Catalog

Tensiune de alimentare v
CAPACITATE MAXIMA v
NUMAR MULSORI v
CAPACITATE RACIRE v
CURENT MAXIM v


Newsletter

Tancuri racire lapte

Exista 55 produse.

Pentru ferma ta de vaci, oi sau capre, asigura-te ca iti achizitionezi tancuri pentru racire lapte!

Daca detii o ferma de vaci, capre sau oi, trebuie sa tii cont de un lucru: in cazul in care nu utilezi echipamente necesare, laptele care provine de la aceste animale se poate altera. Pentru ca acest lucru sa nu se intample, noi iti pune la dispozitie o varietate de tancuri racire lapte in functie de nevoile si dorintele tale. Prin urmare, ca sa fii sigur ca laptele pe care il colectezi de la animale nu va prezenta niciun risc de contaminare sau de alterare, este recomandat sa iti procuri tancuri pentru racire a laptelui, iar noi suntem dispusi sa iti dam o mana de ajutor in achizitionarea lor.

La ce iti sunt folositoare aceste tancuri de racire lapte?

Trebuie sa stii ca aceste tancuri de racire lapte fac parte din categoria de echipamente zootehnice pe care noi o furnizam clientilor, echipamente care le sunt de folos in activitatile lor. La noi, gasesti tancuri de racire a laptelui cu o capacitate intre 50 de litri si 2000 de litri, cu model deschis vertical. De asemenea, poti opta pentru tancuri de racire cu o capacitate mai mare, intre 2000 litri si 14000 litri si care sunt prevazute si cu sistem de spalare automata.

Niste tancuri de racire lapte iti sunt de folos atunci cand trebuie sa colectezi laptele. Imediat dupa ce se extrage laptele cu aparatele de muls, cantitatea rezultata trebuie colectata in tancuri de racire pentru a fi sigur ca laptele nu ajunge sa se altereze si nici sa apara vreo posibilitate de contaminare a acestuia. Depozitarea laptelui in aceste tancuri de racire reprezinta o modalitate sigura, eficienta si igienica si prin urmare, tu nu trebuie sa iti faci niciun fel de griji pentru ca laptele va fi pastrat la temperaturi optime.

Nu mai sta pe ganduri: daca ai nevoie de niste tancuri de racire lapte, apeleaza cu incredere la noi si nu vei regreta! Toate tancurile de racire a laptelui pe care ti le furnizam au o structura din otel inoxidabil si sunt concepute in masura in care inghetul sa nu poata aparea. Uite cat de simplu este sa depozitezi laptele in conditii maxime de igiena si siguranta. Iar daca nu stii ce produs sa alegi pentru ferma ta, noi iti suntem mereu la dispozitie pentru a-ti oferi sfaturile de care ai nevoie. Nu uita sa revii pe site-ul nostru oricand iti doresti un utilaj agricol si totodata, sa profiti de promotiile noastre!

Tancuri de racire lapte de pe motosape-motocoase.ro

Daca nu ai accesat inca site-ul motosape-motocoase.ro, acum este timpul sa o faci. Noi iti furnizam produsele agricole si nu numai prin intermediul acestui site pentru ca munca ta la ferma sa fie usurata. Printre aceste produse, se numara tancuri de racire lapte, freze de zapada, motocoase, motosape, motocultoare, motoare, pompe de apa, utilaje de gradinarit si multe altele. Raportul calitate-pret al acestor utilaje este unul excelent, iar pentru a fi 100% sigur, convinge-te si tu comandand produsul pe care ti-l doresti! Cu noi, este mai simplu sa iti incepi munca la ferma!