Catalog

Producator v
Combustibil v
Sistem pornire v
Putere v
Numar faze v
Interval de putere v


Newsletter

Pentru sudura

Exista 11 produse.

Generatoarele pentru sudura sunt cunoscute in primul rand pentru faptul ca cumuleaza functiile unor doua aparate diferite, fiind in acelasi timp si aparate de sudura si generatoare de curent, aducand prin aceasta avantaje considerabile utilizatorilor lor, avantaje de ordin mai ales economic. Iar daca va doriti generatoare pentru sudura cu performante imbunatatite, care sa raspunda cu succes nevoilor dvs., oferta magazinului online motosape-motocoase.ro va sta oricand la dispozitie.

Generatoare pentru sudura- trasaturi de baza si avantaje

 

Generatoarele pentru sudura reprezinta echipamente destinate mai ales echipelor de interventie, insa ele pot fi utilizate de oricine are nevoie de ele, gasindu-si utilitatea in locurile care nu sunt racordate la reteaua electrica, nu au aparat de sudura si nici aparat de tensiune performant.

Aceste tipuri de echipamente, disponibile in oferta magazinului virtual motosape-motocoase.ro dispun de avantaje multiple, principalul fiind deja mentionat si si facand referire la faptul ca generatoarele pentru sudura va ofera posibilitatea de a utiliza simultan atat priza de putere, cat si priza de sudare, in functie de modelul pe care il alegeti. De asemenea exista si generatoare pentru sudura la care comutarea de la o functie la alta se face manual.

Modulul de sudura este prevazut cu tehnologiile de tip IGBT si PMW, ceea ce va asigura o calitate deosebita a curentului, acesta fiind constant si filtrat. Dvs. vi se ofera totodata posibilitatea de a opta intre modele de generatoare pentru sudura care sunt dotate cu motor diesel, cu pornire la sfoara ori cu pornire electrica. De asemenea, veti gasi in oferta noastra si generatoare pentru sudura ce utilizeaza ca si combustibil benzina; oferta variata pe care o punem la dispozitia clientilor constituind un avantaj deosebit pentru acestia.

Printre celelalte avantaje de care dispun generatoarele pentru sudura de la motosape-motocoase.ro se numara si faptul ca acestea pot fi echipate cu kit-uri complete care includ si roti, pentru o manevrare mai facila si un transport mai usor, dar si cu un modul de reglare automata a relanti-ului, pentru o emisie scazuta de gaze si un consum mai redus.

Magazinul online motosape-motocoase.ro va ofera generatoare pentru sudura de cea mai buna calitate, cu multiple avantaje pentru dvs.

 

De ce sa achizitionati generatoare pentru sudura din cadrul magazinului online motosape-motocoase.ro? Din nenumarate motive, toate care tin de calitatile deloc neglijabile ale acestor echipamente, calitati care le transforma in solutia ideala pentru buna desfasurare a activitatilor dvs. Astfel, pe langa faptul ca venim in sprijinul dvs. cu o oferta extrem de vasta de generatoare pentru sudura, dvs. avand posibilitatea de a-l selecta pe cel mai potrivit in acord deplin cu necesitatile si preferintele pe care le aveti, toate generatoarele pentru sudura au o calitate superioara, apartinand unor producatori de top, fapt care va garanteaza obtinerea unor performante imbunatatite in actiunile dvs.

Generatoarele pentru sudura au de asemenea un design compact, o greutate scazuta, arcul de sudura fiind continuu, fapt cu consecinte pozitive in cresterea calitatii sudurii pentru multiple aplicatii. Mai mult, generatoarele de curent pentru sudura au o eficienta crescuta si din punct de vedere economic, cumuland doua functii intr-un singur echipament.