Newsletter

Masini de tuns gazonul cu acumulator

Exista 7 produse.

Paseste cu incredere in viitor -masini de tuns gazonul cu acumulator sau roboti

Pentru ca gradinile si curtile sa arate mereu ingrijite, proprietarii iau asupra lor responsabilitatea de a se ocupa ocazional de intretinerea lor. Gazonul, spre exemplu, este unul dintre elementele ce necesita cea mai mare intretinere. Asta nu inseamna ca ingrijirea lui trebuie sa fie si  o povara.

Tehnologie pentru un mediu curat si sanatos

Folosirea de masini de tuns iarba simplifica intretinerea gazonului si face din asta o activitate placuta si lipsita de efort.

In functie de preferinte, putere, dar si de noile aparitii de pe piata, oamenii pot alege intre mai multe feluri de masini. Cele care functioneaza pe baza electrica sunt in topul achizitiilor, avand datoritaavantajelor oferite o crestere considerabila de la an la an .

Solutii inteligente pentru intretinera gazonului

Pe website-ul magazinuluiMotosape-motocoase.ro puteti consulta oferta de masini si roboti performanti pentru gazon. Indiferent de modelul ales, aveti garantia ca Motosape-motocoase.ro comercializeaza numai produse de calitate, despre care suntem siguri vor satisface si pe cei mai exigenti utilizatori.

Este util sa cunoastem avantajele particulare ale fiecarui tip de produs disponibil. Avem doua feluri de astfel de aparate pentru gazon:

 1. Masini de tuns gazonul cu acumulator- O masina de tuns gazonul este un utilaj care foloseste o serie de lame actionate printr-un motor, pentru a taia iarba la o inaltime constanta. Bineinteles, caracteristicile masinii permit modificarea in functie de lungimea dorita a ierbii. Desi formele primitive ale masinilor de tuns iarba sunt actionate mecanic iar lamele se misca odata cu rotile, in cea mai mare parte oamenii achizitioneaza masini cu motor si acumulator, datorita avantajelor ce tin de timp si efortul depus;

  Avantajele masinilor cu acumulator:
  • Nu folosesc combustibil, deci nu exista filtre care trebuie schimbate;
  • Folosirea lor este mai ieftina decat a celor pe baza de carburant;
  • Sunt mult mai prietenoase cu mediul;
  • Au o putere mare care nu este la fel de zgomotoasaca alte tipuri de masini;
 2. Roboti de tuns gazonul

O varianta mult mai moderna, robotii de tuns gazonul nu au nevoie deloc de actionarea sau dirijarea manuala in timpul functionarii. Aceste aparate sunt dotate cu senzori speciali care ofera independenta aproape absoluta aparatului. La fel ca aspiratoarele de acest tip, robotii de gazon identifica singuri elemente ca suprafata, marginile, obstacolele si nu trec prin acelasi loc de doua ori.

Avantajele robotilor de gazon:

 • Au autonomie aproape totala
 • Functioneaza indiferent de conditiile de vreme
 • Sunt prevazuti cu o multitudine de senzori speciali pentru orice situatie ivita
 • Nu produc aproape deloc zgomot
 • Tunsul gazonului devine o activitate care nu va mai rapeste timp

Pentru a fi incredintati de calitatea produselor pe care le achizitionati este foarte important sa alegeti de la producatorii specializati si recunoscuti pentru calitatea produselor. Comandati cu incredere produsele disponibile pe Motosape-motocoase.ro si nu ezitati sa ne contactati pentru orice nelamurire sau informatie suplimentara!