Catalog

Producator v
Combustibil v
Sistem pornire v
H refulare max v
Diametru absorbtie v
Diametru refulare v
Tip pompa v


Newsletter

Motopompe

Exista 118 produse.

Sunt puternice, usor de transportat,  au un consum minim de combustibil, eficiente si deosebit de fiabile. Acestea sunt doar o parte din caracteristicile unor motopompe- echipamente ce se folosesc la irigarea prin aspersoare, prin picurare, umplerea bazinelor de fantani, lacuri, canale, evacuarea apelor de drenaj din canale, pivinite sau subsoluri.

Daca doresti achizitionarea unor motopompe extrem de practice in aplicatiile casnice sau industriale, motosape-motocoase.ro iti ofera raspunsul!

Comercializam o gama completa de motopompe de inalta calitate, importate direct de la cei mai renumiti producatori in domeniu, printre care: BSR, Bronto, Stager, Rotakt, Loncin, Kipor, si multi altii. Acestea se remarca prin constructia sigura, designul modern si compact, dar si prin eficienta deplina.

Motopompele reprezinta solutii ingenioase menite sa-ti ofere confortul de care ai nevoie pentru a-ti putea desfasura activitatea in cele mai optime conditii. Avand la baza tehnologii de ultima ora, motopompele iti vor asigura necesarul de apa printr-un debit constant si puternic.

Poti alege din cadrul ofertei noastre motopompe de dimensiuni, greutati, puteri si dotari diferite, in functie de necesitati!

Cu motosape-motocoase.ro esti la un singur click distanta de motopompe performante si totodata, ieftine! Convinge-te!

Motopompe-Ce sunt si cui se adreseaza?

Lipsa apei poate ridica numeroase neajunsuri .Furnizarea apei curente este o probleme de actualitate, mai ales in mediile rurale si in domeniile industriale, acolo unde furnizorii nu isi extind serviciile.

Motopompe-o solutie eficienta pentru utilizatori casnici si industriali

Pentru utilizatorii casnici, dar si pentru cei economici care activeaza in domenii ca industrie, agricultura ori constructii, exista o alternativa eficienta menita sa elimine toate problemele create de lipsa sursei de apa: motopompe!

Constructie de calitate

O motopompa este un ansamblu de piese fixe si mobile formata dintr-un motor, o pompa de absortie a apei si un sorb (element de absortie a apei), aceasta utilizandu-se  in locurile in care nu exista o sursa de curent (ele functionand pe baza de benzina sau motorina).

 

 

Siguranta, randament si durabilitate

Siguranta in exploatare, debitul constant de apa furnizata si usurinta cu care pot fi curatate sunt doar o parte din avantajele motopompelor- echipamente care deja se bucura de o popularitate mare in toate domeniile de activitate. In plus, motopompele sunt confectionate doar din aliaje de calitate, protejate  corespunzator impotriva coroziunii, ceea ce se traduce prin rezistenta deplina si durabilitate maxima.

Design ergonomic

Gratie designului ergonomic si a greutatii mici, o motopompa se poata instala in cele mai diverse pozitii, fara efort si fara costuri suplimentare, acest aspect oferint un plus de confort in manevrabilitate, transport si depozitare.

De unde achizitionezi motopompe la preturi mici? Simplu: de pe motosape-motocoase.ro

Venim in sprijinul tau cu zeci de modele de motopompe, toate fiind prevazute cu tehnologii de varf si sisteme inovatoare pentru cresterea randamentului.

Dotate cu motoare pe baza de benzina sau diesel, motopompele comercializate fac parte din cele mai noi colectii ale marilor producatori, ele beneficiind de sisteme moderne de furnizare a apei.

Oferta noastra include atat motopompe pentru ape curate, cat si motopompe pentru ape murdare (modelele permitand exploatarea apelor murdare si foarte murdare, la debite mari).

Dincolo de performanta si diversitate, motosape-motocoase.ro iti ofera si tarife excelente, perfecte pentru orice tip de buget!

Comanda acum motopompe si descopera avantajele unor echipamente special concepute pentru confortul tau!

produse pe pagina

produse pe pagina