Newsletter

Accesorii motocultoare BERTOLINI

Exista 21 produse.

Accesorii motocultoare Bertolini – Acceseaza ofertele Motosape-Motocoase.ro

Pamantul este lucrat in scop agricol inca din cele mai vechi timpuri. Obtinerea de hrana pentru om, furaje pentru animale, flori sau pur si simplu ca activitate recreativa sunt motivele pentru care agricultura este o practica care nu a disparut de-a lungul timpului si care se afla in continua dezvoltare datorita operatiunilor tehnologice de mare anvergura la nivel mondial.

Astazi, agricultura nu seamana cu cea de acum cateva secole. In prezent, utilajele si accesoriile agricole ne permit sa ajungem la rezultate mai bune, mai rapid si cu un efort fizic minim din partea agricultorilor.

Tractoarele, motosapele, motocultoarele si accesoriile aferente sunt principalele produse din topul preferintelor de investitie ale agricultorilor antrenati sa se adapteze celor mai noi tehnologii din domeniul vizat.

Accesorii motocultoare Bertolini – Cum inoveaza produsele italienesti piata agricola din Romania?

Compania Bertolini, acum parte a grupului Emak, este specializata in productia si comercializarea de utilaje si accesorii agricole. Cele 3 valori ale companiei Bertolini sunt reprezentate astfel:

 1. Calitatea superioara a materialelor utilizate in productie;
 2. Respectul fata de clienti si eficienta de informare si comunicare cu acestia;
 3. Protejarea mediului inconjurator, utilizand materiale si activitati de productie care respecta standardele europene.

Producand si comercializand peste 250 de utilaje si accesorii potrivite, Bertolini este de foarte multi ani in topul clasamentului companiilor europene producatoare de astfel de utilaje. Calitatea produselor si pasiunea pentru agricultura a propulsat firma in topul alegerilor profesionistilor din Romania.

Gama variata de produse disponibila in catalogul nostru online satisface orice categorie de client, in functie de necesitati.

De aceea am selectionat atent cele mai intalnite si necesare produse marca Bertolini cu accent pe respectarea standardelor europene dedicate sigurantei in utilizare a unor produse performante destinate agricultorilor profesionisti.

O multime de accesorii pentru motocultoare Bertolini pot fi atent studiate in catalogul nostru, iar acest lucru garanteaza ca veti gasi cu usurinta setul complet de astfel de accesorii, fara a fi nevoiti sa comandati de la mai multe magazine.

Diversitatea accesoriilor implineste necesitatile clientilor nostri

Utilajele si masinile de calitate merita sa se bucure de accesorii pe masura, pentru a genera un randament maxim, pe termen lung. Specialistii nostri asigura o multitudine de accesorii agricole. Principalele care poarta marca brand-ului Bertolini sunt:

 • Rarite si freze pentru motocultoare sau motocultivatoare Bertolini;
 • Aparatoare laterale pentru lame;
 • Lame de taiere de diferite dimensiuni;
 • Cultivatoare cu 3 dinti;
 • Pluguri pentru extrage cartofii;
 • Pluguri reversibile;
 • Adaptoare pentru priza de forta;
 • Suporturi ajustabile pentru pluguri;
 • Seturi de roti metalice si pneumatice de inalta calitate;
 • Remorci cu basculare manuala;
 • Seturi de freze ajustabile;
 • Transmisii profesionale in baie de ulei.
 

Cum putem tranforma activitatile agricole in actiuni relaxante, satisfacatoare si productive?

Utilajele si accesoriile Bertolini asigura toate aceste avantaje la pachet. Orice agricultor profesionist recomanda Bertolini ca firma de referinta pentru industria utilajelor agricole.

Venim in completarea avantajelor Bertolini si oferim o gama atent selectata pentru utilajele si accesoriile fabricate de acelasi brand si posbilitatea returnarii lor fara probleme daca nu sunteti multumiti. In plus, beneficiati de servicii de transport in pentru orice localitate sau destinatie din Romania.

Nu sunteti siguri de ce aveti nevoie? Fiti fara grija!

Ne pasa foarte mult de informarea completa si corecta a clientilor nostri. Va stam la dispozitie cu asistenta tehnica completa ori de cate ori aveti nevoie de o informatie suplimentara sau informatii in privinta posibilitatilor de livrare si conditii de garantie.