Newsletter

Zdrobitoare de fructe

Exista 7 produse.

Din gama de instrumente necesare producerii vinului si a altor bauturi alcoolizate provenite din fructele din propria gospodarie, nu pot lipsi dispozitivele numite zdrobitoare de fructe, indispensabile mai ales micilor intreprinzatori care desfasoara o afacere in acest domeniu, foarte utile pentru uzul casnic, pentru proprietarii care doresc sa-si prepare singuri bauturile. Magazinul nostru va ofera modele diferite de astfel de echipamente, care pot satisface nevoile dintr-o gospodarie sau o  microintreprindere avand ca obiect de activitate vinificatia sau prelucrarea fructelor.

Puteti alege tipul de zdrobitor de care aveti nevoie, in functie de capacitatea lui, pentru a prelucra cantitati mai mici sau mai mari de fructe sau de struguri.

 

Zdrobitoare de fructe de diferite tipuri

 Pentru uzul casnic va recomandam modelul Robix AZ-7 EKO, care este un dispozitiv manual de tocat fructe, dotat cu tocatori, adica doi cilindri din aluminiu, si un cos din inox, avand are o capacitate de 7 litri.

Este o componenta care nu ar trebui sa va lipseasca toamna, dupa culesul viei, cand intentionati sa preparati vinul. Boabele de struguri pot fi astfel prelucrate, prin zdrobirea lor cu acest dispozitiv pentru ca sucul din ele sa poata fi eliberat, fara ca pielita si samburii sa fie faramitati. Astfel, microflora de pe acestea va fi dispersata in mod egal in cantitatea de mustuiala, microflora care are o actiune importanta asupra miezului, contribuind in mod direct la transformarea strugurilor in vin. Pentru ca aceasta etapa sa se desfasoare corect si usor, aveti nevoie de aceste zdrobitoare de fructe, pe care le puteti achizitiona din magazinul nostru.

 

Capacitati mai ridicate pentru zdrobitoare de fructe

 Cantitatile mai mari de fructe sau struguri pot fi usor zdrobite cu o masina de tocat struguri de o capacitate mai mare, ideala pentru micii intreprinzatori sau pentru gospodariile care detin suprafete de vii mai intinse, avand astfel o recolta foarte bogata care urmeaza a fi transformata in vin. Un exemplu ar putea fi modelul Robix AZ-15F, dotat tot cu un set de tocatoare din aluminiu, dar care are un cos de o capacitate dubla fata de cel amintit mai sus, respectiv 15 litri.

Aceste echipamente impreuna cu altele care va sunt necesare pentru a prepara vinul, sunt prezente in magazinul nostru, au o calitate ireprosabila si un pret fara concurenta.

 

Calitatea ireprosabila a zdrobitoarelor de fructe

 Indiferent de modelul ales, va garantam ca munca dumneavoastra pentru prepararea vinului va fi mult usurata, iar bautura va avea de castigat in calitate, deoarece produsele puse de noi in vanzare, instrumentele si echipamentele atat de necesare in activitatea  viticola si vinicola, sunt testate si verificate de numerosi utilizatori care au fost pe deplin incantati de functionalitatea lor.

In magazinul nostru veti gasi o gama larga din acest tipuri de echipamente, putand sa va acoperiti intregul necesar in privinta instrumentelor de prelucrare a strugurilor si transformare a lor in vin, printre care si aceste zdrobitoare de fructe, cu care puteti prelucra si merele sau perele, sau prepara un delicios cidru ori alte bauturi din fructe.