Newsletter

Aspiratoare

Exista 6 produse.

Aspiratoare profesionale pentru curatarea excelenta a spatiilor – Motosape-motocoase.ro

Daca pentru casa este suficient sa utilizam aspiratoare de mici dimensiuni, cu configuratii simple, lucrurile nu stau la fel pentru activitatile de anvergura mai mare. Oamenii ce desfasoara activitati la nivel profesional si industrial prefer sa foloseasca utilizeze aspiratoare si accesorii cu o capacitate mai ridicata decat cele de uz casnic.

Alege performanta si eficienta

Printre acestea se numara siaspiratoarele profesionale, caracterizate de puterea lor foarte mare si rezistenta la contactul cu diverse medii si materiale. Fie ca vorbim despre materiale grele, taioase, sau extrem de fine, aspiratoarele profesionale sunt eficiente indiferent de suprafata pe care sunt utlizate.

Aspiratoarele Motosape-motocoase.ro– standardul de calitate si siguranta in activitatile profesionale sau de amploare

Atat aspiratoarele destinate materialelor ude si uscate, cat si cele speciale pentru cenusa, reprezinta instrumente cu real folos in spatii cu activitati specific, sau pentru aspirarea materialerlor care depasesc capacitatea unui aparat de uz casnic.

Aspiratoarele profesionale se pot folosi pentru o varietate de spatii, precum:

 • Spatii de birouri

 • Curti si ateliere

 • Depozite

 • Hoteluri

 • Restaurante

 • Spatii de birouri

 • Fabrici si santiere

 • Sobe, seminee si gratare

 • Alte spatii de dimensiuni mari sau resturi ce necesita indepartare profesionala

Cum recunosti un aspirator profesional

In magazinul nostru, Motosape-motocoase.ro, am selectionat cateva modele de aspiratoare umede/uscate si pentru cenusa, conform celor mai inalte standarde de calitate si eficienta.

Ca sa intelegeti mai bine aspiratoarele pe care le comercializam, va prezentam cele 2 categorii principale ale acestora:

 1. Aspiratoare pentru curatare umeda si uscata

O importanta caracteristica a acestor aspiratoare este puterea mare a motorului. Contrar acestei caracteristici, ele nu produc un zgomot ridicat si sunt deosebit de utile pe suprafete mari sau atunci cand materialele ce trebuie aspirate au o greutate mai mare.

Caracteristica de capatai a acestor aspiratoare este insa definita prin capacitatea lor de a aspira substante lichide sau umede, spre deosebire de aspiratoarele clasice care pot fi afectate de umiditate. Toate materialele si partile componente (rezervor, furtun, tub, duza, filtru, cabluri etc.) aspiratoarelor profesionale sunt proiectate pentru a fi deosebit de rezistente. In acelasi timp, acestea sunt usor de curatat si pot fi folosite intensiv fara a se defecta.

 1. Aspiratoare pentru cenusa

Asa cum o indica si numele lor, aceste aspiratoare sunt destinare locurilor cu cenusa si cu alte pulberi sau materiale nisipoase, precum sobe, gratare, seminee, focare etc.

Pe cand un aspirator obisnuit se poate defecta daca aspira astfel de materiale, aspiratoarele pentru cenusa au o rezistenta sporita la materialele foarte fine, iar unele la cele calde. Sunt compuse din materiale de inalta calitate si sunt prevazute cu sisteme de siguranta menite sa le ofere o durabilitate foarte mare.

Datorita naturii materialelor aspirate, aceste aspiratoare sunt concepute astfel incat sa fie curatate si golite de deseuri cu usurinta. Greutatea lor este redusa, iar acestea pot fi transportate cu usurinta dintr-un loc in altul.

Unde comanzi?

In magazinul nostru, Motosape-motocoase.ro, oferim aspiratoare HECT si STIHL, doua dintre cele mai importante firme care furnizeaza produse de top la nivel national si international.

Daca nu sunteti multumit de produs, va oferim posibilitatea returnarii produsului. asta, Oferim garantie la produsele comercializate si asistenta specializata. Punem un accent mare pe multumirea clientilor si garantam performanta produselor oferite.