Newsletter

Filtre cu placi

Exista 11 produse.

Se stie ca esenta vinului se afla in culoare, aroma si buchet, iar diversitatea acestor atribute ii asigura fascinatia. Aprecierea unui vin de calitate poate fi repartizata pe aceste trei domenii diferite, aspect, aroma si gust, toate aproape in mod egal de importante. In ceea ce priveste aspectul, se ia in considerare culoarea, in functie de nuanta si intensitate, iar claritatea sau limpezimea vinului reprezinta un indiciu al caracterului si al starii sale. Pentru a beneficia de acel aspect cristalin, licoarea trebuie filtrata, acest lucru facandu-se cu niste dispozitive speciale, numite filtre cu placi, pe care magazinul nostru le pune la dispozitia vinificatorilor, intr-o mare varietate de modele. Sunt echipamentele perfecte care confera limpezime vinului, prin urmare ii asigura un loc aparte in inima degustatorilor.

 

Filtre cu placi pentru gospodarii

 Desigur, si in aceasta categorie de instrumente necesare producatorilor de vin, modelele sunt diverse, pentru orice necesitate, in functie de capacitatea sau volumul care trebuie filtrat. Pentru gospodarii poate fi ales un model mai simplu, dar foarte eficient, cu o capacitate mai mica de prelucrare, cum ar fi, de exemplu, Rover Pulcino 10, dotat cu o pompa si un sistem de filtrare. Poate fi folosit acasa sau in domeniul industrial, in crame si in fabricile de bere, fiind extrem de productiv si usor de utilizat. Este unul din acele filtre cu placi construite din materiale compatibile cu lichidele alimentare. Filtrarea vinului se realizeaza cu ajutorul a 10 placi cu dimensiuni de 20 X 10 cm.

 

Filtre cu placi de capacitate mare

 Pentru a filtra cantitati mari de vin sau bere, fiind perfect pentru o afacere comerciala in acest domeniu, va recomandam un alt model, mai complex, extrem de eficient, care este capabil sa prelucreze un volum de pana la 1550 de litri pe ora. Este unul dintre cele mai apreciate modele, mai ales pentru faptul ca este capabil sa efectueze si o filtrare grosiera, dar si una fina. Pompa electrica este fabricata din bronz, avand un motor de 0,8 CP, functioneaza cu 36 de placi, iar materialul din care sunt fabricate filtrele este polipropilena. Turatia pompei este de 2850 de rotatii/minut si este livrata impreuna cu un set de etansare si un sorb de aspiratie.

 

Modele diferite de filtre cu placi

 Modelele prezentate aici sunt doar cateva din gama noastra, care este mult mai bogata si din care oricine poate alege unul care sa i se potriveasca perfect. Pentru a avea un vin de calitate, apreciat de consumatori, care sa indeplineasca atributele specifice legate de culoare, aroma si buchet, va invitam sa ne vizitati magazinul sau sa intrati pe site-ul nostru pentru a cerceta intreaga gama pe care o punem la dispozitia dumneavoastra. Noi va oferim doar produse de calitate, cum este si cazul acestor filtre cu placi, cu care dumneavoastra sa obtineti un vin savuros, limpede si delicios. Articolele pe care le punem in vanzare va pot ajuta in munca, iar, daca desfasurati o afacere in domeniul vinificatiei, aceasta cu siguranta va fi rentabilizata.