Newsletter

Accesorii pentru produsele cu acumulator

Exista 12 produse.

Accesorii pentru produsele cu acumulator – Cum sa faci agricultura sustenabila?

Cu exceptia cazului in care sunti dotat cu super-puteri, cel mai probabil este ca apreciati odihna in timpul liber. Dar ce ati spune daca odihna si activitatea ar merge impreuna?

Conecteaza-te la energia viitorului

De cand omul a evoluat la stilul de viata sedentar, bazat pe agricultura, este un fapt cunoscut ca gradinile reprezinta spatii unde utilul si placutul se intalnesc: cand nu e nevoie de ceva amenajari sau reparatii in casa si in jurul ei? In ultimii ani, atat standardele tot mai inalte de calitate, siguranta si mediu, cat si preferintele sau tehnologizarea au dus la o tranzitie dinspre ustensilele si masinile ce functioneaza pe baza de carburant la cele electrice, cu acumulator.

Lucrul acesta s-a intamplat din 3 motive principale:

 • Consumul este mai redus decat in cazul carburantilor
 • Zgomotul este mult mai mic, deci nu deranjeaza pe nimeni
 • Utilajele si aparatele cu acumulator sunt mult mai usor de manevrat

Majoritatea producatorilor atenti la trenduri au inceput la randul lor sa produca astfel de alternative la produsele cu combustibil; acestia au observat ca publicul din ziua de azi este mult mai informat si pretentios, astfel ca oamenii nu vor cumpara produse care nu ii avantajeaza suficient.

In acelasi timp, multi oameni nu considera produsele cu acumulator o alternativa, ci mai degraba o imbunatatire, lucru sesizat si specialistii domeniului inca de acum cativa ani.

Beneficiile produselor agricole cu acumulator

Daca ne referim la produsele cu acumulator destinate activitatilor agricole, avantajele pe care le aduc le schiteaza cea mai corecta imagine:

Greutate redusaau o greutate mult mai mica decat cele pe baza de combustibil;

Zgomot redusproduc mult mai putin zgomot fata de cealalta categorie care adesea incomodeaza vecinii dar si pe noi insine;

Intretinere usoaranu necesita curatare speciala, schimbarea de filtre sau alte proceduri;

Faciliteaza economisirea resurselor financiarepe termen lung, utilizarea unui acumulator in loc de benzina presupune costuri mai reduse;

Pentru a functiona la capacitate maxima, produsele cu accumulator au nevoie de accesorii adecvate.

Accesoriile oferite de noi se potrivesc ideal utilajelor si ustensilelor electrice de calitate, sporindu-le eficienta si siguranta. Motosape-motocoase.ro comercializeaza diverse accesorii utile, ce pot fi comandate chiar de aici. Iata o parte dintre produsele noatre favorite:

 • Acumulatoare Litiu-Ion
 • Incarcatoare acumulator
 • Clesti conectori pentru acumulatorii auto
 • Palete amestecator
 • Centuri de sustinere pentru acumulatori
 • Burghie de pamant sau gheata

Accesoriile oferite sunt concepute astfel incat sa fie compatibile cu ustensilele si utilajele multor branduri. Calitatea acestora respecta cele mai intalte standard si exigente Probabil ca v-ati convins de avantajele produselor cu acumulator si a accesoriilor de calitate.Fiind totusi vorba de curent electric, va oferim si cateva recomandari pentru siguranta si perfomanta maxima:

 • Incarcati ustensilele total si folositi-le pana la descarcarea aproape completa
 • Nu depozitati acumulatorul in soare sau la caldura in exces, dar nici la temperaturi extrem de joase
 • Feriti ustensilele si acumulatoarele de intemperii

Comanda simplu si rapid

Incetul cu incetul, industriile se vor vedea nevoite sa renunte la combustibilii fosili si sa treaca la energia electrica. Noi putem inca de pe acum sa facem pasul asta si sa folosim utilaje agricole cu acumulator sustinute de accesorii performante.

Motosape-motocoase.ro este locul unde puteti gasi toate aceste produse la preturi competitive, iar comenzile dumneavoastra pot fi insotite de asistenta specializata. Garantam pentru calitatea celor oferite, deci va recomandam cu caldura produsele noastre.