Catalog

Producator v
Combustibil v
Sistem transmisie v
Sistem pornire v
Viteze v
LATIMEA DE LUCRU v
INALTIMEA DE LUCRU v
PROPULSIE v


Newsletter

Freze de zapada

Exista 107 produse.

Iarna bate la usa si te gandesti cu groaza cum vei face sa scapi de nametii din curtea ta? Sau vrei sa dezapezesti trotuarul si lopata nu mai pare sa fie o solutie rapida si eficienta? Uita de toate aceste lucruri si consulta oferta propusa de magazinul nostru online motosape-motocoase.ro in materie de freze de zapada! O freza de zapada se poate dovedi cu adevarat necesara atunci cand zapada iti da de furca intrucat in cel mai scurt timp dezapezesti zona de care ai nevoie fara prea mult efort. Ce poate fi mai simplu: fara timp pierdut, fara sa obosesti de cat dai la lopata si totul la un pret excelent.

Care sunt avantajele unor freze de zapada?

Cei mai multi dintre cei care au optat pentru niste freze de zapada au realizat ca sunt extrem de eficiente din moment ce sunt foarte usor de manevrat, nu produc foarte mult zgomot, au o greutate mica si sunt ideale atunci cand vrei sa curati zapada de pe suprafete mici sau mari. Vei vedea ca intr-un timp foarte scurt, vei reusi sa dai deoparte zapada pentru a face acces. De asemenea, ai oportunitatea de a alege intre freze de zapada cu motor electric si freze de zapada cu motor termic.

Toate aceste freze de zapada pe care ti le punem la dispozitie au dimensiuni mici, iar unele dintre aceste modele prezinta avantajul ca pot fi actionate pe senile. Dintre categoriile de freze de zapada pe care le vei gasi pe motosape-motocoase.ro, tu poti opta pentru freze de zapada cu actionare prin impingere, freze de zapada cu tractiune pe senile si freze de zapada cu tractiune pe roti. Cele cu actionare prin impingere se adreseaza celor care au de dezapezit suprafete mici, in timp ce frezele de zapada cu tractiune pe senile sunt perfecte pentru suprafete care sunt inclinate si care sunt acoperite de gheata. Orice ai alege de la noi, nu vei fi dezamagit!

Inainte de a-ti achizitiona o freza de zapada, ai in vedere beneficiile de care te vei bucura! Aceste freze de zapada sunt alegerea perfecta a proprietarilor de case, dar si a celor care detin o mica afacere, un magazin de exemplu, si trebuie sa curete calea de acces in fiecare iarna. In cel mai scurt timp, vei reusi sa dezapezesti caile de acces chiar si atunci cand afara este un ger naprasnic. Iar daca esti convins, noi iti furnizam cele mai noi modele de freze de zapada pentru ca tu sa faci fata cu brio fiecarei ierni. 

Freze de zapada la preturi excelente

Atunci cand esti in cautare de freze de zapada, apeleaza la noi cu incredere! Vom sti spre ce sa te indrumam in functie de ce iti doresti si de ce ai nevoie. Si pe langa aceste freze de zapada, iti mai furnizam si alte utilaje precum atomizoare pulverizatoare, masini de maturat, generatoare de caldura. Generatoare curent, echipamente zootehnice, motosape etc. De asemenea, tot aici gasesti si accesorii pentru utilajele cumparate, iar daca ai nevoie de servicii de reparatii, noi iti garantam lucrari profesionale. Pentru alte informatii, iti stam la dispozitie oricand!

produse pe pagina

produse pe pagina