Newsletter

Cazmale si lopeti

Exista 4 produse.

Cazmale si lopeti de pe Motosape-motocoase.ro – design ergonomic, lama durabila si maner rezistent

Gradinile si curtile impecabile se intretin cu munca. Ele pretind din partea noastra determinare, timp si in special utilaje, unelte si accesorii potrivite fiecarei activitati in parte. De la cazmale si lopeti la stopitori si utilaje profesioniste, gradinarii stiu ca o unealta de calitate inlesneste munca si contribuie semnificativ la performanta activitatii.

Asistentii gradinilor bine intretinute

O conditie esentiala a perfomantei agricole este ca uneltele sa fie folosite corespunzator si sa fie intretinute, curatate si depozitate corect pentru a nu se degrada in timp.

Doua dintre uneltele cele mai utilizate atat in gradini, cat si in curti sau alte spatii sunt cazmaua si lopata. Acest aduc un aport semnificativ in eficienta de lucru si sunt cu adevarat obligatorii in multe activitati agricole si gospodaresti, motiv pentru care fiecare gradinar si agricultor este inzestrat cu o cazma si o lopata intre uneltele obisnuite de lucru.

La ce foloseste lopata?

Indiferent de anotimp sau loc de intrebuintare, lopata este mereu indispensabila si deosebit de folositoare. In gradina lopata poate fi folosita la afanarea pamantului si la distribuirea de ingrasamant. Bineinteles, o lopata poate fi folosita si la sapat atunci cand vrem sa plantam pomi.

Spre deosebire de alte unelte, lopata se diferentiaza prin lama concava si rotunjita. In general, manerul lopetii este unul lung, insa nu obligatoriu. O intrebuintare de baza a lopetii este mutarea diverselor materiale, ca nisipul sau pamantul.

La ce foloseste cazmaua?

Desi asemanatoare cu lopata, cazmaua se diferentiaza printr-un maner in general mai scurt si o lama care de data asta nu mai este la fel de rotunda, avand si laturi patratoase care pot fi apasate cu piciorul. Este folosita la fel de frecvent in gradini deoarece lucrul cu aceasta prezinta o acuratete mai mare. Se foloseste in general pentru scoaterea, raspandirea si nivelarea pamantului.

Magazinul nostru, Motosape-motocoase.ro ofera lopeti de top, fabricate pentru a oferi toate avantajele pe care astfel de unelte le pot insusi.

Pentru a ne asigura ca  lamele patrund in pamant cu usurinta iar cozile lor rezista la greutati mari,  este important sa cumparam lopeti si cazmale de calitate.

Produsele oferite in magazinul nostru prezinta urmatoarele caracteristici:

  • Nu solicitapeste masura muschii spatelui
  • Sunt usor de folosit, manevrarea lor fiind intuitiva
  • Au un design general ergonomic ce incurajeaza folosirea corecta si performanta a lor
  • Manerele sunt concepute din materiale si straturi atat rezistente, cat si usoare
  • Lamele sunt din otel-carbon de calitate inalta si sunt suficient de ascutite pentru a patrunde in sol fara efort
  • Produsele noastre sunt armate cu fibra de sticla, iar asta le face si mai rezistente
 

Gradinarii stiu ca orice activitate de curte sau gradina se realizeaza la momentul potrivit si cu ustensilele potrivite. Este firesc si chiar necesar ca printre celelalte elemente utilizate in activitatile de aer liber sa se regaseasca si lopeti sau cazmale de buna calitate.

Lopata in care s-a investit mai mult dureaza multi ani si o surclaseaza pe una foarte ieftina dar care probabil ca se va rupe dupa cateva utilizari mai intense.

In magazinul Motosape-motocoase.ro, punem la dispozitia dumneavoastra o gama foarte variata de ustensile, accesorii si utilaje pentru gradina, curte si nu numai. Desi oferta e variata, calitatea produselor pe care am ales sa le comercializam este un punct comun pentru toate. Comandati cu incredere!