarele HONDA deosebit de fiabile fac din acest utilaj cea mai buna alegere de pe piata .Se poate folosi deasemenea si ca motocositoare .

Motocultivatorul BCS 728 PS are o cutie de viteze cu 3 trepte inainte si 3 in revers cu inversor rapid al sensului de mers. Frana de lucru si stationare este pe tambur iar ghidonul reglabil si reversibil permite utilizarea masini atat cu accesorii posterioare cat si anterioare.
BCS 720 beneficiaza de doua motorizari, doua variante benzina HONDA GX 200 de 5.5 hp sau HONDA GX 270 de 8.4 hp si o varianta diesel LOMBARDINI 15LD350 de 7.5 hp. Pentru motorizarile pe benzina, mult mai prezente, sunt disponibile si variante cu pornire electrica.
O lista infinita de accesorii ne indica faptul ca acest model pe langa frezarea pamantului poate fi utilizat cu success in diverse lucrari de intretinere si cultivare a terenului.
PowerSafe
Ambreiajul hydraulic in baie de ulei PowerSafe permite orcui achizitionarea orcarui model de motocultivator BCS, cu posibilitatea utilizari acestuia mereu in totala siguranta, maximum de prestatii, cu avantajul unei tehnologii avangardiste deja utilizata in segmentul auto.
Cateva caracteristici ale noului ambreiaj:
Performanta: pentru utilizarea intregului potential si manevrabilitati utilajului fara a pune in pericol viata.
Fiabilitate: un ambreiaj hydraulic fara vreo intretinere sau reglaj, cu durata de viata practic nelimitata, chiar si utilizat in mod intensiv cu accesorii cu miscare alternativa (bara de cosire) sau inertiale (masina tuns gazon, tocator de iarba).
Siguranta: noul ambreiaj permite oprirea imediata a utilajului, multumita franei automate incorporate, si a accesoriului in momentul parasiri ghidonului.
Confort: eliminarea pasilor preliminari pentru pornirea motorului ; acesta din urma ramane pornit chiar si in cazul abandonari comenzilor de catre operator ; ergonomia comenzilor cu o maneta de ambreiaj moale si progresiva.

 

Caracteristici

- 3 viteze in fata, 3 in revers in pozitia motocultivator
- 3 viteze in fata, 3 in revers in pozitia motocositoare
- inversor rapid al sensului de mers
- priza de forta independenta la 990 rot/min. cu angrenaj in baie de ulei
- ambreiaj HIDRAULIC cu comanda manuala
- frana de lucru si parcare
- ghidon anti-vibratie reversibil si reglabil pe inaltime si in lateral
- dispozitiv de siguranta: MOTOR STOP combinat cu ambreiajul

- freza de prasire cu latime de 66 cm 

http://www.bcsagri.it/index.php?id=2&L=1

Accesorii

FrezăMecanism transmisieBară cosire SF
FrezăMecanism
transmisie
Bară cosire SFBară cosire Europe Remorcă rabatabilă
 
Sapă pentru
cartofi
Plug reversibilGreutăţi
pentru roţi
Roţi cu ecartament
reglabil pentru
utilizarea plugului
 Greblă pentru
adunat fân
Tocător
de vegetaţie
Perie rotativă
de 100 cm
Turbină de
zăpadă
Remorcă
rabatabilă
Roţi metalica
 
Semănătoare
pe 3 rânduri
Cisternă
ierbicidat
Cărucior de
transfer
Sapă pentru
scos cartofi
Cultivator
cu 5 ancore

 

Accesorii BCS

 

 Pluguri

Două tipuri sunt compatibile: plug monobrăzdar şi plug rotativ la 180º. Recomandările noastre pentru pluguri sunt:
pentru 720/730 - 5.00-12 (roţi – greutăţi)
pentru 740 - 6.5/80-12 (roţi – greutăţi)
pentru 746 - 6.5/80-15 (roţi – greutăţi)

Rariţe (sapă pentru cartofi)
Versiuni compatibile: rariţă ajustabilă, adecvată mai ales pentru însămânţări şi brazde de irigaţie. Rariţă ajustabilă, montabil în spatele sapei rotative, adecvată pentru însămânţări şi brazde de irigaţie poate fi montată fără a dezasambla capota. Pentru a monta rariţa ajustabilă vă sugerăm: roţi 5.00- greutăţi 12 greutăţi pentru 720-730, roţi 6.5/80- greutăţi 12 pentru 740, roţi 6.5/80- greutăţi 15 pentru 746.

