Newsletter

Pompe de transvazare

Exista 26 produse.

Transvazarea vinului este o operatie care se deruleaza in procesul de prepararea a lui, asemanatoare cu pritocitul de altadata. In ziua de astazi, etapa este depasita mult mai usor, cu ajutorul unor instrumente moderne, care sunt denumite pompe de transvazare, pe care le veti gasi intr-o gama variata si in magazinul nostru.

Cu ajutorul acestor dispozitive, bautura se transfera dintr-un recipient in altul, pentru ca fermentatia sa fie reactivata si, in acelasi timp, sa se indeparteze surplusul de dioxid de sulf precum si eventualele mirosuri neplacute. Vinul este astfel oxigenat, iar reactiile de oxidare sunt facilitate. Aceste instrumente mai pot fi folosite si la filtrare, dar si la imbuteliere si transport.

 

Pompe de transvazare in diferite modele

 Pentru a avea un vin de calitate, nu trebuie sarite etapele pritocitului, sau ale transvazarii, deoarece acestea reprezinta un tratament prin care calitatea bauturii este imbunatatita; ca sa le efectuati mai usor si mai eficient, noi va punem la dispozitie o gama larga de astfel de echipamente. Daca intrati pe site-ul nostru sau ne veti vizita magazinul, veti gasi modele variate, din care il puteti alege exact pe cel de care aveti nevoie.

 Chiar si in gospodariile in care se prepara vinul pentru consumul familial, aceste pompe de transvazare sunt necesare, iar noi va putem sugera un model ideal pentru uzul casnic, de o capacitate mai mica, potrivit pentru a prepara o cantitate ce va fi consumata de familia si prietenii dumneavoastra cu foarte multa placere.

 

Pompe de transvazare pentru uz casnic

 Daca aveti doar cativa butuci de vie in jurul casei, dar o mare placere si dorinta de a va prepara propriul vin, puteti opta pentru modelul Rover BE-M 10, o pompa centrifugala cu motor monofazic, dotata cu o turbina fabricata din bronz. Capacitatea ei este de 420 litri/ora, prin urmare este perfecta pentru uzul casnic, acolo unde cantitatea de vin care se prepara toamna este mica. Ea poate fi folosita si pentru alte lichide, cum ar fi apa, dulce sau sarata, uleiul, laptele sau chiar motorina, cu conditia ca acestea sa fie curate, adica sa nu contina particule solide. Puterea motorului este de 0,4 CP, iar inaltimea de refulare este de 10 metri.

 

Modele complexe de pompe de transvazare

 Modelul Rover BE-M 50 este perfect pentru micii intreprinzatori care deruleaza o afacere in domeniul vinificatiei, aceasta pompa avand o capacitate foarte mare, fiind prin urmare extrem de rentabila la nivel industrial. Cu un motor monofazic de 3 CP si o turbina din bronz, acest dispozitiv are o capacitate de transfer de 15.000 de litri/ora, o capacitate de amorsare extrem de buna, chiar si in cazul in care lichidele sunt discontinuie in timpul aspiratiei. Daca ne vizitati magazinul sau intrati pe site-ul nostru, puteti obtine mai multe informatii despre fiecare model de pompe de transvazare in parte si aveti ocazia sa va convingeti de varietatea instrumentelor necesare in industria vinicola, pe care noi le oferim. Toate produsele noastre sunt de cea mai inalta calitate, iar preturile sunt extrem de atractive.