Newsletter

Bidoane de transport

Exista 11 produse.

Bidoane de transport si depozitare lapte – Manipulare facila si rezistenta indelungata

Dorinta oamenilor de a achizitiona produse agricole naturale de la surse cunoscute a crescut drastic in ultimii ani, iar asta a dus la aparitia multor mici intreprinzatori care reusesc sa traiasca sau sa faca un venit in plus prin vanzarea fructelor, legumelor si a produselor de origine animala.

Laptele, de exemplu, trebuie tinut in conditii speciale pentru a-si pastra prospetimea pana in momentul consumarii. In acest sens, agricultorii folosesc bidoane de transport speciale de aluminiu, care sunt deosebit de oportune pentru transportarea laptelui in conditii maxime de siguranta si iginena.

In portofoliul Motosape-Motocoase.ro va punem la dispozitie o serie de bidoane de transport din otel de inalta calitate.

Pentru a intelege mai bine rolul si utilitatea acestor bidoane, va expunem pe scurt o varianta de tranzit pe care o poate avea laptele de la sursa la consumator:

 1. Colectarea laptelui de la sursa animala;
 2. Depozitarea lui in recipiente speciale de aluminiu sau inox;
 3. Transportarea laptelui la un centru de colectare sau direct la o fabrica;
 4. Realizarea unui program de transport corespunzator cantitatii si frecventei de primire;
 5. Transportarea laptelui de la centrul de colectare la fabrica;
 6. Prelucrarea laptelui ca atare sau a produselor derivate;
 7. Ambalarea produsului si transportarea lui catre comercianti;
 8. Cumpararea laptelui de catre clienti.
 

Dupa cum se poate vedea, daca laptele nu se obtine direct de la fermier (fapt ce le-ar conveni multor clienti insa este greu de pus in aplicare) trece prin mai multe etape pana cand ajunge pe masa consumatorului.

Astfel, chiar daca sunteti fermier sau detinator al unui centru de colectare sau chiar a unei fabrici, este important sa asigurati transportul in cele mai bune conditii a laptelui.

Bidoanele de otel inoxidabil asigura transportul, etanseitatea corespunzatoare si sigura pentru mentinerea calitatii laptelui

Bidoanele comercializate de noi apartin firmei EMT, un standard de calitate pe piata industriei de astfel de produse. Bidoanele din portofoliul nostru au urmatoarele caracteristici si beneficii:

 • Sunt realizate din inox sau aluminiu de cea mai inalta calitate;
 • Sistemul de inchidere este unul foarte etans si rezistent;
 • Bidoanele rezista foarte bine la socuri mecanice si nu se degradeaza in timp;
 • Pot fi folosite cu succes pentru lapte, dar si pentru alte lichide destinate consumului uman;
 • Sunt ergonomice, iar asta reiese din faptul ca sunt foarte usor de manevrat si de curatat;
 • Dezvoltarea bacteriilor este foarte descurajata de materialele speciale folosite in interior;
 • Sunt prevazute cu un strat special care impiedica patarea bidonului si impregnarea cu mirosuri dupa utilizarea indelungata si repetate.
 

Orice fel de lapte si alte lichid, ca mierea, vinul, sau sucul de fructe, sunt transportate in conditii sanitare maxime utiliand bidoanele EMT.

Aceste produse sunt printre singurele produse care pot asigura standardele de calitate si siguranta impuse pe piata romaneasca si internationala. Folosirea de orice alte produse poate favoriza dezvoltarea bacteriilor si compromite sanatatea consumatorului.

Bidoanele EMT sunt create printr-un proces tehnic foarte complex, totul pentru ca cei care le utilizeaza sa se poata bucura de avantajele importante pe care acestea la prezinta.

Pentru astfel de bidoane, dar si pentru o gama foarte variata  de produse, utilaje si accesorii agricole, specialistii magazinului nostru, va stau la dispozitie cu produse de top, la preturi atragatoare, si asistenta tehnica pentru a facilita accesul rapid la orice comanda.