Catalog

Producator v
Tensiune de alimentare v
Tehnologie v
Functii v
Afisaj electonic v
Clasa de izolatie v
Putere absorbita la incarcare: v
Curent de incarcare: v
Tensiune de incarcare: v
Curent de start: v
Curent de încarcare max.: v
Putere absorbita la start: v


Newsletter

Redresoare si roboti auto

Exista 22 produse.

Te confrunti des cu problemele generate de bateriile auto? Vrei sa ai siguranta unor baterii incarcate, in orice moment? Achizitioneaza rederesoare si roboti auto de pe motosape-motocoase.ro si bucurate-te de numarul mare de avantaje!

Iti punem la dispozitie o gama variata de redresoare si roboti auto pentru toate tipurile de autovehicule, fie ca este vorba de cel mici, ori de cele mari, precum camioane, tir-uri sau autoutilitare.

Si pentru ca stim cat de importanta este calitatea sistemelor de alimentare de siguranta, iti oferim accesul la redresoare si roboti auto marca ProWeld, unul dintre liderii pietei de profil.  Aparatele prezente in oferta noastra genereaza diferite valori de curent, fiind usor de adaptat oricaror autvehicule.

Redresoarele si robotii auto comercializati se remarca printr-un nivel superior de eficienta, dar si printr-un design modern si ergonomic, aparatele fiind usor de depozitat si transportat.

Daca doresti sa eviti toate problemele legate de descararea bateriilor auto, comanda acum, simplu si rapid, redresoare si roboti auto din cadrul magazinului nostru online. Spune adio avariilor auto!

Redresoare si roboti auto-O solutie la indemana oricui!

O cheie, a doua, a treia....si nimic, masina refuza sa porneasca. Orice sofer s-a confruntat macar o data cu o baterie auto descarcata, aceasta fiind una dintre cele mai neplacute situatii. In  fond, nu este deloc placut sa vezi ca automobilul se incapataneaza sa porneasca la durm. In cazul in care nu este vorba de o defectiune majora la motorul masinii, motivul avariei este cu siguranta bateria descarcata!

Gerul de afara, vechimea autovehiculului, lasarea farurilor aprinse, stationarea indelungata a masinii, defectiuni la nivelul alternatorului, utilizarea indelungata a consumatorilor puternici ai masinii, toate acestea pot duce la descarcarea bateriei, si deci la avaria intregului autovehiculului.

Ce solutii ai in astfel de situatii. Teoretic, foarte putine. Ori alegi sa impingi autovehicului la vale si pe distante nedeterminate, ori speri ca un participant auto sa te ajute, punandu-ti la dispozite cabluri pentru conectarea la bateria altei masini. Amele scenarii sunt sinonime cu efortul si pierderea de timp.

Pentru toti cei responsabili si pregatiti pentru orice situatii, exista alternative mult mai eficiente, care permit incarcarea bateriilor intr-un mod rapid si lipsit de efort: redresoare si roboti auto.

Redresorul incarca bateria, iar robotul porneste masina daca nu are baterie, ambele variante asigurand impulsul necesar pornirii unui autovehicul, in orice situati, indiferent de motivele ce au condus la descarcarea bateriilor.

Motosape-motocoase.ro: redresoare si roboti auto, pentru orice tip de autovehicul

Gasesti in oferta noastra tot ce ai nevoie pentru functionarea indelungata si in parametrii optimi a bateriilor auto. Poti comanda din oferta noastra redresoare si roboti auto marca ProWeld pentru: autovehicule (pe motorina sau benzina), autoturisme mici, motociclete, barci, camioane, camionete,  tractoare, autoutilitare, etc.

Sistemele comercializate sunt prevazute cu protectie la suprasarcina si inversarea polaritatii, permitand o incarcare in timp util, in doar cateva minute. De asemenea, in oferta noastra gasesti si redresoare si roboti auto echipati cu afisaj digital pentru monitorizarea parametrilor de lucru.

Toate redresoarele si robotii auto pusi la dispozitie de site-ul nostru, au un design modern si ergonomic (ultraportabili), permitand un control optim, o manevrare usoara, precum si o depozitare facila.

Consulta oferta si afla mai multe informatii.