Catalog

Producator v
Combustibil v
Sistem transmisie v
Sistem pornire v
Putere v
Producator motor v


Newsletter

Motoare Kipor

Exista 21 produse.

Motosape-motocoase.ro iti pune la dispozitie o gama completa de motoare termice apartinand celor mai renumiti producatori la nivel mondial. Printre acestia se numara: Honda, Stager, BSR, Loncin, inclusiv motoare Kipor.

Tehnologia de varf este prezentata sub forma unor motoare termice cu randament excelent si performante fara egal. Concepute special pentru accesorizarea echipamentelor si utilajelor de gradinarit si agricole, motoarele Kipor sunt raspunsul la exigentele tale in materie de fiabilitate, durabilitate si utilitate.

Venim in sprijinul tau cu o serie de motoare Kipor-motoare cu ardere interna si cu performante superioare. Fie ca ai nevoie de motoare Kipor pe benzina, de uz general, ori de motoare Kipor diesel, motosape-motocoase.ro are solutia!

Toate motoarele Kipor comercializate sunt compatibile cu o serie de echipamente, rolul lor fiind acela de a garanta o functionare optima si durata lunga de viata.

Daca esti preocupat de longevitatea utilajelor tale si vrei sa investesti intr-o metoda sigura prin care sa cresti nivelul lor de performanta, alege motoare Kipor si bucura-te de avantaje multiple.

Pe site-ul nostru gasesti nu numai motoare extrem de fiabile, ci si preturi excelente. Profita!

Motoare Kipor-Sursa de putere pentru generatoare si utilaje agricole

Proiectarea si fabricarea de motoare Kipor reprezinta elementul central al activitatii Kipor (companie de renume mondial in productia de generatoare, utilaje agricole si motopompe).

Concepute special pentru dotarea generatoarelor Kipor dar si pentru integrarea in diferite tipuri de echipamente, fie ca este vorba de scule de gradinarit ori utilaje pentru constructii, motoarele Kipor sunt sinonime cu inovatia in domeniu.

Avand un departament de cercetare si proiectare propriu, Kipor isi focuseaza activitatea spre crearea unor solutii adecvate in domeniul motoarelor termice care sa solutioneze probleme legate de emisia de gaze poluante si dezvoltarea unor echipamente puternice menite sa ofere randament 100%.

Avantaje motoare Kipor

Daca esti pe punctul de a achizitiona motoare termice, alege motoare Kipor. Motivul? Acestea iti vor oferi o serie de avantaje unice, deloc de ignorat, printre care:

-          Permit o folosire eficiena a combustibilului si implicit un consum minim

-          Constructie de calitate

-          Cadru de aliaj usor dar rezistent, cu o greutate minima

-          Produc un nivel scazut de zgomot, fiind mult mai silentioase decat restul motoarelor termice

-          Toate partile motoarelor Kipor sunt construite durabil si protejate impotriva coroziunii, a vibratiilor, socurilor mecanice si a factorilor de mediu

-          Permite un montaj usor

-          Intretinerea este una usoara si fara costuri suplimentare

Motosape-motocoase.ro: furnizorul tau de motoare Kipor. Iti oferim atat motoare pe benzina, cat si motoare diesel

Motoare diesel si motoare pe penzina pentru uz general, marca Kipor, la preturi mai mult decat avantajoase. Aceasta este oferta magazinului nostru, o oferta dedicata tuturor celor care doresc echiparea utialjelor cu motoare performante, de ultima generatie.

Proiectate special pentru o oferi un consum eficient pentru economii majore, motoarele Kipor sunt prietenoase cu mediul inconjurator, nivelul de poluare fiind redus spre zero.

Gratie acestor beneficii, motoarele Kipor se bucura de popularitate pe piata mondiala, ele fiind utilizate atat de utilizatori casnici cat si de cei care activeaza in domeniul agricol, de constructii si industrial;

Toate motoarele Kipor comercializate sunt prevazute cu sisteme antivibratii si sisteme pentru reducerea nivelului de zgomot.

Comanda acum motoare Kipor de pe site-ul nostru si profita de garantia de 2 ani oferita!