Catalog

Producator v
Combustibil v
Putere absorbita v
Regim de functionare v
Tensiune de alimentare v
Tehnologie v
Functii v
Putere absorbita v
Tensiune la mers in gol v
Afisaj electonic v
Clasa de izolatie v
Curent de sudura (DC) v
Tip curent v
Curent de sudura (AC): v


Newsletter

Aparate de sudura MMA

Exista 127 produse.

Cauti aparate de sudura MMA? Magazinul nostru iti pune la dispozitie cel mai bune aparate de sudura MMA, prin intermediul carora poti suda o varietate de materiale metalice ori termoplastice, printre care: otelul aliat sau nealiat, aluminiul, otelul inoxidabil sau cuprul, dar si multe altele.

Comercializam apartate de sudura MMA ce apartin celor mai renumite firme de profil din lume, renumite pentru inovatiile aplicate in domeniu. Aparatele se remarca prin tehnoligie de varf, constructie de calitate, design ergonomic si durata de functionare indelungata. Gratie tehnologiilor incorporate, aparatele de sudaura MMA sunt capabile sa realizeze imbinari perfect etanse, deosebit de sigure si cu rezistenta maxima.

Fie ca ai nevoie de un transformator de sudura monofazat care sudeaza cu electrozi rutilici, ori de unul care realizeaza sudura cu ajutorul tehnologiei inverter IGBT, folosind electrozi suprtit sau bazici, magazinul motosape-motocoase.ro iti sta la dispozitie, si iti ofera pe langa aparate de inalta calitate, si preturi avantajoase!

De ce trebuie sa comanzi aparate de sudura MMA din oferta noastra? Cu ajutorul lor vei efectua lucrarile de sudura mai repede si mai eficient. In plus, iti oferim accesul atat la aparate performante, de diferite puteri, cat si la preturi excelente!

 

Aparate de sudura MMA-Ce sunt si care este tehnica lor de sudare

Sudarea este procesul prin care doua materiale (metalice ori termoplastice) se unesc, utilizand caldura sau presiunea, cu sau fara ajutorul unor materiale de adaos.

Procedeele de sudare se clasifica dupa sursele de energie cu care se realizeaza incalzirea locala. Sudarea prin topire poate fi realizata cu energie electro-termica, cu energie termochimica si cu energie cropusculara.

Sudarea cu energie electro-termica se obtine folosindu-se ca sursa de energie arcul electric. Sudura electrica cu arc defineste toate procedeele se sudare prin topire, la care cordonul sudat se formeaza prin solidificarea comuna a materialelor de baza si a materialului de adaos.

In zona in care se produce arcul electric se degaja o cantitate mare de caldura ce produce topirea locala a electrodului si a piesei de sudat.

Acest procedeu de sudare este cunoscut si ca procedeul SEI, adica sudarea cu electrod invelit. Procedeul SEI este cel mai des aplicat procedeu de sudare, fiind de fapt sudarea manuala electrica, sau procedeul traditional de sudare.

 

Caracteristici aparate de sudura MMA

Sudura MMA este posibila doar cu ajutorul unor aparate performante care sa garanteze calitatea lucrarilor, siguranta si durabilitatea lor.

Aparatele de sudura MMA sunt aparate de sudura ce functioneaza pe baza de curent alternativ, iar dimensiunile si greutatea lor este redusa, permitand depozitarea si transportul fara probleme si fara efort.

Acestea permit reglajul mecanic al curentului de sudura, fiind usor de utilizat si la indemana oricari specialist in domeniu. In plus, aparatele de sudura MMA permit un control facil, fiind usor de pornit si oprit.

Magazinul online motosape-motocoase.ro iti propune mai multe tipuri de aparate de sudura MMA, adaptate necesitatilor tale. Aparate de sudura Proweld BX1-160C1, aparate de sudura Proweld MMA-200PI, invertor de sudura Proweld MMA-400 I, de 400 V, sunt doar o parte din aparatele de sudura prezente in catalogul nostru de produse.

De mentionat este ca, toate aparatele de sudura puse la dispozitie beneficiaza de o garantie de 2 ani!

Pentru a achizitiona aparate de sudura MMA, la preturi unice, comanda direct de pe site si bucura-te de livrarile rapide in toata tara.

produse pe pagina

produse pe pagina