Newsletter

Compresoare de aer

Exista 70 produse.

Compresoarele de aer reprezinta una din subcategoriile utilajelor de constructii, fiind utilizate in vederea convertirii aerului, de obicei dintr-un motor electric, diesel sau pe baza de combustibil, in energie cinetica, prin compresarea si presarea aerului, care, la comanda poate fi eliberat in explozii rapide. In domeniul constructiilor, compresoarele aer au o utilitate deosebita, iar daca va doriti ca operatiunile dvs. sa fie incununate de succes, alegeti sa achizitionati compresoare aer de cea mai buna calitate din oferta motosape-motocoase.ro.

 

Compresoare aer- care sunt caracteristicile lor si cum se clasifica

 

Compresoarele de aer trebuie sa va asigure suficient aer comprimat si intr-o maniera constanta astfel incat dvs. sa va desfasurati activitatile cu un randament ridicat. Pentru aceasta este necesar un compresor aer suficient de puternic, care sa poata fi utilizat ca sursa de energie pentru diferite aparate. Deoarece necesarul de aer comprimat difera in functie de utilizari, inaintea procurarii unui compresor aer trebuie sa va asigurati de caracteristicile tehnice ale acestuia, astfel incat el sa corespunda cu necesitatile activitatilor dvs.

Magazinul online motosape-motocoase.ro va pune la dispozitie o gama variata de compresoare aer, asfel incat dvs. sa aveti de unde alege si sa il gasiti pe acela care sa va satisfaca nevoile intr-o masura cat mai ridicata. In oferta de compresoare aer a magazinului nostru veti gasi doua tipuri de compresoare. Primul tip este compresorul de aer cu actionare directa, care apartine celebrei marci Stager. Greutatea, puterea, debitul de aer, presiunea si capacitatea rezervorului sunt caracteristici care difera de la un model la altul; de ceea ce puteti fi sigur dvs. sunt insa calitatea ireprosabila a tuturor produselor, preturile avantajoase si doi ani de garantie pentru fiecare compresor aer achizitionat. Celalalt tip de compresor aer disponibil in oferta motosape-motocoase.ro este compresorul aer cu actionare prin curea, ce se particularizeaza printr-o rezistenta crescuta si un design modern care il transforma intr-un aliat de neinlocuit in domeniul constructiilor. Modelele de compresoare aer actionate prin curea apartin prestigioasei marci Stihl, avand de asemenea o calitate garantata si beneficiind de doi ani de garantie si de preturi de achizitie mai mult decat avantajoase.

Magazinul online motosape-motocoase.ro vine in intampinarea nevoilor dvs. cu compresoare aer de un real folos in activitatile desfasurate

 

Domeniul constructiilor este unul foarte vast care solicita celor ce lucreaza in interiorul sau achizitionarea unor utilaje pe masura lucrarilor efectuate, astfel incat rezultatul final al acestora sa fie unul excelent.

In categoria utilajelor de constructii se incadreaza si compresoarele de aer, care, pentru a-si realiza la maximum potentialul inscris in ele, trebuie sa aiba o calitate deosebita materializata in particularitati aparte. Asa sunt compresoarele aer din oferta magazinului online motosape- motocoase.ro care se impart in doua categorii, compresoare aer cu actionare directa, respectiv compresoare aer cu actionare prin curea, amandoua dispunand de aceeasi calitate superioara, garantata de producatorii de top care le-au fabricat, respect Stager si Stihl, si beneficiind de doi ani garantie din momentul achizitionarii lor.

Subcategorii


produse pe pagina

produse pe pagina