Newsletter

Incalzitoare terase

Exista 3 produse.

Incalzitoare terase – Din marile restaurante, in curtile si terasele personale

In urma cu 10 ani de zile aceste produse nu erau la fel de des intalnite precum in prezent, insa astazi nu mai putem afirma acelasi lucru. Incalzitoarele pentru terasa sunt o achizitie esentiala pentru doua tipuri de oameni, in functie de activitati:

 1. Pentru cei ce au o terasa sau o gradina;
 2. Pentru antreprenorii care au terase sau restaurante cu terasa.
 

Caldura oferita de aceste sisteme este deosebit de pretioasa pentru cei care vor sa se bucure mai mult de statul in aer liber si pentru proprietarii de localuri care vor ca terasele sa poata fi folosite mai multe luni din an, si nu doar pe timpul verii.

Pe langa asta, incalzitoarele pentru terase ofera o ambianta deosebita, rivalizand cu semineele sau cuptoarele exterioare, ceea ce inseamna ca sunt utilizate indiferent de dimensiunile spatiului vizat. Acestea se potrivesc cu stilul terasei si fac din aceasta un loc mult mai confortabil.

In caz ca:

 • Vrei sa te bucuri de clipe pretioase alaturi de cei dragi in aer liber pe terasa dar vremea s-a racit deja;
 • Vrei o crestere a profitului pentru restaurantul sau localul tau, dar inchiderea terasei pentru 9 luni din an nu ajuta deloc in directia asta;
 • Vrei sa te relaxezi intr-un hamac sau balansoar, dar este deja toamna;
 • Vrei sa iei masa afara sau sa iti bei cafeaua de dimineata in aer liber fara sa tremuri de frig;
 • Vrei sa oferi o ambianta placuta atat caminului personal, cat si unor terase de localuri sau restaurante si nu stii cum poti face asta.
 

Atunci:

Incalzitoarele de terasa din cadrul magazinului Motosape-Motocoase.ro sunt ideale pentru tine.

Cele mai intalnite incalzitoare sunt cele pe baza de gaz, prin butelie. Acestea ofera randamentul cel mai bun, si nu presupun costuri mari. Caracteristicile si avantajele principale ale incalzitoarelor de terasa pe gaz oferite sunt urmatoarele:

 • Functioneaza cu mai multe tipuri de gaz, precum butan, GPL sau propan;
 • Ofera un randament bun si rezista usor in fata unor temperaturi negative de minus 15 grade Celsius;
 • Aria de emanare a caldurii este destul de mare. In cazul in care detineti un local cu terasa, nu aveti nevoie de foarte multe astfel de incalzitoare;
 • Au integrate sisteme de siguranta care intrerup gazul atunci cand flacara se stinge accidental sau cand incalzitoarele sunt rasturnate sau inclinate;
 • Au o greutate optima care permit mutarea lor cu usurinta dintr-un loc in altul (lucru foarte oportun pentru terasele localurilor);
 • Sunt facute din otel inoxidabil de calitate si rezista foarte bine in fata fenomenelor meteorologice sau chiar si in fata socurilor de ordin mecanic;
 • Caldura este dispersata eficient cu ajutorul reflectoarelor din aluminiu;
 • Inlocuirea buteliei se face rapid si fara probleme, fiind depozitata oportun in spatele unei usite cu balamale.
 

Magazinul nostru online este locul unde gasesti incalzitoare de terasa cu adevarat trainice si in a caror caracteristici poti avea incredere.

Ca multe alte astfel de produse de pe piata, incalzitoarele au fost folosite initial in spatii mari, in special pentru incalzirea locurilor unde oamenii sunt nevoiti sau aleg sa petreaca timp in aer liber, precum terasele localurilor. In timp, oamenii s-au convins de utilitatea lor, iar acum incalzitoarele de terasa sunt accesorii potrivite oricarei terase personale sau case civile sau rezidentiale.

Comanda cu incredere incalzitoarele premium disponibile in catalogul nostru online sau contacteaza-ne fara nicio grija daca ai nevoie de informatii suplimentare sau asistenta tehnica specializata.