Newsletter

Placi compactoare

Exista 38 produse.

Placi compactoare profesionale – Asigura cele mai inalte standarde din constructii cu ajutorul profesionistilor nostri

Placile compactoare sunt niste utilaje folosite in domeniul constructiilor care servesc la compactarea prin vibratie sau pentru a nivela si creste densitatea suprafetelor peste care acestea sunt utilizate.

Folosind compactarea sau vibratia, placa netezeste suprafete ca pietrisul sau pavelele de beton si le preseaza in stratul de nisip de sub ele pentru a obtine un sol dens, neted si drept, si care indeplineste intotdeauna standardele ridicate ale calitatii si performantei.

Pe langa asta, solul prelucrat capata un nivel mult mai inalt de impermeabilitate, iar unul din rezultatele cele mai dorite cand se folosesc placile compactoare este faptul ca stratul astfel prelucrat va putea fi incarcat cu o greutate mult mai mare decat inainte.  

Studiaza oferta magazinului nostru, Motosape-Motocoase.ro, pentru placi compactoare de la producatori cunoscuti, ca HONDA sau KAMA, pentru a te bucura de un nou nivel de performanta in compactarea solului.

Oferim placi cu motoare si forta de lovire configurate optim pentru orice fel de lucrare. Avantajele utilizarii de placi compactoare la nivelul acesta de calitate va vor convinge de alegere:

1.      Compactare eficienta - Pot compacta orice fel de pavaj, sol sau chiar mix de asfalt fara nicio problema;
2.     Intretinere usoara - Se curata si demonteaza foarte usor, deci nu necesita un efort foarte mare de intretinere;
3.     Manevrabilitate ridicata Design-ul aparatelor este unul ergonomic ce permite manevrarea usoara si confortabila;
4.     Siguranta ridicata Placile compactoare sunt prevazute cu sisteme de protectie pentru a preveni accidentele;
5.     Flexibilitate - Ocupa putin spatiu avand un design compact, deci se pot depoza usor;
6.     Accesibilitate - Placile pot fi de mai multe feluri, iar unele permit accesul in locuri unde se intra mai greu;
7.     Control total Atat pentru sistemul de siguranta cat si acceleratia placii se pot controla in timpul utilizarii si sunt recomandate utilizarea unor placi de calitate;
8.    Confort sporit Folosirea placii nu creeaza disconfort, deoarece componentele sunt prevazute cu amortizoare speciale care reduc vibratia pe care manerul o primeste de la motor.

Folosirea placilor compactoare sau vibratoare de calitate asigura o densitate mult mai buna a solului si o nivelare mult mai eficienta decat in cazul folosirii unor placi ieftine, de la producatori necunoscuti.

Placile compactoare sunt esentiale in domeniul constructiilor, iar folosirea de utilaje de cea mai inalta calitate este obligatorie pentru a atinge standardele actuale ale pietei, dezvoltatorilor sau clientilor.

Avantajele sunt multiple si solide, insa exista si anumite caracteristici tehnice de care puteti tine cont pentru a fi siguri ca alegeti utilajul de compactare potrivit cazului dvs. Asadar, puteti consulta urmatoarele lucruri inainte de a face alegerea:

  • Capacitatea motorului exprimata in cai putere;
  • Forta de lovire;
  • Frecventa de lovire sau vibratie;
  • Greutatea placii compactoare;
  • Viteza generala de lucru;
  • Consumul la numarul de rotatii;
  • Capacitatea rezervolului de combustibil;
  • Gradul de inclinare la care poate functiona;
  • Tipul de roti.
 

Investitia de bani intr-un utilaj de compactare trebuie sa se faca dupa analiza atenta a caracteristicilor si necesitatilor, insa achizitia produselor de calitate si performante se asigura din start randamentul crescut pentru orice fel de proiect si durabilitatea maxima a placilor, pe termen lung.

Vizualizati cu incredere oferta noastra de placi compactoare. Pentru orice fel de intrebare, va punem la dispozitie asistenta tehnica completa din partea unei echipe specializate. Contactati-ne cu incredere.