Sistem de cuplare rapidă accesoriilor
Pentru a schimba cu rapiditate accesoriile utilajului. Dispozitivul este format din două părţi: o bucşă montată pe utilaj şi o coadă fixată pe accesoriu. Pentru a monta accesoriul este suficient să introduceţi coada în bucşă şi să le blocaţi.

Bară cosire cu degete intermediare
Lăţimi disponibile: 115 şi 145 cm. Acestea sunt dotate cu tradiţionalele degete care protejează lamele şi sunt foarte utile pe iarbă, în general.

Bară cosire tip EUROPA
Lăţimi disponibile: 0.80 - 100 - 115 - 135 and 155 cm. Aceste bare anti-blocare sunt recomandate pentru iarba dură şi deasă specifică zonelor montane. „Tăietura de foarfecă" perfectă este garantată de materiale de înaltă calitate.

Sapă rotativă de 52cm
Afânează solul crescându-i gradul de permeabilitate, îl curăţă de buruieni şi îl pregăteşte pentru însămânţare. Este o sapă rotativă îmbunătăţită, cu capac ajustabil şi reglare rapidă a adâncimii.

Sapă rotativă de 66cm
Afânează solul crescându-i gradul de permeabilitate, îl curăţă de buruieni şi îl pregăteşte pentru însămânţare. Este o sapă rotativă îmbunătăţită, cu capac ajustabil şi reglare rapidă a adâncimii.

Transmisie uscată
Bara de cosire are întotdeauna nevoie de transmisie pentru a funcţiona. Transmisia uscată necesită revizie preventivă şi lubrifiere.

Transmisie în baie de ulei
Bara de cosire are întotdeauna nevoie de transmisie pentru a funcţiona. Transmisia în baie de ulei înseamnă întreţinere redusă şi o durată mai lungă de funcţionare. Sunt compatibile cu variantele „normală" şi „scurtă".

Remorcă
Foarte utilă pentru încărcături uşoare, principalele sale caracteristici sunt: manevrabilitate şi dimensiune redusă. Poate fi ataşată direct la utilaj cu ajutorul propriului cârlig de cuplare, fără a demonta sapa rotativă. Are o capacitate de 400 kg. Dimensiunile cutiei sunt L = 150cm, l = 110cm Î = 26cm

Lamă curăţat zăpadă 100 cm
Ajustabilă, frontală.

Freză de zăpadă
Dotată cu turn de evacuare inoxidabil, ajustabil la 180° şi distanţă de evacuare reglabilă, este disponibilă în două versiuni: de 60 cm (recomandat pentru motoarele de 4 Kw) şi de 70 cm (Pentru a monta freza pe utilaje cu motor Diesel şi demaror electric, este necesar prelungitorul de 16 cm al accesoriului)

Perie de curăţat reglabilă
cu peri din fibră specială, pentru curăţire generală şi înlăturarea zăpezii.

Coasă rotativă pentru tuns iarba 56 cm
Dotată cu sac colector frontal de 60 l., poate fi utilizată cu colector sau fără colector. Coasă rotativă pentru tuns iarba 56 cm nu este recomandată pentru utilajele cu motor Diesel.

Coasă rotativă pentru tuns iarba cu lamă dublă de 100 cm
cu sac colector frontal de 160 l. Necesită roţi de 4.0-10, 5.0-10 sau roţi Terra Tyre. Coasă rotativă pentru tuns iarba de 100 cm. necesită un motor mai mare de 7,5 KW

Coasă rotativă de mare capacitate de 80 cm (necesită roţi de 5.0-10)
Coasă rotativă de mare capacitate adecvată pentru ajustarea şi tăierea gazonului sau a malurilor denivelate. A nu se folosi cu motoare mai mici de 7,5 KW.

 • Producator BCS ITALIA
 • Pret intre 9.000 lei - 11.000 lei
 • Combustibil Benzina
 • Sistem transmisie Cutie de viteze - pinioane
 • Sistem pornire Manual cu demaror
 • Viteze 3 inainte / 3 inapoi
 • Putere 9 CP
 • Producator motor HONDA

Scrieți-vă părerea

Motocultor BCS 728 Power Safe HONDA 9 CP cu freza de 66 cm

Motocultor BCS 728 Power Safe HONDA 9 CP cu freza de 66 cm

 • Putere motor HONDA - 9 CP
 • Latime   de lucru 66 cm
 • Adancime de lucru reglabila : 10-20 cm
 • Viteze - 3 inainte /  3 inapoi
 • UTILAJ PROFESIONAL FABRICAT DE BCS ITALIA

Scrieți-vă părerea