Newsletter

Tractoare Dong Feng

Tractoarele Dong Feng sunt tractoarele ce nu trebuie sa lipseasca niciunui agricultor, fie acesta incepator ori cu experienta deplina in prelucrarea culturilor. Motivul? Tractoarele Dong Feng aduc in prim plan tehnologia de varf incorporata, precum si designul compact. Pe langa toate acestea, tractoarele asiatice se preteaza oricaror timpuri de munci agricole si oricaror suprafete.

Motosape-motocoase.ro iti pune la dispozitie o gama extinsa de tractoare Dong Feng importate direct de la producatorul chinez, si oferite spre comercializare la preturi mai mult decat avantajoase. Tractoarele marca Dong Feng se bucura de sisteme inovatoare in ceea ce priveste confortul si controlul utilajelor.

Tractoarele Dong Feng  sunt capabile sa dezvolte puteri mari de lucru, totul cu un consum redus de combustibil. In plus, gratie caracteristicilor unice, gama de tractoare Dong Feng este o gama multifunctionala, putand fi utilizate atat pentru lucrari agricole, cat si pentru lucrari forestiere, acolo unde conditiile de mediu sunt vitrege!

Achizitionand tractore Dong Feng din oferta noastra nu te bucuri doar de calitate, ci si de tarife mici. Pe scurt, cu motosape-motocoase.ro faci economii majore! Consulta intreaga oferta de tractoare Dong Feng si comanda modelul ideal exigentelor tale!

Tractoare Dong Feng-Multifunctionalitate si putere!

Poate ara, poate muta case mobile si la fel de bine poate lucra in padure. Nu, nu este vorba de niciun utilaj de mare tonaj si nici de un robot inteliget, ci este vorba de tractorul Dong Feng, un tractor construit pe baza celor mai noi inventii in domeniul constructiei de utilaje agricole.

De utilitatea tractoarelor Dong Feng s-au convins milioane de agricultori si fermieri din intreaga lume aflati in cautarea unor solutii pentru eficientizarea muncii de camp si forestiere. Este timpul sa te convingi si tu!

Avantaje tractoare Dong Feng

Tractoarele Dong Feng  sunt caracterizate printr-o constructie de calitate, extrem de rezistenta la factorii de mediu si coroziune, durabilitatea modelelor fabricate de producatorul chinez fiind una extinsa.

Tractoarele Dong Feng sunt o investitie optima, pe termen lung. De ce? Toate modelele de tractoare Dong Feng permit o utilizare si o intretinere usoara, aplicatii multiple si timpi redusi de lucru.

Aceste utilaje sunt echipate cu motoare performante, de multi cai putere, dar si cu o serie de accesorizari menite sa imbunatateasca confortul utilizatorilor. Printre dotarile tractoarelor Dong Feng se numara: ventialtie, incalzire pe timp racoros, sistem de franare pneumatica, sisteme de iluminare de top, etc.

Mai mult decat atat, tractoarele marca Dong Feng sunt silentioase, nivelul de zgomot produs fiind redus spre zero.

Comanda de pe motosape-motocoase.ro tractoare DongFeng si bucura-te de preturile avantajoase!!

Motosape-motocoase.ro te intampina cu o serie de tractoare Dong Feng cu accesorizari dintre cele mai diverse! Toate modelele comercializate au o capacitate de ridicare marita si forta de tractiune sporita!

Iti punem la dispozitie tractor Dong Feng DF-254. Acesta este un model extrem de rapid, el putand atinge viteza de 27 km/h. Utilajul este echipat cu motor Diesel, de 3 cilindrii si o capacitate de 1,8 l. Cele 8 viteze inainte si 2 viteze in marsaier permit o gama de viteze de 1,38 km/h pana la 27,6 km/h, la 2.400 rpm.

La acest model luminile de lucru sunt optimizate, iar volanul dispune de tapitarie incalzita pentru un plus de confort in timpul manevrarii. De asemenea, modelul de tractor Dong Feng prezent pe site-ul nostru, dispune de acceleratie de mana si de picior, precum si de numeroase sisteme de protectie. Mai mult, tractorul Dong Feng este special conceput pentru a porni instantaneu chiar si la cele mai scazute temperaturi!

Pentru mai multe informatii despre gama de tractoare Dong Feng, contacteaza-ne!