Newsletter

Drujbe cu acumulator

Exista 4 produse.

Drujbe cu acumulator – Un nou nivel al fierastraielor electrice

De cand lumea, fierastraiele si drujbele au avut un rol esential in prelucrarea materialelor. Folosite atat in constructii, fabrici sau activitati forestiere cat si in domeniile particulare, drujbele sunt adesea indispensabile.

Pe langa puterea si combustibilul utilizat, de cele mai multe ori acordam atentie si caracteristicilor ergonomice ale unei drujbe, pentru a fi siguri ca le vom utiliza fara mari probleme.

Utilitatea drujbelor

Drujbele sunt pe buna dreptate utilizate de foarte multa vreme fiindca reprezinta cel mai util instrument in activitatile unde se lucreaza cu lemn. Copacii, crengile, tufele, scandurile pentru constructii, lemnele de foc sau chiar activitatile artistice sunt exemple perfecte pentru a ilustra unde poate fi folosita o drujba.

Deoarece drujbele pot fi de mai multe feluri in functie de sursa de energie (carburant sau curent electric), noi ne-am propus sa va prezentam principalele avantaje ale drujbei pe care o comercializam deja cu mare succes, mai exact drubja cu acumulator.

Drujba cu acumulator si beneficiile sale

Mai intai, este necesar sa cunoastem particularitatile drubjei electrice in general.

Drujba electrica – Este folosita pentru aceleasi activitati pe care le indeplineste si o drujba cu carburant, insa are capacitatea de a fi utilizata mult mai usor si functioneaza pe baza de curent electric.

Este indeosebi utila pentru cei care nu desfasoara activitati de foarte mare amploare, drujbele electrice fiind compacte, avand greutate redusa si fiind un produs fiabil usor de folosit si manipulat.

Drujba cu acumulator – Manevrabilitate sporita

Unul din principalele beneficii pe care il genereaza o drujba cu acumulator este ca nu mai este nevoie ca aceasta sa fie legata de un cablu, deci poate fi manevrata mult mai usor, fara a fi limitata distanta fata de sursa de curent electric.

Beneficii

  • Confort sporitDrujba cu acumulator este compacta, ergonomica si flexibila. Activitatile forestiere sau de gradina pot deveni o placere, o activitate care solicita mult mai putin efort din partea dvs;
  • Durabilitate – Chiar daca drujba cu acumulator poate parea o varianta mult mai accesibila ca drujbele obisnuite, durabilitatea produselor din  aceasta categorie este isi pastreaza proprietatile, indiferent de numarul de utilizari sau cantitatea de material prelucrat cu ajutorul unui astfel de echipament;
  • Calitate – La fel ca celelalte tipuri, drujbele electrice cu acumulator provin de la brand-uri cunoscute, iar calitatea lor este la fel de multumitoare;
  • Manevrabilitate si flexibilitate – Asa cum am spus deja, drujba cu acumulator nu are cablu, deci dvs va puteti deplasa unde vreti cu ea, fara a fi constransi de locul prizei sau generatorului. In cazul penelor de curent, drujba este si mai utila, pentru ca puteti sa va continuati activitatile fara probleme;
  • Design – Design-ul acestor drujbe este unul simplu si de efect, spre deosebire de alte tipuri care au dimensiuni foarte mari, iar configuratia lor este axata exclusiv pe caracteristicile tehnice, si mai putin pe estetica si capacitatea ergonomica.

Specialistii magazinul nostru va ofera o serie de drujbe cu acumulator profesionale, de la branduri de top precum STIHL, HECHT sau REDBACK, potrivite pentru orice munca de gradina, curte, padure sau constructii.

Contactati-ne pentru orice achizitie de utilaje si accesorii de gradina sau curte de calitate, la preturi competitive. Va asteptam cu produse de calitate si beneficiati de consultanta tehnica de fiecare data cand aveti nevoie de produse rezistente si de calitate.