Newsletter

Accesorii forestiere diverse

Exista 31 produse.

Iti desfasori activitatea in domeniul forestier si ai nevoie de accesorii forestiere diverse pentru un plus de protectie? Vrei sa achizitionezi accesorii forestiere diverse la preturi mici? Raspunsurile le gasesti aici!

Motosape-motocoase.ro comercializeaza accesorii forestiere diverse, incepand cu masti de protectie, salopete, bocanci, manusi, unelte pentru prelucrarea lemnului, si terminand cu topoare profesionale. Toate acestea sunt de cea mai inalta calitate, fiind produse de mari nume in domeniul echipamentelor forestiere.

Oferta noastra se adreseaza tuturor celor care doresc sporirea nivelului de siguranta in activitatile forestiere, precum si celor interesati de obtinerea unor rezultate optime in domeniu. Asadar, fie ca ai nevoie de echipamente de protectie ori de diverse accesorii pentru motofierastraie si aparatele de taiere, motosape-motocoase.ro iti vine in ajutor si iti ofera nu numai accesorii profesionale, ci si preturi foarte avantajoase.

Costumul de protectie este o conditie de baza in exploatarile forestiere! Asigura-te ca dispui de unul! Astfel, te poti bucura din plin de siguranta, dar si de confort! Fii profesionist, alege motosape-motocase.ro!

 

Accesorii forestiere diverse-Fii bine echipat!

Munca in padure presupune numeroase riscuri! Cei care activeaza in domeniul forestier sunt supusi in permanenta riscurilor de accidentare, mediul de lucru fiind unul vitreg si plin de pericole, incepand  cu utilizarea de motofierastraie de mare putere, si pana la deplasarea pe terenuri greu accesibile si accidentate.

Cu alte cuvinte, atunci cand munca efectuata implica doborarea unor copaci de dimensiuni mari, pericolele de accidentare pandesc la tot pasul. Fie ca este vorba de inlaturarea unor crengi uscate, de maruntirea lemnelor ori de intretinerea unor spatii verzi, protectia este obligatorie!

Un echipament de protectie de la A la Z trebuie sa includa masti, salopete, bocanci si manusi. Cu ajutorul acestora poti desfasura lucrarile in conditii optime, fiind asigurat in cazul unor situatii neprevazute. In lucrarile de taiere nu numai mainile sunt expuse pericolului ci si ochii, motiv pentru care acestia trebuie protejati de rumegusul si achiile ce pot sa sara din trunchiul copacilor sau din bucatile de lemne prelucrate.

De asemenea, bocancii sunt indispensabili, avand in vedere faptul ca zonele forestiere sunt alunecoase si accidentate. Bocancii nu numai ca vor ajuta la o deplasare optima, ci vor proteja picioarele de temperaturile scazute.

La fel de importanta este si salopeta, cea care iti va oferi confort si lejeritate in miscari. Aceasta trebuie sa fie una profesionala, special conceputa pentru acest gen de activitati, din materiale usoare, rezistente la murdarire si rupere, si in acelasi timp calduroase. Pentru un plus de confort, salopeta poate fi prevazuta cu diferite buzunare in care sa poti depozita ustensile utile in timpul lucrarilor.

 

Motosape-motocoase.ro: accesorii forestiere diverse-masti de protectie, salopete, bocanci, manusi, dar si multe altele

Daca vrei sa fii bine echipat, te ajutam noi! Motosape-motocoase.ro comercializeaza o gama extinsa de accesorii forestiere diverse, confectionate dupa cele mai stricte cerinte in domeniu.

Echipamente de protectie complete, accesorii pentru motofierastraie, topoare profesionale, toate le gasesti in cadrul ofertei nostre. Mai mult, iti punem la dispozitie o varietate de cale, capace din plastic inlocuibil pentru cala, carlige ridicare, cala intoarsa cu capat inlocuibil din plastic, dar si multe alte piese.

Pe langa diversitate, calitate si preturi mici, magazinul nostru iti mai ofera inca un avantaj major: comanda online. Astfel, iti oferim posibilitatea sa intri rapid in posesia produselor dorite, prin intrmediul unui singur click. Livrarile se efectueaza in toata tara!