Newsletter

Suflante cu acumulator

Exista 1 produs.

Descopera arta intretinerii spatiilor verzi cu o suflanta cu acumulator

Pentru a pastra casele, curtile si gradinile aspectuoase, este necesar sa ne ingrijim in mod corespunzator de curatarea lor. Pe cand in interior folosim diverse produse de curatat, in exteriorul cladirilor optiunile nu sunt la fel de variate.

Buna organizare a elementelor de exterior, depozitarea corespunzatoare a deseurilor sau intretinerea gazonului sunt doar cateva exemple de activitati de eficiente pentru pastrarea ordinii si curateniei in spatiile de exterior.

Suflantele cu acumulator – solutia rapida pentru indepartarea frunzelor - Motosape-motocoase.ro

Pentru indeplinirea acestor standarde recomandam achizitionarea unei suflante cu accumulator: atunci cand dispuneti de spatii verzi mari cu pomi, arbusti sau copaci numerosi, frunzele si alte resturi vegetale se vor acumula inevitabil. Suflanta cu acumulator este echipamentul ideal pentru a veni in intampinarea acestei situatii.

De cele mai multe ori alegem sa strangem manual aceste resturi, insa folosirea suflantei va reduce simtitor efortul depus si timpul de lucru, mai ales cand suntem foarte ocupati sau cand din motive diferite nu putem depune efort fizic intens.

 

Orice curte merita sa arate bine, iar noi insine meritam sa ne bucuram de spatiile verzi fara a depune munci intense si care ocupa foarte mult timp.

Suflantele pentru frunze sunt dispozitive cu design ergonomic care permit utilizarea rapida si transportul foarte usor. Fiind folosite cu usurinta de orice utilizator, suflantele devin din ce in ce mai populare si in Romania, devenind alternativa moderna la clasicul greblat al resturilor.

 

Suflanta cu acumulator – inovatie si performanta la dimensiuni reduse

Puteti comanda o suflanta cu acumulator aici, din magazinul Motosape-motocoase.ro. Va prezentam cateva dintre avantaje principale ce caracterizeaza suflanta cu acumulator:

  1. Are un design inovativ, ce o face potrivita pentru orice spatiu in aer liber si nu numai;
  2. Produce putin zgomot, astfel ca nu reprezinta o problema in zonele unde trebuie pastrata linistea;
  3. Se utilizeaza foarte usor, avand un design intuitiv ce permite manevrarea ei cu usuratate;

Caracteristicile tehnice constituie argumente suplimentare in favoare achiztionarii unei suflante cu acumulator. Principalele caracteristici ale suflantei cu accumulator sunt urmatoarele:

Elemente de siguranta – aparatul dispune de clapete, agatatoare, parghii de siguranta si manere ce permit utilizarea sigura si eficienta a acestuia;

Motor capabil – desi este compacta ca dimensiune, suflanta are un motor puternic caracterizat de o durabilitate deosebita in timp;

Ventilator – este un ventilator axial dublu care functioneaza eficient impreuna cu motorul, reusind sa sufle rapid o cantitate mare de aer;

Acumulator si incarcator – acumulatorul este puternic si este de tip litiu-ion, poate fi incarcat de nenumarate ori si elibereaza energia intr-un ritm constant si previzibil; incarcatorul joaca si el un rol important, iar in cazul produselor oferite de noi, acesta incarca foarte repede acumulatorul, fara a-l afecta in vreun fel;

Intretinerea spatiilor verzi devine o activitate relaxanta

Inlocuind lucrul manual cu o suflanta specializata, activitatea de intretinere a spatiilor verzi est cu mult inlesnita si eficientizata. Suflantele cu acumulator permit utilizatorilor:

  • Inlaturarea eficienta a frunzelor si resturilor vegetale;
  • Scurtarea timpului de lucru in spatiile verzi;
  • Depunerea unui efort fizic mult mai mic;

Va asteptam cu suflante, aspiratoare si accesorii de inalta calitate, chiar aici, pe Motosape-motocoase.ro. Pentru orice produse comandate oferim asistenta specializata pentru a va putea bucura imediat de ele. Stam la dispozitia voastra cu produse de top, posibilitarea returnarii si garantie!