Newsletter

Pompe de apa

Doresti achizitionarea unor pompe de apa performante care sa-ti asigure la orice ora necesarul de apa pentru locuinta ta? Magazinul nostru vine in intampinarea necesitatilor tale cu o gama variata de pompe de apa, furnizate direct de la cele mai renumite marci in domeniu, printre care: BSR, Loncin, Makita, Stager, Rotakt, Honda sau Kipor!

Motopompe, pompe de suprafata, pompe submersibile, hidrofoare, precum si o gama de accesorii pentru acestea, toate le gasesti il cadrul ofertei noastre! Comercializam pompe de apa pentru orice tip de aplicatii, fie ca este vorba de gradinarit, irigatii sau stingerea incendiilor.

O pompa de apa este o solutie forate buna pentru persoanele cu fantani, pentru a mentine o sursa de apa continua.

Fiabilitatea si costul redus de intretinere pentru aceste echipamente te vor convinge! Garantia calitatii este oferita de numele proucatorilor, cu o experienta de zeci de ani pe piata de profil din intreaga lume!

Achizitionand pompe de apa din catalogul nostru de produse, ai garantia poti indeplini activitatile gospodaresti, fara probleme, la orice ora din zi si din noapte. Asigura-ti independenta fata de furnizorii de utilitati si comanda acum pompe de apa de pe motosape-motocoase.ro!

Pompe de apa, sau cum sa alimentezi intr-un mod sigur si ieftin diversi consumatori

Cu totii folosim apa in viata de zi cu zi pentru sanatate si pentru salubritate. Daca doresti obtinerea apei printr-o metoda foarte ieftina, eficienta si necostisitoare din punct de vedere financiar, alege montarea unor pompe de apa.

Ce este o pompa de apa

Pompa de apa este un echipament utilizat la transportul de apei din puturi, fantani si lacuri in scopul alimentarii diversilor consumatori.

Principiu de functionare

Apa este absorbita prin fantele de aspiratie si impinsa cu ajutorul grupului de pompare catre consumatori

Unde se utilizeaza o pompa de apa

Datorita constructiei de calitate si a fluxului constant de apa pe care il furnizeaza, o pompa de apa isi poate gasi utilitatea atat in domeniile casnice, cat si in cele industriale si de constructii, aceasta putand solutiona cu succes problemele legate de lipsa serviciilor profesioniste pentru furnizarea apei menajere sau a celei industriale.

Tipuri pompe de apa

Pompele de apa se clasifica in doua mari categorii: pompe de suprafata (adancime maxima de aspiratie si inaltime maxima de refulare)si pompe submersibile (inaltime maxima de refulare, acestea functionand doar atunci cand sunt imersate in fluidul ce se doreste a fi pompat).

Motosape-motocoase: specialist in pompe de apa. Motopompe, pompe de suprafata, pompe submersibile, hidrofoare si accesorii

O pompa de apa reprezinta o investitie optima, pe termen lung. Daca ai decis ca ai nevoie de un astfel de echipament, motosape-motocoase.ro iti sta la dispozitie si iti ofera o gama diversificata de pompe de apa, ideala oricaror aplicatii, casnice ori industriale.

Fie ca ai nevoie de motopompe, pompe de suprafata, pompe submersibile ori hidrofoare, in cadrul magazinului nostru online gasesti tot ce iti trebuie.

Echipamentele pe care ti le punem la dispozitie sunt fabricate dupa cele mai noi tehnologii in domeniu si dupa cele mai stricte cerinte in materie de calitate, randament, rezistenta si pret.

Pompele de apa prezente in oferta noastra sunt special concepute pentru a oferi un debit de apa constant si puternic, ele fiind totodata, usor de instalat si de utilizat.

Comanda acum pompe de apa si bucura-te de preturile mici!

 

Subcategorii

 • Motopompe

  Sunt puternice, usor de transportat,  au un consum minim de combustibil, eficiente si deosebit de fiabile. Acestea sunt doar o parte din caracteristicile...

 • Accesorii pompe

  Accesoriile pompe reprezinta structuri aditionale pe care aveti posibilitatea sa le montati acestor pompelor de apa si motopompelor in...

 • Pompe de suprafata

  Vrei sa-ti indeplinesti activitatile zilnice gospodaresti fara probleme, cu ajutorul unei surse independente de apa? Alege pompe de...

 • Pompe submersibile

  Pompele submersibile reprezinta o subcategorie a clasei mai largi a pompelor de apa, fiind destinate spre a fi folosite subacvatic in...

 • Hidrofoare

  Hidrofoarele reprezinta echipamente utilizate in vederea pomparii apeci curate din fantani sau puturi. Acestea sunt adecvate alimentarii...