Newsletter

Transportatoare

Exista 4 produse.

Transportoare Active – un produs de calitate recomandat de Motosape-motocoase.ro

Orice gospodar sau muncitor stie ca intr-o curte, gradina sau in orice alt spatiu in aer liber se gaseste mereu ceva de facut. Printre activitatile regulate cu care se preocupa oamenii se numara si gradinaritul, cresterea animalelor, constructiile sau decorarea curtii.

Pentru a indeplini toate aceste activitati, oamenii apeleaza la diverse utilaje si transportatoare menite sa usureze munca si sa o transforme intr-o adevarata activitate productive, mai eficienta si mai putin impovaratoare.

Transportatoarele pe senile reprezinta o solutie eficienta pentru gospodarii care vor sa mute diferite cantitati de materiale pe diferite tipuri de teren. Chiar daca terenul este denivelat, inclinat sau umed, transportatorul se deplaseaza pe o senile care o ajuta sa avanseze pe cele mai multe tipuri de teren.

Alternativa clasicelor carucioare si carute

Un transportator senilat inlocuieste cu usurinta carucioarele. Pe langa usurinta folosirii, transportatoarele sunt mult mai eficiente deoarece nu se impotmolesc sau scutura pe teren ud sau accidentat, asa cum o fac adesea carucioarele pe roti.

Activitatile care sunt inlesnite prin utilizarea unui transportator senilat sunt multiple, referindu-se in general la orice fel de munci realizate in gradini, curti, zone montane, santiere, parcuri, paduri si asa mai departe.

Orice material greu de transportat prin alte mijloace poate cu usurinta sa fie manevrat si apoi descarcat cu ajutorul acestor utilaje. Este probabil ca ati observat persoane care le utilizeaza si pe timp de iarna: acest lucru este posibil deoarece senila se comporta la fel de bine si pe zapada sau sol inghetat.

Transportoare la standard de calitate international

Transportatoarele puse la dispozitie in magazinul nostru apartin brandului ACTIVE, o companie italiana ale carei transportatoare se gasesc la vanzare printre toti marii comercianti la nivel international. Pentru ca ACTIVE pune accent pe durabilitatea produselor si a materialelor din care sunt facute, iar transportatoarele lor nu fac exceptie de la regula.

Comercializam doua tipuri de transportatoare ACTIVE, dintre care puteti alege in functie de preferinte si de natura activitatilor pentru care vreti sa le folositi:

  • Transportatoare senilate cu platforma fixa;
  • Transportatoare senilate cu platforma mobila;

Avantajele lor sunt numeroase si merita mentionate pentru a va convinge de calitatea ACTIVE, dar si de utilitatea transportatoarelor senilate in general. Asadar:

  • Designul ergonomic si senila permit transportatoarelor sa fie manevrate pe multiple suprafete, soluri si locuri greu accesibile;
  • Materialele transportate se descarca rapid iar platformele mobile permit extinderea transportatorului atunci cand volumul incarcaturii o cere;
  • Au o greutate redusa, astfel ca nu pun presiune inutila asupra solului;
  • Materialele din care sunt facute sunt dure, impermeabile si rezistente la coroziune si rugina; indiferent de natura materialelor transportate, acestea nu vor fi afectate;
  • Senila transportatorului este eficienta si asigura aderenta maxima indiferent de tipul suprafetei peste care trece;
  • Motorul este puternic si de incredere, permitand deplasarea pe terenuri dificile si in alte conditii de mediu delicate;

Desi carucioarele clasice par sa-si faca treaba, atunci cand oamenii doresc un randament crescut si reducerea efortului fizic in muncile din aer liber, transportatoarele senilate cu platforma devin oportune si chiar necesare.

Pe Motosape-motocoase.ro va punem la dispozitie transportatoare ACTIVE, cunoscute la nivel international pentru durata lor foarte lunga de viata si pentru calitatea lor. Daca nu sunteti siguri ca aveti toate informatiile necesare pentru a face o comanda, va stam la dispozitie cu asistenta specializata!