Newsletter

Accesorii echipamente vinificatie

Exista 25 produse.

Magazinul nostru pune la dispozitia clientilor sai o gama cat mai variata si complexa de instrumente, dispozitive si echipamente care sunt strict necesare in producerea si prelucrarea vinului sau a altor bauturi obtinute din fructe, deci, de la noi puteti achizitiona cele mai multe dintre accesorii echipamente vinificatie. Nu trebuie sa pierdeti timp cautand prin diferite locuri produsele de care aveti nevoie, deoarece le puteti gasi pe toate, in game variate si largi, in magazinul nostru. In plus, noi va garantam calitatea lor, iar preturile sunt cu adevarat fara concurenta. Bucurati-va de via dumneavoastra pe deplin, prin obtinerea celui mai savuros vin posibil, preparat cu ajutorul instrumentelor pe care noi vi le punem la dispozitie.

 

Furtunul face parte din accesorii echipamente vinificatie

 Prepararea vinului aproape ca nu este posibila daca nu exista furtunul, un element fara de care nu se poate duce la bun sfarsit o etapa sau alta din intreg procesul de vinificatie. Fie ca este utilizat la decantarea mustului, cand un furtun de aspiratie este coborat treptat in vase, fie ca este folosit la imbutelierea vinului. Noi va propunem un model de furtun, care este fabricat din PVC, in doua straturi, o spirala de otel fiind incorporata intr-unul dintre ele. Este extrem de flexibil si foarte usor de manevrat, putand fi utilizat intr-un regim intens de lucru, gratie rezistentei sale superioare la diferiti factori, cum ar fi temperaturi foarte inalte sau joase, socuri mecanice, presiune, vacuum sau uzura. Este unul dintre accesorii echipamente vinificatie pe care vi-l recomandam cu caldura.

 

Alte accesorii echipamente vinificatie

 De asemenea, daca aveti nevoie de un sorb de aspiratie pentru pompa dumneavoastra, va invitam in magazinul nostru unde veti putea alege exact modelul care va trebuie. Puteti achizitiona diferite tipuri de placi, in functie de necesitatile dumneavoastra si de tipul de filtre pe care le utilizati. Gama noastra este foarte larga, cuprinzand placi pentru filtru cu gauri sau fara gauri, de dimensiuni  diverse. Tot de la noi puteti achizitiona regulatoare de presiune cu manometru, pentru filtre si pompe electrice, ca sa puteti optimiza filtrarea vinului, prin reglarea capacitatii de filtrare, ceea ce va permite prelungirea duratei de viata a placilor.

 

Suporturi pompe, ca accesorii echipamente vinificatie

 Si, pentru ca pompa trebuie sa aiba o pozitie stabila pe durata functionarii, venim in ajutorul clientilor nostri oferindu-le suporturi anti-inclinare perfect adaptabile tuturor modelelor de pompe de puteri mai mici de 3CP. Datorita picioarelor de cauciuc cu care este prevazut un astfel de suport si suruburilor cu bolturi de fixare, pompa va fi bine fixata in pozitia dorita, permitand utilizatorului o libertate de miscare si facilitandu-i modalitatea de lucru. Fabricat din otel, cu o greutate de 1,1 kg, acest tip de suport face parte din gama noastra de accesorii echipamente vinificatie care sunt atat de necesare  in producerea, depozitarea si, eventual, comercializarea vinului. Indiferent daca desfasurati o afacere in acest domeniu sau daca sunteti un vinificator de ocazie, produsele pe care le gasiti in magazinul nostru va vor fi de mare ajutor.