Newsletter

Motoburghie cu acumulator

Exista 1 produs.

Motoburghie cu acumulator pentru activitati de constructii, agricultura si gradinarit

Inca de acum cateva mii de ani, in China, oamenii foloseau instrumente cu burghie facute din bambus si funie pentru a face gauri in pamant pentru diferite scopuri, in special pentru plantarea de pomi.

Gropile si gaurile pot fi facute cu instrumente manuale, bineinteles, insa asta presupune un efort fizic foarte mare din partea celui ce le manevreaza. In acest sens, printre utilajele cele mai intalnite in activitatile agricole sau pomicole sunt motoburghie, care practic elimina orice efort fizic depus suplimentar.

Un motoburgiu cu acumulator este extrem de util pentru tip de activitati din domeniul constructiei, agriculturii si gradinaritului. Fie ca vorbim de profesionisti din arii variate de dezvoltare precum constructii, agricultura si peisagistica sau de oameni care doresc sa realizeze lucrari si proiecte de mici dimensiuni,  oricine poate utiliza un astfel de echipament.

Descopera performanta motoburghielor cu acumulator din magazinul nostru

La ce serveste un motoburghiu? Motoburghiul este folosit pentru crearea de gauri in sol. Aceste gauri sunt ulterior folosite pentru plantarea de copaci, pomi, pentru accesarea unor adancimi favorabile in sol pentru analize, probe, studii etc, sau in sustinerea lucrarilor de constructie, in special pentru stalpi, felinare si garduri.

Motoburghiile sunt o investitie inteligenta, din mai multe considerente precum:

  • Timpul de lucru si efortul fizic sunt reduse drastic in comparatie cu efectuarea de gauri prin mijloace manuale;
  • Folosirea cu succes a motoburghiului cu acumulator nu necesita cunostinte tehnice vaste sau certificari si avize. Acesta este conceput astfel incat oricine sa il poata folosi usor, eficient si, cel mai important, in conditii maxime de siguranta;
  • Manevrabilitatea si flexibilitatea de utilizare sunt mari. Motoburghiul are un design ergonomic si o greutate scazuta, iar aceste lucruri permit utilizarea comoda si fara probleme a acestuia ori de cate ori este nevoie.
  • Functionarea pe baza de acumulator presupune costuri de lucru reduse, iar utilizarea regulata a unui motoburghiu nu produce “gauri” in bugetul personal sau al afacerii;
  • Desi sunt usor de manevrat si au o greutate redusa, motoburghiele din cadrul magazinului nostru sunt produse de firme de top, cu materiale foarte rezistente la socuri si rezistente in confruntarea cu trecerea timpului, ceea ce le confera o durabilitate exceptionala.

Design-ul, functionalitatea si durabilitatea caracterizeaza orice motoburghiu din magazinul nostru, iar orice achizite este una sigura si care isi dovedeste utilitate inca de la prima utilizare.

Nu conteaza pentru ce aveti nevoie de motoburghiu, deoarece produsele oferite sunt ideale pentru orice activitati, fie ele agricole, pomicole sau de constructie.

Produsele magazinului nostru sunt favorabile si isi dovedesc utilitatea si eficienta pentru orice categorie de client, indiferent de domeniul de activitate.

Daca v-ati convins de utilitatea unui motoburghiu cu acumulator, sau pur si simplu de valorile pe care punem accent, va recomandam sa studiati site-ul nostru pentru o oferta foarte variate de produse, utilaje, masini si accesorii pentru activitati de gradinarit si constructii.

Ne mandrim cu preturi competitive si corecte, dar si cu o echipa profesionista care sta mereu la dispozitia celor care vor sa beneficieze de servicii de consultanta profesionale.

Orice client este la fel de important pentru noi, fie ca ne contacteaza pentru un tractor, un motoburghiu sau un simplu accesoriu pentru gradina.