Newsletter

Betoniere

Exista 7 produse.

Betoniere pentru profesionisti si pentru oameni gospodari

Pe orice santier de constructii, betoniera este nelipsita. Putini stiu insa ca si calitatea betonierei utilizate poate contribui la integritatea finala a constructiei.

Fiind un element foarte important in orice fel de constructie unde se toarna beton, este recomandat sa folosim betoniere fabricate din materiale rezistente, pentru a putea sustine o investitie care sa avantaje utilizatorii pe termen lung.

Principiul dupa care functioneaza o betoniera este simplu

O cuva asezata pe un suport este actionata de un motor si se roteste pana cand substantele din interior se amesteca, devenind astfel omogene. Atfel de echipamente sunt proiectate sa faciliteze activitatea utilizatorilor, dar mai ales conditiile prielnice pentru beneficiari.

Desi functionarea este una cat se poate de simpla, este bine de stiut ca betoniera ideala se axeaza pe patru caracteristici principale.

  1. Rezistenta materialor din care este fabricata cuva, suportul si motorul betonierei;
  2. Randamentul exprimat in viteza cu care substantele ating gradul dorit de omogenitate;
  3. Ergonomia structurii, adica usurinta si confortul cu care betoniera este utilizata de constructor;
  4. Durata de viata a betonierei cand este utilizata frecvent;
 

Cand betoniera achizitionata intruneste aceste 4 caracteristici stim ca am facut alegerea corecta si ca ne vom bucura de suprafete cimentate corespunzator si de constructii durabile.

In cadrul portofoliului nostru online gasiti oferte pentru o gama variata de betoniere performante, cu motoare puternice si cu greutate redusa si un desing care intruneste caracteristicile unor echipamente ergonomice.

Betonul este materialul de baza in majoritatea constructilor efectuate in ziua de azi, iar prepararea lui este cat se poate de simplu de realizat. In plus, betonierele cu randament ridicat asigura mixarea perfecta a betonului si consistenta potrivita pentru a realiza lucrari foarte rezistente.

Cuva, motorul si suportul unei betoniere de calitate sunt realizate din materiale durabile, care impreuna creeaza un mediu propice pentru folosirea cu succes a betonierei pentru o perioada foarte lunga de timp.

Cuve compacte, de calitate inalta, pentru proiecte rapide

La momentul actual, magazinul nostru pune la dispozitie betoniere de capacitate mica, care pot cuprinde pana la 300 litri de amestec, ideale pentru proiecte de amploare mica sau medie.

Pentru a face alegerea potrivita proiectului pentru care aveti nevoie de o betoniera, orientati-va dupa cele 3 caracteristici tehnice principale ale acestora, asa cum le puteti observa si in magazinul nostru.

  • Cuva – Volumul pe care il poate sustine aceasta, exprimat in litri, deobicei pana in 200-220L;
  • Puterea motorului – In cazul acestui model de betoniere, puterea poate fi de pana la 1000W, cu aproximatie;
  • Greutatea – In general greutatea betonierelor mici se situeaza intre 50 si 90 de kg, deci pot fi transportate mult mai usor decat betonierele mari.
 

Modelele betonierelor sunt suficient de variate, ceea ce le asigura eficienta. Daca nu sunteti siguri de capacitatea betonierei potrivite pentru dvs, nu ezitati sa ne contactati.

Suntem capabili sa oferim asistenta tehnica profesionala pentru orice fel de probleme sau nedumeriri pe care le puteti avea.

Produsele noastre pot fi comandate online, direct din magazinul online, iar avantaje precum livrarea rapida si posibilitarea returnarii produselor sunt create special pentru dvs pentru a duce la bun sfarsit proiectele realizate cu ajutorul produselor comandate.