>
0Item(s)0,00 Lei

Nu aveți nici un produs în coș.

Livrarea produselor

Produsele sunt livrate in toata tara prin intermediul serviciilor de curierat rapid (GLS Courier si Fan Courier).

Livrarea este gratuita oriunde in tara numai daca valoarea produselor comandate depaseste suma de 400 lei (valoarea individuala a produselor si nu cea cumulata).

Transportul pentru produsele a caror valoare se afla sub 400 lei este suportat de client si este in valoare de 19 lei.

Exceptie fac produsele din gama mobilier de lemn si patuturi de lemn, expediate in afara retelei de curierat. In acest caz, unul dintre consultantii magazinului va stabili toate detaliile  legate de plata si transportul coletului, care va fi expediat numai cu acordul clientului.

Livrarea produselor in localitatile din afara retelei firmei de curierat implica o taxa suplimentara, care variaza in functie de numarul de kilometri parcursi in plus.

Coletele ajung in 24-72 de ore din momentul confirmarii comenzii, in zilele de Luni pana Vineri (cu exceptia sarbatorilor legale), in intervalul orar 09:00-17:00.

Produsele comandate in campaniile  promotionale „Black Friday” sunt livrate in 15-30 de zile.

Produsele personalizate sau cele aduse pe comanda au un termen de livrare aproximativ. Astfel, clientul este informat in momentul in care comanda este pregatita pentru livrare.

Nu suntem raspunzatori pentru intarzierea sau nelivrarea produselor ce nu se afla pe stoc in momentul efectuarii unei comenzi.

Comenzile sunt considerate ferme numai atunci cand sunt confirmate telefonic de catre consultantii nostri si clienti.

Atunci cand produsul nu ajunge la destinatie din cauza clientului, contractul se anuleaza, iar costul de transport devine responsabilitatea acestuia.

Aboneaza-te la newsletter
Află de reducerile cu timp limitat!
Ofertele noastre pot include, printre altele: vouchere cadou, oferte la diverse produse, articole din domeniu, invitații la evenimente și noutăți din domeniul tehnologiei pentru agricultură.