Newsletter

Prese(teascuri) pentru struguri

Exista 19 produse.

Chiar daca suntem in mijlocul verii, este momentul sa va ganditi ca in scurt timp toamna va sosi si via dumneavoastra va fi culeasa, iar strugurii vor fi gata de a se transforma in vin. Cu siguranta ca este un noroc pentru gospodarul care are propria sa cultura de vita-de-vie si isi poate prepara singur licoarea aceasta minunata, insa, daca nu dispune de acele prese (teascuri) pentru struguri potrivite, aceasta lucrare devine aproape imposibila. Este momentul, deci, sa va pregatiti cu tot ceea ce va este de ajutor pentru a obtine un vin de calitate, iar noi suntem gata sa oferim cele mai bune teascuri, pentru ca dumneavoastra sa va puteti face treaba usor, eficient si intr-un mod cat mai placut.

 

Prese (teascuri) pentru struguri, intr-o gama variata

 Pentru a va putea bucura de aroma strugurilor si de un vin de cea mai inalta calitate, aveti nevoie de acest mecanism cu care sa extrageti sucul din ei, etapa extrem de importanta in prepararea vinului. Boabele de struguri sunt presate iar pielita lor se sparge, lasand mustul sa se scurga. Calitatea mecanismului cu care se desfasoara acest proces are o foarte mare importanta, deoarece totul trebuie sa se deruleze rapid, astfel incat mustul sa fie cat mai putin timp in contact cu aerul in timpul zdrobirii strugurilor. La noi veti gasi diferite modele de prese (teascuri) pentru struguri fabricate la cele mai ridicate standarde, cu ajutorul carora vinul dumneavoastra va fi cu adevarat unul de exceptie.

 

Importanta acestor prese (teascuri) pentru struguri

 Modalitatea in care are loc tescuirea are o importanta deosebit de mare in etapele ulterioare, de acest lucru depinzand limpezimea mustului.

Chiar daca aveti o cantitate mica de struguri din via din jurul casei ori procurati de la piata, sau faceti o afacere in acest domeniu, magazinul nostru va pune la dispozitie teascurile care vi se potrivesc. Puteti alege unul de o capacitate mai mica, adica de 8 litri, care poate presa circa 15 kg de struguri pe ora, sau un altul pentru cantitati mai mari, cum ar fi cel de 19 litri, capabil sa zdrobeasca aproximativ 38 de kilograme de struguri intr-o singura ora.

 

Un vin de calitate, cu prese (teascuri) pentru struguri

 La dispozitivele de zdrobit si presat struguri si fructe, pe care magazinul nostru vi le ofera intr-o gama extrem de variata, cosurile sunt fabricate din lemn, iar modul de actionare se face prin filet elicoidal. Va puteti bucura de aroma strugurilor si puteti experimenta aceasta indeletnicire straveche de preparare a vinului, folosind cele mai performante si de calitate prese (teascuri) pentru struguri pe care le puteti gasi in magazinele noastre, la preturi cu adevarat competitive. Obtineti un vin aromat si de cea mai buna calitate, cu aceste prese special concepute pentru a va usura munca. Nu veti pierde prea mult timp cu zdrobitul boabelor si presarea lor, deoarece teascurile oferite de magazinul nostru sunt extrem de eficiente, astfel incat sa va puteti bucura de mustul delicios fara un efort fizic greoi si de lunga durata.