CatalogNewsletter

Zdrobitoare si desciorchinatoare

Exista 58 produse.

Mecanisme precum zdrobitoare si desciorchinatoare pentru struguri sunt componente esentiale in munca unui entuziast al viticulturii, iar magazinul nostru dispune de o gama variata de astfel de dispozitive, potrivite atat vinificatorilor ocazionali, cat si celor profesionisti. Alegerea celui care vi se potriveste, scurteaza munca pe care ati depune-o folosind metodele invechite si greoaie, dar si timpul in care are loc procesul acestei etape de pregatire a vinului. Echipamentul este usor de folosit si de configurat si pentru procesarea diferitelor tipuri de fructe. Puteti alege din gama pe care v-o oferim, modele manuale sau electrice de capacitati diferite, in functie de nevoile dumneavoastra. Sunt extrem de utile si functionale pentru uzul casnic, dar si pentru derularea unei afaceri in domeniul viticulturii.

 

Zdrobitoare si desciorchinatoare intr-o gama larga

 Daca doriti sa va preparati propriul vin pentru uzul dumneavoastra si al familiei, din strugurii din via proprie sau cumparati din piata, va recomandam un astfel de dispozitiv manual, de o capacitate medie, care va va ajuta sa desciorchinati strugurii si apoi sa-i zdrobiti cu usurinta intr-un timp foarte scurt. Astfel, nu veti pierde ore intregi pentru o cantitate relativ mica de vin pe care doriti sa o obtineti. Dispunem de mai multe modele care vi s-ar potrivi, toate de cea mai buna calitate, rezistente si multifunctionale, putand fi utilizate si la zdrobirea altor fructe, cum ar fi mure, zmeura, capsuni si chiar fructe mai mari, cum sunt merele sau perele. Nu uitati ca munca dumneavoastra se poate transforma intr-o activitate placuta, folosind tipurile de zdrobitoare si desciorchinatoare pe care noi vi le punem la dispozitie.

 

Zdrobitoare si desciorchinatoare manuale

 Daca va indreptati interesul spre un model manual, va putem spune ca ati facut o alegere perfecta, in acelasi timp va garantam calitatea produsului, fabricat dintr-un material rezistent si sigur. Sunt comode, usor de utilizat si nu implica costuri suplimentare pentru diferite accesorii. In plus, faptul ca sunt fabricate din inox sau semiinox garanteaza pastrarea gustului initial al strugurilor, deoarece este un material care nu-l altereaza. Acest lucru este posibil neexistand oxidarea, care ar putea avea urmari nedorite asupra sanatatii consumatorilor. Insa puteti alege si variantele din lemn, care au un design simplu si sunt usor de manevrat.

 

Zdrobitoare si desciorchinatoare electrice

 Vreti ca munca dumneavoastra sa devina si mai usoara si sa dureze chiar mai putin timp decat daca ati folosi un dispozitiv manual? Nimic mai simplu, alegeti varianta electrica, ce va va fi livrata impreuna cu rolele de strivire reglabile, fabricate din aluminiu. Puteti opta pentru modele fabricate din inox sau din tabla semiinox vopsita. Au o capacitate de prelucrare a unei cantitati de struguri cuprinsa intre 500 si 700 de kilograme pe ora, fiind dotate cu motoare de 1 CP. Un alt material care intra in structura lor este poliamida, din care este fabricata unitatea de antrenare.

Puteti transforma munca dumneavoastra intr-o activitate agreabila, usoara, care se poate face intr-un timp scurt si fara eforturi considerabile, achizitionand unul din modelele de zdrobitoare si desciorchinatoare din magazinul nostru.