Catalog

Combustibil v


Newsletter

Motoburghie

Exista 13 produse.

Vrei sa te bucuri de eficienta unui dispozitiv capabil  sa efectueze atat gropi pentru plantarea pomilor fructiferi sau decorativi, cat si excavari si extragerea probelor de sol? Vrei sa fii mai productiv si mai rapid in activitatile tale agricole si de gradinarit? Achizitioneaza motogurghie de pamant si bucura-te de timpii eficienti de lucru!

Multifunctional, practic si perfromant, motoburghiul ofera randament dorit intr-o paleta extinsa de activitati, fie ca este vorba de infiintarea culturilor de pomi, vita de vie, flori, fie ca este vorba de montarea unui gard sau montarea unor stalpi.

De unde achizitionezi motoburghie de marca si la preturi excelente? Simplu: de pe motosape-motocoase.ro, magazinul online specializat pe oferirea de solutii practice in domeniul agricol, forestier si de constructii.

Iti punem la dispozitie zeci de modele de motoburghie  de pamant, apartinand celor mai renumite marci in domeniu, printre care: Texas, Hecht, BSR, EFCO, Makita si Maruyama. Toate motoburghiele comercializate fac parte din noua generatie de utilaje de acest gen, randamentul lor fiind de 100% chiar si ince cele mai complexe si solicitante activitati.

Avand un design ergonomic, de dimensiuni reduse insa dotate cu motoare puternice, motoburghiele sunt recomandate atat activitatilor de ordin casnic/gospodaresc, cat si celor profesionale.Dincolo de performanta, motoburghiele prezente in oferta noastra ofera si confort in timpul manevrarii, controlul lor fiind unul optim si deosebit de sigur.

Comanda acum motoburghie de pe site-ul nostru si profita de ofertele personalizate!

Motoburghie-Multifunctional, rapid si sigur

Montarea unui gard, a unor stalpisori de iluminat pe aleei, sau plantarea unor pomi ornamentali, implica efort si timp pierdut. Asta in cazul in care inca nu ai hotarat sa renunti la traditionalele unelte, de genul lopetilor.

Cei care sunt in ton cu cele mai moderne ustensile de gradinarit, lucrarile mai sus mentionate devin activitati placute si rapide. Cum? Prin intermediul unor motoburghie de pamant, performante, capabile sa reduca timpii de lucru si sa creasca perfromanta activitatilor intreprinse.

Cu ajutorul unui motoburghiu de pamant poti efectua o multitudine de activitati, incepand cu cele de extragere de probe de sol, pana la plantarea culturilor de pomi. Cum este posibil? Un motoburghiu de pamant inglobeaza toate caracteristicile uneltelor traditionale impreuna cu inovatia in domeniu.

Motoburghiul este capabil sa dezvolte puteri mari si sa ofere diferite diametre de gaurire (de la foarte mici pana la cele mai mari). Acesta prezinta o rezistenta superioara in conditii grele de munca si in pozitii de lucru diferite. Utilizarea unui motoburghiu este confortabila, iar intretinerea echipamentului nu presupune efort si nici investitii suplimentare.

Iata de unde comanzi motoburghie, la preturi mici!

Direct de pe site-ul nostru! Motosape-motocoase.ro iti ofera accesul la o gama completa de motoburghie de diferite puteri si dimensiuni, ideale pentru orice tip de activitate ce presupune gaurirea pamantului.

Gratie motoarelor puternice si a sistemelor de gaurire eficiente, motoburghiele prezente in catalogul nostru de produse pot gauri orice tip de sol, fie ca este vorba de unul extrem de moale, accidentat sau dur.

Motoburghiele sunt echipate cu motor in 2 timpi, cu viteze mari de rotatie, cu prelungitor si cu greutate redusa. Acestea functioneaza pe baza de combustibil lichid (benzina), consumul fiind unul optimizat.

Tot din cadrul acestui magazin online, poti comanda si o serie de accesorii pentru motoburghie, menite sa imbunatateasca randamentul echipamentului si confortul in exploatare.