Newsletter

Cositori de umar cu acumulator

Exista 5 produse.

Descopera noile cositori de umar cu acumulator

Motocoasele sunt principalele accesorii de care are nevoie orice gradinar care doreste sa cultive un teren perfect, sanatos si de invidiat.

De aceea este important sa alegeti produse de calitate inalta, de care sunteti siguri ca vor functiona pentru mult timp cu intretinere minima.

Pentru a fi siguri ca produsele achizionate sunt cele potrivite, va puteti pune increderea in comercianti specializati, care ofera numai produse ale unor branduri cunoscute pe piata agricola si de peisagistica.

Cositori de umar cu acumulator

O caracteristica suplimentara pe care o cositoare de umar cu acumulator il prezint, in comparatie cu alte motocositoare, este design-ul ergonomic avansat, care permite o manevrare mult mai rapida, confortabila si cu un efort fizic redus la minimum.

O cositoare de umar este ideala pentru orice fel de suprafata din punct de vedere al marimii. Desi functioneaza foarte bine cu orice fel de vegetatie, cositorile de umar cu acumulator stralucesc cu adevarat atunci cand sunt folosite pentru plante cu densitate moderata si inaltime medie.

Principalele beneficii ale produselor comercializate in magazinul nostru

  • Ergonomie dusa la un nou nivel
  • Sunt prevazute cu un ham de umar foarte confortabil si oportun
  • Manevrabilitate usoara
  • Rezistenta sporita a materialelor din care e facuta
  • Sunt potrivite pentru orice tip de teren sau vegetatie
  • Consuma putina energie si sunt foarte silentioase
  • Sunt echipate cu un acumulator foarte puternic si se incarca foarte rapid prin incarcatorul dedicat

Motocoasele de umar sunt puternice, au o ergonomie imbunatatita si un consum redus, mai ales ca sunt fabricate la cele mai inalte standarde de calitate.

Prin urmare, motocoasa de umar este potrivita atat celor care doresc un echipament de incredere pentru gradina, cat si pentru agricultura sau horticultura.

Cositorile de umar cu acumulator pot fi folosite oriunde este nevoie de ele

Mai exact, acestea pot fi folosite pentru o sumedenie de lucruri, printre care:

  • Taierea ierbii pentru intretinerea peluzei si a gradinii;
  • Aranjarea arbustilor, tufelor, gardurilor vii si chiar a pomilor;
  • Cosirea buruienilor si, in general, a plantelor nedorite, incurcate sau bolnave.

Este important ca inainte de a face achizitia unei cositori de umar sa consultati caracteristicile tehnice ale acestora si sa le confruntati cu particularitatile lucrarilor pe care vreti sa le desfasurati. Practic, veti tine cont de felul vegetatiei, greutatea motocoasei, puterea motorului, suprafata prelucrata etc.

Calitatea si satisfactia vin mereu la pachet cu produsele, iar cositorile de umar cu acumulator nu reprezinta deloc o exceptie.

Asadar, daca achitizionati un echipament care sa raspunda strict necesitatilor dvs, cu siguranta veti beneficia de satisfactie garantata.

Daca beneficiile si caracteristicile tehnice ale cositorilor nu v-au convins, va spunem ca motocoasele noastre provin de la furnizori importanti, precum Hecht, Redback sau Stihl, firme cunoscute pentru calitatea incontestabila si randamentul ridicat al utilajelor si accesoriilor produse.

Gradinile, spatiile publice, curtile si terenurile merita sa se dezvolte sanatos si sa arate ireprosabil, indiferent de dimensiune sau zona

Pe timpul verii, petrecerea de timp in aer liber este o activitate deosebit de imbucuratoare pentru oricine. Prin urmare, trebuie sa ne asiguram ca locurile unde petrecem acest timp perpetueaza si ele starea de bine si confort.

Motosape-Motocoase.ro este mai mult decat un magazin online. Acesta dispune de oferte care impresioneaza atat in privinta pretului, dar mai ales a calitatii produselor. In plus, clientii magazinului nostru beneficiaza de garantie adaptata la oferta producatorilor recunoscuti international pentru fiabilitatea echipamentelor si utilajelor comercializate.