Newsletter

Accesorii incalzitoare

Exista 220 produse.

Accesorii pentru incalzitoare – Beneficiaza de performanta produselor comercializate de specialistii nostri

Magazinul nostru este cunoscut de numerosi clienti pentru utilajele si accesoriile agricole furnizate unui numar tot mai mare de profesionisti. In plus, comercializam si incalzitoare de calitate si accesorii pentru incalzitoare. Datorita calitatii si performantei produselor noastre avem incredere ca asiguram noi posibilitati de crestere a popularitatii lor in Romania.

Incalzitoarele pot fi de mai multe feluri: de la incalzitoare de terase si panouri radiante, pana la generatoare de caldura utile in spatiile de dimensiuni mari.

Avantajele incalzitoarelor alternative si a generatoarelor de caldura sunt:

 1. Sunt capabile sa incalzeasca spatii foarte mari, precum spatii comerciale, sali, hale, cantine, depozite etc;
 2. Au un randament crescut si incalzesc foarte eficient incaperea;
 3. Nu consuma mult, iar pe termen lung sunt mult mai fiabile si rentabile decat sursele clasice de incalzire.
 

Cu ardere directa sau indirecta, pe baza de gaz sau electricitate, de dimensiune mica sau mare, fixe sau flexibile, generatoarele de caldura pot fi impartite in mai multe categorii. Consultand ofera din magazinul nostru, veti putea observa cu usurinta diversitatea produselor oferite.

Incalzitoarele si accesorile pentru incalzitoare disponibile in magazinul online Motosape-Motocoase.ro satisfac cu usurinta orice necesitate de incalzire, indiferent de spatiu sau de combustibilul utilizat.

In timp ce alimentarea electrica este destinata si fiabila pentru spatiile de dimensiuni mai mici, generatoarele de caldura pe baza de carburant incalzesc fara probleme salile foarte mari.

Totodata, noi comercializam doar produse de inalta calitate care trec testul timpului, oferind acelasi randament si dupa mai multi ani, cu o minima implicare in procedurile de intretinere.

Avantajele incalzitoarelor si accesoriilor de calitate

 1. Energia electrica sau combustibilul actioneaza incalzitoarele la capacitate maxima - Aceste generatoare sunt capabile sa foloseasca in proportie foarte mare combustibili dedicati, fara a produce, in timp, pierderi financiare;
 2. Spatiile sunt incalzite rapid si eficient - Aceste dispozitive genereaza caldura intr-un timp foarte scurt, indiferent de spatiul in care sunt instalate. Acest avantaj este unul suficient de solid in favoarea cumpararii de astfel de generatoare;
 3. Flexibilitatea este sporita - O buna parte din generatoare sunt mobile. Acestea pot fi transportate cu usurinta dintr-un loc in altul datorita calitatii ergonomice a design-ului de produs realizat de producatori recunoscuti international pentru calitatea procedurilor de fabricare;
 4. Multifunctionalitate Majoritatea generatoarelor de caldura sau surse de incalzire similare ofera si functie inversa, adica pot fi folosite vara pe post de ventilatoare.
 

Pentru a te bucura de generatoare si incalzitoare de calitate, timp de ani de zile, este necesar ca accesoriile utilizate de acestea sa atinga aceeasi calitate.

In cadrul magazinului nostru pot fi vizualizate o serie de accesorii de top pentru o gama variata de incalzitoare. Puteti comanda urmatoarele accesorii pentru incalzitoare:

 • Adaptoare;
 • Tuburi, filtre si reductoare de gaz;
 • Lampi;
 • Filtre decantor apa;
 • Filtre si deflectoare de aer;
 • Rezervoare pentru combustibil;
 • Arzatoare pe motorina, gaz metan si GPL;
 • Telecomenzi;
 • Supape de siguranta si placi de trecere;
 • Termostate digitale;
 • Panouri de inchidere;
 • Indicatoare de combustibil;
 • Kit-uri snorkel, carucior, legatura, sustinere, aparatori etc;
 • Stechere cu impamantare.
 

Ofertele noastre asigura tot ce este necesar in materie de accesorii pentru incalzitoare. Pe langa gama variata de astfel de articole auxiliare, va asiguram ca toate produsele noastre sunt de calitate si au o durabilitate excelenta, fiind perfect adaptate pentru generatoarele si sistemele de incalzire utilizate.

Pentru informatii suplimentare sau servicii de consultanta profesionale in privinta tehnologiilor utilizate, contactati specialistii Motosape-Motocoase.ro.

Subcategorii


produse pe pagina

produse pe pagina